Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Spirituelle smykker

Spirituelle smykker drager og inspirerer, og fælles for dem alle er, at de støtter dig mod fysisk og mental balance og velvære 

Spirituelle smykker

 

 

Kontakt info
Skriv en mail til Bennekov Jewels    Besøg Bennekov Jewelss hjemmeside Besøg Bennekov Jewels på Facebook

Kalender

Bennekov Jewels

BENNEKOV JEWELS er et smykke koncept som bygger på den ny tids energi. Halskæderne og armbåndene bliver kombineret til at hjælpe dig i arbejdet med at øge din bevidsthed og skabe en smuk fremtid.

Adresse:
Ambolten 1,
2970 Hørsholm

Telefon:
26164035

BENNEKOV JEWELS halskæder og armbånd er kombineret i forskellige healende energier, som støtter og hjælper dig i dine udviklingsprocesser, fysisk, psykisk og spirituelt.

Når du bærer en halskæde eller et armbånd, som du selv har været med til at kombinere eller har valgt en ud fra tiltrækning, vil du kunne mærke de forskellige stens energier. De vil igangsætte og videresende den energi der vibrerer i dem videre til dig – så dine ubevidste mønstre, tanker eller følelser kommer frem i lyset, og du kan arbejde med dem.
 
Når du skal vælge stenene, vil du automatisk blive tiltrukket af den kæde eller armbånd, som du har brug for lige der, hvor du er i dit liv. Når du bærer stenene tæt på din krop, vil de arbejde sammen med dig og hjælpe dig i din udvikling.

Når du bærer en halskæde eller et armbånd vil du både have et unik personligt smykke, og du vil have en halskæde eller armbånd som hele tiden hjælper dig på at holde fokus på den proces, du arbejder med.

OM DESIGNEREN: Charlotte Bennekov

Jeg har i mange år arbejdet med sten og krystaller og været meget tiltrukket af deres smukke farver og energier. For ca. 1 år siden begyndte jeg at kombinere forskellige energier/sten ud fra min intuition og lave halskæder og armbånd. Det skabte en glæde i mig og en følelse af at være på rette hylde.
 
Det giver mig stor glæde, når jeg sammen med mine kunder laver en halskæde eller et armbånd, som giver mening for dem og som jeg ved hjælper dem i deres personlige udviklingsarbejde.

Jeg har gennem det sidste års tid, ”testet” mine kombinationer på mange forskellige mennesker, både spirituelle og mennesker som ikke tror at der findes noget mellem himmel og jord. Det har været rigtig sjovt og lærerigt at se reaktionerne på de forskellige mennesker, når de faktisk har fået en psykisk eller fysisk reaktion på at bære smykkerne. Så ved jeg, at jeg gør det rigtige for mig og mine kunder, og at jeg befinder mig på rette vej.

Artikler af Bennekov Jewels

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+