Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
JUBIII FERIE ...... eller hvad? Blog af Sonja Ramsøe
Psyke/håndanalyse

Sommerferien er det perfekte tidspunkt for os at gøre status. De første dage går ofte med at mærke, hvordan hverdagens stress og jag lægges lidt på afstand. Hjernen begynder at give slip - det kan både føles rart, men også underligt. For hvis du har været for hængt op, kan det føles som en nedtur, når alle kamphormonerne i kroppen stille og roligt forlader kroppen og der opstår måske en tomrumsfølelse og SÅ MÆRKER DU DIG SELV VIRKELIG.

Har du mistet evnen til at føle ægte glæde?
Psyke/håndanalyse

Når vi føler os triste og ikke kan opleve glæde ved de ting, som vi ellers plejer, kan det være at vi har mistet kontakten med vores indre barnlige glæde.

Blog fra Sonja Ramsø - Se din sundhedstilstand i dine hænders linjer
Psyke/håndanalyse

Og det gælder både din ydre og indre sundhed En genvej til en ”tilstandsrapport” er håndanalysen og det sted i hånden, hvor linjerne allertydeligst kan vise, hvordan vores fysiske krop har det, er i Venusområdet, som vist nedenfor.

Hvorfor være alene, når fællesskabet kan inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selv? Blog af Sonja Ramsøe
Psyke/håndanalyse

Foran mig ligger aftryk af to sæt hænder. De er sat af et ægtepar, som har kendt hinanden i mange år, men som i hver deres individuelle søgen efter at udleve deres liv og bruge deres kompetencer kom væk fra hinanden.

 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+