Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Numerologi

En af grundlæggerne af numerologien, var den græske matematikker og astrolog Pythagoras (ca. 580 - 500 f.Kr.)

Ved hjælp af forskellige udregningsmetoder, er det muligt at danne sig et helhedsindtryk af vores personlige evner og muligheder

Higher Vibrations
Kontakt info
Skriv en mail til Higher Vibrations    Besøg Higher Vibrationss hjemmeside Besøg Higher Vibrations på Facebook

Kalender

Higher Vibrations

Numerologi med hjertet til dig og din business. Mit navn er Johannah Sarahmaya. Jeg er certificeret numerologist pro, og jeg hjælper kvinder med at skabe mere flow og succes i deres business og privatliv.

Adresse:
online,


Telefon:
42509570

PERSONNUMEROLOGI

I en numerologisk tolkning aflæser jeg vibrationerne i din essens (fødselsdatoen). Du får herved dybe indsigter i din inderste personlighed - din kerne - samt hvilke potentialer og udfordringer, du er født med.

Essenstolkningen er et meget værdifuldt redskab til at udnytte og styrke dine livsformål og samtidig håndtere udfordringerne på bedste vis, så du opnår størst muligt flow i dit privatliv.

Sammensætningen af vibrationerne i dit navn har stor indflydelse på, hvordan stærkt din medfødte personlighed brænder igennem. Dit numeroskop med navnevibrationer udgør de ressourcer, du har til rådighed for at at udleve dine medfødte potentialer til fulde og til at håndtere dine udfordringer og livslektier. De er derfor afgørende for dit flow og din balance i livet.

En navneændring med harmoniske vibrationer, der støtter din personlige essens og opfylder dine drømme og visioner kan være en transformationsskabende for dit livsflow og følelsen af at være landet i dig selv.

En numerologisk navneændring kan hjælpe dig hvis du fx: - føler dig fastlåst i livet selv om du har arbejdet rigtig med dig selv - tiltrækker de dårlige relationer igen og igen - bliver ved med at lande i de samme situationer - har svært ved at finde din passion - føler du ikke udlever den, du er inderst inde Harmoniske undernumeroskoper!

Når jeg beregner dit nye navn har jeg fokus på at afbalancere undernumeroskoperne bedst muligt.

Undernumeroskoperne er 2 selvstændige numeroskoper bestående af hhv. vokaler og konsonanter og går et spadestik dybere end selve hovednumeroskopet. Med harmoniske undernumeroskoper får du det ultimative udbytte af alle dine vibrationer og opnår dermed balance og harmoni på det dybest mulige plan. Det er her, det hele falder i hak og giver dig følelsen af at komme hjem til dig selv.

BUSINESS NUMEROLOGI

Hvis du er soloselvstændig med egen virksomhed, kan numerologien hjælpe dig på præcis samme måde som i dit privatliv. Med en tolkning af virksomhedens essens (registreringsdatoen) får du på samme måde dybe og vigtige indsigter i hvordan du bedst muligt arbejder med virksomhedens potentialer og udfordringer, så du opnår størst muligt flow og succes i dit arbejdsliv.

En ændring af virksomhedsnavnet i CVR vil tilføre din virksomhed de bedste energetiske forudsætninger for at skabe vækst og tiltrække de kunder, du ønsker dig og dermed i sidste ende styrke din bundlinje.

Et numerologisk navneskifte af din virksomhed kan hjælpe dig hvis du fx: - føler at du knokler uden at opnå de resultater, du ønsker dig - har svært ved at tiltrække de "rigtige" kunder eller samarbejdspartnere - støder på de samme problemer igen og igen - drømmer om at have mere flow og succes i din virksomhed

Det numerologiske virksomhedsnavn er primært registreret i CVR. Dvs at du sagtens kan fortsætte med at bruge dit nuværende brandnavn udadtil på din hjemmeside, brochuremateriale m.m.

I min numerologi virksomhed Higher Vibration tilbyder jeg følgende "pakker" til både dig og din business:

1. Minitolkning - lille beskrivelse af de vigtigste vibrationer i essens og navn inkl. kort samlet tolkning

2. Essenstolkning - dybdegående tolkning af hele essensen med konkrete forslag til forvaltning af de medfødte livsformål/livslektier

3. Navneændring - det ultimative navneskifte med højt vibrerende navnevibrationer, der matcher og styrker din personlighed

Du kan læse meget mere inde på min hjemmeside www.highervibrations.dk.

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig ved hjælp af numerologien, så kontakt mig på tlf. 42509570 for en helt uforpligtende samtale,

Med kærlig hilsen Johannah Sarahmaya numerologist pro 

Artikler af Higher Vibrations

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+