Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Vil du skrive den sms som fanger ham?

Vil du skrive den sms som fanger ham? Blog af Marie-Louise Bregendahl

Hvordan skriver jeg den "rigtige" sms som får ham til at ville have mig ?

Af Marie-Louise Bregendahl
2. August 2019 | Kærlighed

- Underforstået den sms som får ham til at blive, selvom din mavefornemmelse for længst har fortalt dig, at han ikke er oprigtig interesseret i et forhold med dig! -

Det spørgsmål får jeg ofte hele året rundt - men de sidste par mdr. har jeg pludselig fået det stor set dagligt.

-------------------------------------------------

Så lur mig, om ikke endnu en Pick up artist / dating coaching bølge er på vej ind over os - som regel anført af en eller flere, som ikke selv har formået at tiltrække og være i en sund relation endnu. Hvilket i min optik er lidt “ den blinde der fører den blinde” agtigt, men dont get me startet on that one.

Men det er desværre ligegyldig hvor god du er til at gå på date og sige og skrive det "rigtige", hvis du tiltrækker de forkerte at gør det med!

--------------------------------------------

Svaret på ovenstående spørgsmål er derfor:

Den "rigtige" sms må du aldrig skrive! Som i aldrig 

Hvorfor?

Fordi den "rigtige" sms udspringer af utryghed, usikkerhed og frygt. Og alt hvad du sender ud med den energi bag, skaber bare mere af det samme i dine relationer - også til mænd.

Hvis du er sammen med en mand, hvor du bliver nød til at “spille et spil” og være manipulerende med din kommunikation, så kan du godt regne med, du er ved at skabe grundlaget for et uligeværdigt forhold.

Og så sker der èn af to ting: Du “ fange” ham og han ender med at gøre dig ulykkelig. Eller du “fanger” dig selv, og du ender med gøre ham (og dig selv) ulykkelig med tiden.

---------------------------------------------

At ville skrive “den rigtige “ sms, istedet for den autentisk sms, er frygt med frygt på - frygten for ikke at være god nok, frygten for at blive valgt fra. Frygten for at skulle starte forfra igen. Frygten for ikke at nå det du gerne vil nå... (Indsæt selv din egen største frygt )

En ubevidste frygt som oftes.

Og alt vi gør ud af (ubevidst) frygt, kommer fra vores barndoms kærligheds kodning. Altså vores største sår og smerte.

Du kan derfor ikke bypasse dine kodning med den "rigtige" sms (selv om det da ville have være dejligt nemt og quick fix agtigt )

Så jeg beklager - at skrive den “rigtig” sms, fastholder dig nærmest i dine dårlige mønstre mere end noget andet. 

Det kan godt være det giver dig lidt” held” på den korte bane, og hullet i maven bliver midlertidig opfyldt - men det holder ikke i længden.

-------------------------------------------

At forsøge at regne ud hvad manden gerne vil høre dig skrive, eller sige for den sags skyld, er noget af det mest in-autentiske du overhovedet kan gøre. Du er ikke dig. Du lader som om. Og når du ikke er dig, “fanger” du kun en mand som matcher hende du lader som om du er. 

IKKE en der matcher hende du virkelig er – hende du sikkert i virkeligheden mest af alt ville ønske han så.

Så du vælger jo selv om du vil tiltrække en kæreste med manipulation, eller om du vil tiltrække den rigtige kæreste med grundig kærligheds bagage oprydning. 

Og ja det sidste tager længere tid, end at lære hvordan du skriver den "rigtige" sms.

Tilgengæld behøver du ikke bruge en million times tankevirksomhed og dræne din energi på “at regne ham ud” - du kan istedet komme til at hvile i dig selv, og være dig hver dag. Også i et forhold. 

Og det kan jeg sige af erfaring; Det er et forhold som giver energi at være i.

Kærligst

Marie-Louise

PS Ja jeg ved godt den her blog udtrykker stærkere mening, end du måske er vandt til at læse her i mine blogs - men jeg får lyst til at skrige hver gang en helt fantastisk kvinde falder i “spil et spil” fælden - for den virker aldrig. Som i aldrig nogensinde.

Og når dating coaches, (coach er ikke en beskyttet titel, så tjek som min. altid op på om den coach du ligger dit liv i hænderne på, har en godkendt uddannelse bag sig), med et minimum af professionelle træning i hvordan den menneskelige psyke hænger sammen, stikker håbefulde singler blår i øjnene. Ja det pisser mig faktisk ret meget af.

PPS hvis du virkelig gerne vil skrive en sms til ham - underforstået den sms som viser dig, om du har fundet et ægte match, til den ægte dig.

Så skriv hvordan du har det; Vær ærlig og turde være sårbar.

Er der en chance for han går? Ja absolut, især hvis du har tiltrukket ham uden at rydde op i dine mønstre først. Er der en chance for at han bliver. Ja absolut - hvis han virkelig vil dig, dig. Ærlighed og sårbarhed er det modsatte af at spille spil og forsøge at regne den ud - og det skaber et grundlag for et sundt forhold hvor I kan vokse sammen.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 
Findes prinsen på den hvide hest overhovedet? blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 30. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Den oversete grund til at du er ulykkelig i dit kærlighedsliv – eventyr.

Hvorfor vil han ikke ha´mig? - MOOLA bloggen med Marie-Louise Bregndal
Kærlighed - 5. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

BLOG: "Jeg er hende der modner dem - men aldrig høster frugten" Det var der en skøn kvinde, jeg talte med for nyligt, der...

Mød MOOLAs nye blogger
Kærlighed - 5. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

MOOLA åbner igen op for bloggen, hvor vi i denne omgang har fået kærlighedsmønster ekspert Marie-Louise Bregendahl som fast...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+