Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Healing

Healing betyder at hele. Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance I kroppen.

moola.dk healing
Kontakt info
Skriv en mail til Weiss Metode Danmark    Besøg Weiss Metode Danmarks hjemmeside Besøg Weiss Metode Danmark på Facebook Følg Weiss Metode Danmark på Twitter

Kalender

Weiss Metode Danmark

Jonathan Eliot

Adresse:
Under Egen,
4735 Mern

Telefon:
Ikke angivet

Weiss Metoden er baseret på et bio-energi princip, som beroliger og efterfølgende bryder afhængighedscirklen, samtidigt med at den sætter en regenererende healing proces i gang efter din behandling, ikke kun i forbindelse med din tidligere afhængighed, men med dig set som et helhed.

Tusindvis af mennesker gennem 28 år har opnået succes med Weiss Metoden i Canada, Tyskland, England, USA, Israel, Australien og nu Danmark.

Vi kan med sikkerhed sige, at vores succesrate ligger på 75-80%, uanset afhængighedstypen.

Metoden blev etableret for 28 år siden af Amir Weiss, og er udviklet til at stoppe afhængighed af sukker, rygning, alkohol og stoffer med mere.

En behandling starter med en konsultation, hvor du vil høre mere om hvordan metoden virker og nogle enkle retningslinjer som er med til at støtte din succes med behandlingen efterfølgende.

Vores klienter beskriver behandlingen som en meget afslappende oplevelse, nærmest meditativ.

Én behandling er generelt nok til sukker og rygning, mens for eksempel overspisning, alkohol og stoffer har behov for fire behandlinger.

Muligheden for to opfølgende behandlinger samt email og telefonkontakt er inkluderet i behandlingsprisen som gælder op til et år efter den første behandling.

Der er mulighed for behandling i Sydsjælland og København.

“Efter én behandling stoppede jeg, fra den ene dag til den anden. Det er nu over to år siden og jeg oplever det nærmeste frastødende at lugte cigaretrøg. Tusind tak Jonathan, du har ændret mit liv”. Mark S, Sydsjælland, januar 2016.

“Weiss Metoden har hjulpet mig til at stoppe min sukker afhængighed. Nu er det mig der bestemmer. Mange tak!”. Jane L, København, april 2017 

Artikler af Weiss Metode Danmark

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+