Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Healing

Healing betyder at hele. Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance I kroppen.

moola.dk healing
Mentor4you - Ingebrit
Kontakt info
Skriv en mail til Mentor4you    Besøg Mentor4yous hjemmeside

Kalender

Mentor4you

Ingebrit Mouritzen

Adresse:
Elmevang 8 ,
2830 Virum

Telefon:
20690088

Jeg brænder for at gøre en forskel

  • at inspirere og motivere mennesker til at bearbejde og give slip på deres manglende tro på sig selv

  • at styrke troen på, at de valg, som de træffer er deres ansvar uanset om det er tanker eller handlinger

  • at hjælpe folk til at give slip på deres afhængighed af, hvad andre mener

  • at introducere dem for nye og innovative redskaber, således, at de kan integrere nye støttende overbevisninger i dem selv.

Jeg kombinerer nu min erfaring, viden og redskaber fra mine uddannelser til at opnå de bedste resultater hos mine klienter.

Gennem de sidste mange år har jeg også arbejdet med traumabehandling af voksne som har mistet et kært familiemedlem – som spædbarn.

I min tid som flyvende har jeg hjulpet passagerer med at håndtere deres angst og frygt om bord ved hjælp af Tankefelt Terapi. I 9 ud af 10 tilfælde, har de forladt flyet afslappede og glade.

 Jeg er Kinesiolog, Healer, NLP m/hypnose, Coach, Terapeut i Tankefelt terapi og Emotional Freedom Technique, Øreakupunktør (NADA). Jeg har desuden arbejdet som assisterende lærer på Den Danske Skole for Komplementær terapi og Holistisk Institut.

Referencer

Læs flere af mine referencer herunder:

Cecilie:

"Jeg har en oplevelse, jeg gerne vil dele med jer. På flyturen hjem fra Tenerife med kæreste oplevede jeg noget, som for mig var helt specielt. Jeg har kæmpet med angst i snart seks år - alle dem der kender til angst eller har en pårørende, der gør, ved, at det i nogle perioder er sværere at leve med den end andre. Angsten er din fjende, men samtidig din bedste ven - når den er din fjende, er alting farligt og svært at forholde sig til, når den er din ven, er livet nemmere. Når jeg er angst, er jeg bange for alle omkring mig.

Jeg var panisk og ville for alt i verden ikke ombord. Ikke fordi jeg har flyskræk, men fordi jeg er bange for alle de mennesker, der er i flyet. Meget få mennesker kan nå ind til mig og bange for alle Et blik, en berøring eller selv et smil, kan få mig helt ud af den - men så satte denne søde stewardesse sig på knæ foran mig og tog min hånd. I en hver anden angst relateret situation, var jeg løbet eller panikket fuldstændig, men denne dame kunne tale til fornuften i mit hoved. Hun talte uden om angsten og nåede helt ind til mig. Ingebrit viste mig og min kæreste nogle teknikker til håndtering af dette panikanfald. Efter blot en halv time var jeg helt rolig og nød resten af flyturen og bekymrede mig hverken om menneskerne på flyet eller min angst. Det er, hvad jeg vil kalde et MIRAKEL. TAK til Ingebrit for du er speciel og alle andre, der kæmper mod angsten, men også pårørende fortjener at kende til denne succesoplevelse og denne dame. Der er håb og lys forenden af tunnelen, husk det! Intet er umuligt."

LM

"Jeg har været i konsultation hos Ingebrit 4 gange og hvilken forandring det har skabt i mit liv. Jeg har haft dødsangst, angsttilfælde i forbindelse med besøg hos læge, tandlæge osv. og jeg kunne ikke finde ud af at styre det. Min hjerne/krop havde sin egen dagsorden. Ingebrit har ved hjælp af TFT-behandling hjulpet mig med at bearbejde dette ved hjælp af nogle teknikker og daglige øvelser, og jeg har siden været hos lægen og fik ikke noget angsttilfælde. Jeg er lykkelig over at have fået et redskab, som kan hjælpe mig så effektivt."

