Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Hvorfor være alene, når fællesskabet kan inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selv?

Hvorfor være alene, når fællesskabet kan inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selv? Blog af Sonja Ramsøe

Foran mig ligger aftryk af to sæt hænder. De er sat af et ægtepar, som har kendt hinanden i mange år, men som i hver deres individuelle søgen efter at udleve deres liv og bruge deres kompetencer kom væk fra hinanden.

Af Sonja Ramsøe
4. October 2012 | Psyke/håndanalyse

Hvorfor håndaftryk?

Jo i stedet for at se på linjerne i hænderne, som håndlæsere gør, er jeg i håndaftrykkene i stand til at se små formationer og streger, som giver mig et hint om fx at noget nyt og stort er på vej, eller om ejermanden af hænderne føler, at han/hun støder panden imod en mur hele tiden.

Hvad giver en "Forenede styrker"-håndanalyse af indsigter?

Lige præcis i denne håndanalyse har jeg sat fokus på at se de styrker, som fællesskabet giver parret. Det kan være et ægtepar, men også et venindepar, som har kendt hinanden i årevis igennem mod- og medgang. Lige præcis i disse forhold kender parterne hinanden så godt, så de via håndanalysens resultatet kan italesætte og åbne op for samtaleemner, som de ikke før har diskuteret, selvom de kender hinanden rigtig godt.

Hvad gav det ægteparret?

Hos ægteparret var den store gave at lytte til hvad jeg fortalte den anden part. Disse budskaber gjorde ofte, at den lyttende part blot sad og nikkede og smilede, fordi de netop havde følt/tænkt det samme, men pludselig fik analysen sat ord på det usagte og så kunne vi sammen italesætte både udfordringer, men især også de oversete kvaliteter, som bare lå og ventede på at blive set, følt og handlet på.
Parret tilhørte den samme livsskole: nemlig School of service, hvilket gjorde, at de begge havde meget travlt med at gøre en masse godt for hinanden og deres omgivelser, men helt havde glemt at spørge dem selv, om de overhovedet havde lyst til at gøre det. Det er nemlig det det drejer sig for denne livsskole: at servicere og være noget for andre, men det er MEGET vigtigt at det føles rigtigt.

En god løsning for begge

Løsningen for kvinden var, at hun havde glemt at give sig selv tid til at være kreativ og hun følte at hun skulkede hver gang hun åbnede op for kreativiteten. Men ved at italesætte det, lovede hendes mand, at støtte hende i at skabe rammen og tiden hertil, selvom de havde børn og jobs. Parret var helt lettede bagefter og især kvinden var rørt til tårer over den nærhed de begge følte under samtalen. Manden følte stor forløsning i at kunne støtte hende oprigtigt hen imod at have en bedre hverdag og løste op for hans bekymringer i hverdagen.

Fællesskabet når det er bedst

Lige præcis der, hvor vi føler os allermest alene, er det utrolig livgivende at et andet menneske viser hensynsfuldhed og lytter og støtter 100%. Det ved vi godt, men vi glemmer det ofte pga. travlhed og fordi vi hver især jo også ønsker at være individualister.

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 
Vil du skrive den sms som fanger ham? Blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 2. August 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Hvordan skriver jeg den "rigtige" sms som får ham til at ville have mig ?

Findes prinsen på den hvide hest overhovedet? blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 30. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Den oversete grund til at du er ulykkelig i dit kærlighedsliv – eventyr.

Hvorfor vil han ikke ha´mig? - MOOLA bloggen med Marie-Louise Bregndal
Kærlighed - 5. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

BLOG: "Jeg er hende der modner dem - men aldrig høster frugten" Det var der en skøn kvinde, jeg talte med for nyligt, der...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+