Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

TAT

Hvad er TAT? (Tapas Akupressur teknik)

TAT er et neurologisk healingsredskab, hvor man berører nogle akupunkturpunkter på hovedet – kaldet Positionen. (se nedenfor billedet af Tapas, som tager positionen) Man holder selv på disse punkter, mens man lytter til eller selv læser en sætning, der understøtter helingen – dette kaldes et Trin. Der er 10 – 15 Trin i en behandling. En session tager 30 – 90 minutter.

Hvad kan TAT bruges på?

TAT kan anvendes på et bredt spektrum af problemer spændende fra gamle problemkomplekser, du nærmest har opgivet at ændre på, til problemer med stress, selvværd og sorg og mere uspecifikke problemer som tristhed, magtesløshed, vrede og bitterhed. Problemer på arbejdspladsen eller i parforholdet kan nærmest fordampe, når man arbejder med TAT. Listen med livsområder, hvor TAT virker, er nærmest uendelig, da TAT går ind og heler kroppens og sindets ubalancer, så de selvhelbredende kræfter kan komme til.

Det er en nænsom metode.

Metoden er blid og nænsom, fordi man ikke behøver at konfrontere sig med de ubehagelige oplevelser, når det er i dit system kan det blive healet, for vi behøver ikke at snakke om det. Du ved at det er der og det er nok.

Helingen bevirker, at de (tanke) mønstre man har udviklet, for at kunne leve med fx lavt selvværd eller angst, forsvinder – man behøver ikke at bruge en masse energi på at udfordre sig selv og “arbejde” med problemet. Man kan let selv lære at bruge metoden, og derved få et værdifuldt redskab, som man kan bruge til at forbedre sin livskvalitet og komme i bedre kontakt med sig selv – resten af livet.

TAT positionen sætter dig i forbindelse med dit højere selv.

Det er et godt redskab i selvudvikling generelt, forandring kan føltes faretruende i nervesystemet og i tankerne. I TAT positionen kommer man i forbindelse med sit højere selv, derfor kan man opleve forandringer, som man ikke troede var mulige. Man behøver ikke at tro på noget højere for at få forbindelse til: “det der får blomster til at gro og sår til at hele’.

Hjertets tid med Janne Ringiuds

Janne Ringius

Adresse:
Blågårdsstræde 7,
4000 Roskilde

Skriv en mail til Hjertets tid Besøg Hjertets tids hjemmeside Besøg Hjertets tid på Facebook

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+