Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Ved at stikke nåle i akupunkturpunkterne kan vi påvirke energien i kroppen og fjerne blokeringer i energistrømmen

Akupunktur

Akupunktur er en ældgammel kenisisk lægekunst, hvis metode kan føres ca. 5000 år tilbage i Kinas historie. Metoden går ud på at helbrede eller lindre sygelige tilstande i kroppen ved hjælp af nåle, der indsættes på bestemte punkter på kroppen.

Udtrykket akupunktur stammer fra de to latinske ord: Acus og punktur. Acus betyder nål eller spids, mens punktur kommer fra pungere der betyder punktere eller stikke. Betegnelsen akupunktur er et vestligt begreb, der i dag bruges som international betegnelse for behandlingsmetoden. I Kina bruger de dog stadig udtrykket Zhen, og det er en central del af den traditionelle kinisiske medicin.

Akupunktur påvirker et system af kanaler og energier i kroppen som også omtales som Qi, Yin og Yang. Opstår der sygdom ved at energistrømmen blokeres, og energien ikke kan strømme frit, kan der ved hjælp af akupunktur genoprettes balance i kroppen. Det er livsenergien ”Qi” der cirkulerer i energibaner (meridianer). Det er det, vi kalder akupunkturpunkterne. Hver meridian har et bestemt antal akupunkturpunkter, som er anatomisk kortlagte. Der er ca. 800 akupunkturpunkter.

Når en akupunktør giver en behandling, indsættes der nåle i de akupunkturpunkter, der er forbundet med den smerte, sygdom eller det ubehag, klienten har. Nålene sættes i den bare krop på forskellige steder på kroppen og det er uden bivirkninger hvis behandlingen udføres korrekt.

Aktupunktur er for dig, der har ubalancer i kroppen i form af sygdom eller andet ubehag, og som ønsker at skabe balance ved hjælp af simple metoder. Det er vigtigt at bruge en behandler, der kender til alle akupunkturpunkterne og som ved hvad de laver. Det er vigtigt at huske på, at sygdomme er et tegn på ubalance, og at ubalance kan være så udtalt, at der ikke er mulighed for at genoprette balancen, og behandlingen derfor kun bliver smertelindrende.

Akupunktur har en påvist virkning ved bl.a. endorfinkoncentrationen i blodet under og efter en akupunkturbehandling. Endorfinkoncentrationen er kroppens egen smertestillende medicin.

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+