Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Numerologi

En af grundlæggerne af numerologien, var den græske matematikker og astrolog Pythagoras (ca. 580 - 500 f.Kr.)

Ved hjælp af forskellige udregningsmetoder, er det muligt at danne sig et helhedsindtryk af vores personlige evner og muligheder

Kontakt info
Skriv en mail til Novalee Wilder    Besøg Novalee Wilders hjemmeside Besøg Novalee Wilder på Facebook Følg Novalee Wilder på Google+

Kalender

Novalee Wilder

match numerolog, forfatter + love leader

Adresse:
Online,


Telefon:
Ikke angivet

Match Numerolog og forfatter med base i Los Angeles og klienter over hele verden.

Novalee hjælper dig med et navneskifte der matcher det unikke menneske du er og de drømme du har med dig. "Jeg har før brugt min intuition og forståelse for mennesker gennem skuespillerens optik. Trådt ind og ud af roller for at se nærmere på de bevæggrunde der ligger bag vores handlinger. Min rejse i at stå på en scene har givet mig så mange værktøjer og indgangsmåder til at arbejde med energier og mennesker.

Jeg fortolker numeroskoper som jeg fortolker roller - indefra og ud. For det er indefra du lever dit liv og det er også her en transformations process skal startes hvis den skal have dyb og varig effekt. Min eget navneskifte skete i New York, hvor jeg blev introduceret til ideen om at der var noget i mit navn der ikke støttede op om det jeg var kommet her i verden for at opleve og udleve. Jeg fandt mig en Numerolog, fik mig en session og skiftede navn. Bum. Det blev starten på en helt ny rejse.

På den nye vej jeg har fundet er det som om løsningerne ikke bliver gemt af vejen og skal kæmpes for at findes med næb og klør. De dukker op i form af pludselige manifestationer og gaver, som livet har prøvet at aflevere hos mig i årevis. Den voldsomme ændring jeg oplevede i mit eget indre og ydre liv efter mit harmoniske navneskifte gjorde mig interesseret i den viden der lå bag.

Jeg blev udannet Match Numerolog ved Instituttet for Numerologi i Danmark, før jeg flyttede tilbage til USA med mit livs kærlighed. Han dukkede op da mine nye navne endelig tillod dyb kærlighed at vokse i mit liv.

 Jeg er så taknemmelig for numerologien og har så meget respekt for det kraftfulde værktøj den er når vi er klar til at skabe varige forandringer og give slip på dysfunktionelle mønstre. Jeg elsker at kunne forene alt hvad jeg har med mig i mine sessioner så du kan få det kærligste springbræt for dit vibrationelle skift.  

At blive set for den du er, sætter gang i udlevelsen af det liv du er kommet for at leve lige her og nu. 

Artikler af Novalee Wilder

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+