Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Massage

Ud over at blødgøre musklerne, stimulerer massage også lymfesystemet, så kroppen kan frigive affaldsstoffer  

 

 

 

Massage

Kontakt info
Skriv en mail til Min Massør    Besøg Min Massørs hjemmeside Besøg Min Massør på Facebook

Kalender

Min Massør

v/ Peter Larsen

Adresse:
Rugvænget 16,
4200 Slagelse

Telefon:
Ikke angivet
Fysiurgisk Massage * Massage

Mangler du energi? Har du ondt i kroppen? Bliver du let irriteret og har du ingen tålmodighed? Så skyldes det måske, at din krop er gået fra plus til minus i energi niveau.

Når vi står op om morgenen, skulle vores indre batteri være blevet ladet op i løbet af natten. Spørgsmålet er, om er det nok til, at du kan holde dig kørende til du ligger i din seng igen? Hvad sker der, hvis 'batteriet' løber tør allerede kl. 14, hvor du stadig mangler to timers arbejde, afhentning af børn, madlavning mm.? Når du når hen til kl. 22.00 er du helt færdig, måske endda meget før. Du er begrænset ift. din træthed, du siger endda nej til arrangementer, fordi det vil tære på din hvile og søvn og få i morgen til at virke uoverskuelig.

Lyder dette bekendt? Så er det på tide at få vendt polerne, og bringe krop og sjæl i balance. Der er flere muligheder for at kunne gøre dette. Som det første, skal kroppen fungere optimalt, og her kan meridianbane massage være et skridt på vejen.

Kroppens meridianbaner fungerer som en bils elektriske system. Når du sætter dig ind i bilen og drejer nøglen, så starter den. Men det gør den kun ud fra de signaler, der udgår fra tændingen. Hvis der er fejl i systemet, ja, så starter bilen simpelthen ikke. Sådan virker meridianbaner også på kroppen. I alt har vi 12 meridianbaner, som repræsenterer vores organer, og sender hele tiden signaler til hjernen, om hvordan kroppens tilstand er. Hvis signalet ikke kan nå hjernen på fuld styrke, så er det vi går i minus!

Artikler af Min Massør

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+