Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Healing

Healing betyder at hele. Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance I kroppen.

Healing

Healing er et gammelt redskab, der har været brugt i århundreder, hvor der ved håndspålægning overføres helbredende energi fra healeren til kunden.

Healing betyder at hele, formålet med healing er I al sin enkelthed at genskabe balance I kroppen.

Healing er en overførsel af energi fra behandleren til kunden, afstanden mellem behandler og kunde er underordnet, derfor er det også muligt at fjernheale.

Healing tager udgangspunkt i, at alt er energi og at healing er mulig gennem energetisk påvirkning. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og det spirituelle plan. Healing påvirker både krop, sind og sjæl hen imod nye balancerede tilstande af større helhed.

Healing bliver brugt ved mange forskellige fysiske og psykiske symptomer.

Oplever du kriser, ophober kroppen engergien negativt, der hvor det gør ondt. Dette kan fx. være når man har hjertesorg, og jo flere gange vi oplever dette, jo større energi ophobning sætter der sig som en blokade et specifikt sted. Blokaden skaber ubalance i kroppen og forhindre vores energi i at flyde frit. Når vi danner blokader i kroppen er risikoen for at blive syg, få skavanker og skader meget højre end i en krop I balance. Symptomer som ondt i maven eller en klump i halsen, når nogen overskrider vores grænser, er “bare” energi der hober sig op som vi mærker.

Har du brug for en hjælpende hånd til at komme videre i dit liv og har du svært ved at definere, hvad det er, der er dine blokeringer, kan healing være den rette løsning for dig. Du er fuldt påklædt under behandlingen, og behandleren overfører energi til dig ved enten at lægge hånden på dig eller ved at holde hånden et par cm. fra din krop.

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+