Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Aromaterapi

Formålet med aromaterapi er at fremme fysisk- og følelsesmæssigt velvære. De æteriske olier har særegne terapeutiske egenskaber, som kan bruges for at forbedre helbredet og forebygge sygdomme.

moola.dk aromaterapi

Aromaterapi

Aromaterapi har været brugt i årtusinder, blandt andet af de gamle egyptere, romere, grækere, kinesere mf. I mange tusinder af år har mennesker brugt planternes helbredende egenskaber til at forebygge eller lindre sygdomme og til at fremskynde helbredelsesprocessen. Egypten menes dog at være det sted hvor aromaterapien stammer fra, og det var korsridderne der bragte aromaterapien til Europa.

Æteriske olier er meget koncentrerede planteudtræk, som kommer fra de aromatiske planter. De æteriske olier indeholder selve plantens livsenergi, og det er denne livsenergi der videregives når man bruger olierne i aromaterapi. Æteriske olier er flygtige stoffer, der findes i mange forskellige planter, især lægeplanter. Olierne udvindes fortrinsvis ved vanddampdestillation af de friskhøstede planter. Olierne er koncentrater, der anvendes dråbevis eller fortyndet.

Aromaterapi virker ved at de æteriske olier optages i blodet. Ved massage optages de via huden, og ved brug af aroma lamper optages de via lungerne. Det der er så fascinerende ved de æteriske olier er, at de trænger forbi vores rationelle og analyserende hjerne, og direkte ind i den del af hjernen der har med erindringer og følelser at gøre.

Formålet med aromaterapi er at fremme fysisk- og følelsesmæssige velvære. De æteriske olier har særegne terapeutiske egenskaber, som kan bruges for at forbedre helbredet og forebygge sygdomme. Den mest brugte måde at anvende de æteriske olier på er i aromaterapi-massage. Men man kan også bruge de æteriske olier til indsmøring, omslag, i creme, i bade eller de kan indåndes via aroma lamper.

Aromaterapi-massage er en meget behagelig form for massage som er til gavn for både børn, voksne og ældre.

Essential Living

Adresse:
Runevej 15,
4030 Tune

Skriv en mail til Isabella Kreutzfeldt Besøg Isabella Kreutzfeldts hjemmeside Besøg Isabella Kreutzfeldt på Facebook

Abundant Earth

Adresse:
Mikkelborg Alle 31,
2970 Hørsholm

Tlf.: 22957573

Ædelstenslysterapi

Aroma- ædelstenslysterapi Ayurvediske behandlinger

Adresse:
C F Aagaardsvej 26,
8270 Højbjerg

Tlf.: 61224401

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+