Ida

"Jeg startede hos Ingebrit pga. voldsom flyskræk. Igennem forløbet fik jeg også bearbejdet nogle dybe familie issues, som jeg har båret rundt på i mange år. Jeg føler mig lettere, mere fri og jeg har fået et mere afklaret forhold til min familie. Alt dette udover at jeg er kureret for min flyskræk. Igennem øvelser og et bedre kendskab til hvorfor angsten startede, har jeg nu ingen problemer med at flyve. Jeg faldt sågar i søvn på min sidste flyvetur. Jeg kan anbefale Ingebrit til alle, der på en eller anden måde har brug for at komme videre med deres liv.

Emilie Møller

"Kære Ingebrit. Jeg har i de sidste mange år været bange for at flyve. Jeg var faktisk tæt på at takke nej til min brors fødselsdag i Spanien pga. min flyskræk. Jeg arbejder som psykoterapeut til dagligt og var ked at skulle takke nej, som jeg har gjort til tidligere invitationer, der flyvning kom på tale. Om bord på SAS blev jeg henvist af purseren til Ingebrit og tog kontakt til hende. Jeg var hos Ingebrit i alt 3 gange og med Ingebrits evner og TFT er jeg blevet min flyskræk kvit. Både udtur og hjemtur til Spanien gik godt og jeg faldt i søvn på vej hjem til København. KH Emilie

Ellen Didrichsen

Kære Ingebrit, 1000 tak for hjælpen. Angst har altid været en del af mit liv og særligt i de sidste 5 år har det fyldt

meget – alt for meget!Jeg har efterhånden prøvet alt; psykolog, hypnose, mindfulness osv. Det hjælper altid i et stykke tid men intet har for alvor gjort en langvarig forskel.

Efter at have arbejdet med TFT sammen med dig i en periode føler jeg en helt anden ro. Visse dele af angsten har jeg lagt helt på hylden og det der er tilbage kan jeg håndtere langt bedre og mere roligt end jeg kunne før.

Jeg sætter stor pris på den forskel du har gjort i mit liv. Mange hilsner Ellen

Dear Ingebrit, Thank you! Anxiety has always played a part in my life and particularly the last 5 years it has played far too great a role. I have tried many different things – hypnoses, seeing a psychologist, mindfulness etc. These things have helped for a while but never really made a substantial difference in the long run.

After working with TFT for a period I feel a new and stronger calm. Some part of the anxiety is completely gone and the parts that remain don’t bother me a much since I have some good tools to deal with it when I comes.

I am very thankful for the help you have given me. All the best Ellen

Flyskræk. Jeg har søgt din hjælp, da jeg har været rædselslagen for at flyve, men ikke selv har kunnet sætte ord på, hvorfor jeg har haft denne frygt. Du har hjulpet mig med at finde ind til kernen og jeg har sluppet af med min flyskræk. Endvidere har jeg også arbejdet så meget med mig selv, ved hjælp af dine øvelser, at jeg har gennemgået/gennemgår en personlig udvikling. For mig har det været en stor tryghed at have øvelserne, som jeg har kunnet lave i flyet, hvis jeg blev nervøs. Jeg har virkelig tvivlet meget på, om jeg vil komme til at rejse på grund af min skræk, men nu glæder jeg mig over at kunne rejse verden rundt med fly :-) KH Rikke

Flyskræk.Jeg startede hos Ingebrit pga. voldsom flyskræk. Igennem forløbet fik jeg også bearbejdet nogle dybe familie issues, som jeg har båret rundt på i mange år. Jeg føler mig lettere, mere fri og jeg har fået et mere afklaret forhold til min familie. Alt dette udover at jeg er kureret for min flyskræk. Igennem øvelser og et bedre kendskab til hvorfor angsten startede, har jeg nu ingen problemer med at flyve. Jeg faldt sågar i søvn på min sidste fly tur. Jeg kan anbefale Ingebrit til alle, der på en eller anden måde har brug for at komme videre med deres liv. Mvh Ida

 

 

Artikler af Mentor4you

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+