Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Mød MOOLAs nye blogger

Mød MOOLAs nye blogger

MOOLA åbner igen op for bloggen, hvor vi i denne omgang har fået kærlighedsmønster ekspert Marie-Louise Bregendahl som fast blogger. Marie-Louises speciale er kærlighedsmønstre og kærlighedskodninger, som spænder ben for dig og får dig til at køre i ring, når det kommer til dit kærlighedsliv (eller mangel på samme).

Af Marie-Louise Bregendahl
5. April 2019 | Kærlighed

MOOLA har stillet Marie-Louise et par spørgsmål, så vi kan lære hende bedre at kende.

Marie-Louise er i forvejen en af vores faste skribent på MOOLA og skrevet mange skønne artikler, som du kan finde samlet på hendes profil her

Først 3 hurtige til Marie-Louise, Derefter fortæller hun hvad hun kan tilbyde dig som MOOLA læser

1. Hvilke værdier betyder mest for dig?

Min højeste værdi er frihed – og hvis jeg ikke opfylder den værdi dagligt, så føler jeg mig meget nemt fanget. Heldigvis er jeg selvstændig, så jeg styrer fuldstændigt min egen tid, og hvad jeg bruger den tid på dagligt, så friheden kommer mest på prøve i ferier for mit vedkommende, hvilket nok lyder lige bagvendt for mange.

Dernæst kommer udvikling – følelsen af at bevæge mig fremad. Uden udvikling er der stilstand. Dermed ikke sagt at jeg behøver være i rivende udvikling hele tiden – det kan jeg slet ikke holde til – men følelsen af at jeg hver dag tager et skridt tættere på et givent mål eller en lidt større drøm, end den jeg drømte i går.

Tryghed er også en vigtig værdi for mig. Tryghed er ofte en værdi, mange ikke helt vil vedkende sig, de har, fordi det kan lyde så kedeligt eller uden bevægelse. Men faktisk er følelsen af tryghed noget af det vigtigste for os mennesker, for hvis vi ikke føler os trygge, ja så føler vi os det modsatte: Utrygge.

Så snart hjernen føler utryghed, så vil den forsøge at skabe tryghed ud fra devisen: jeg gør det jeg plejer, for det føles genkendeligt og dermed trygt. Men det er ofte en dårlig idé, fordi netop den form for tryghed får os til at blive i vores komfortzone. Derfor er bevidst selvskabt tryghed en meget vigtig værdi for mig, som jeg gør mit bedste for at få opfyldt hver dag også.

Og så lige en lille note omkring værdier. Hvis vi ikke får opfyldt min. 2/3 af vores højeste værdier hver dag, vil vi på sigt føle os uopfyldte, frustrerede og håbløse.

2. Yndlings kærligheds citat

Uhh jeg har mange.. Men et af mine yndlings citater, fordi det rammer fuldstændig plet i det, jeg laver med kvinder hver dag, er dette:

”Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have build against it” - Rumi

3. Hvordan booster I kærligheden hjemme hos jer?

Jeg har en søn på 6, en datter på snart 5, og en stedsøn på 13. Det betyder, at det kræver en bevidst indsats at være kærester på den fede måde. Min mand og jeg sørger for at tage på selvudviklingskurser sammen min. een gang om året, hvor vi får mulighed for at dykke dybere ned i vores fælles kærlighedsmønstre og forløse dem. Det giver altid energi til at trække igennem mere pressede perioder (som der jo altid vil være i et parforhold og i en familie). Desuden lavede vi, da vi havde kendt hinanden i tre mdr., en visions for, hvordan vores forhold skulle være, og hvem vi ville være i det. Det har helt sikkert fået os igennem rigtig meget.

Jeg tror dog på, at den daglige connection er den mest vigtige; se hinanden i øjnene inden vi går ud af døren om morgenen, et lille ”du er sgu lækker” klap i numsen når vi går forbi hinanden i køkkenet, og så lægger min mand ofte en lille pakke af min yndlingschokolade i skabet, når han er ude at rejse feks., som giver mig en følelse af, at han kender mig.

Hvad brænder du for at blogge om?

Jeg brænder for at hjælpe mennesker ud af de selvopfundne fængsler, vi har sat os selv i. Eller sagt på en anden måde, jeg skriver om, hvordan du kan slippe ud af dine uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger, som holder dig tilbage fra at have det (kærligheds) liv, du længes efter – og ud i meget mere frihed og kærlighed.

Mit speciale er kærlighedsmønstre og kærlighedskodninger, som spænder ben for dig og får dig til at køre i ring, når det kommer til dit kærlighedsliv (eller mangel på samme).

Hvad er kærlighed for dig?

Kærlighed for mig er frihed til at være den, jeg er, uden at skulle lade som om. Og så er det muligheden for at vokse sammen med den mand, jeg elsker.

Hvordan omstillede du dig fra at være single, til at være i fast forhold?

Det første jeg gjorde, da jeg mødte min mand for snart 9 år siden, var, at jeg besluttede mig for at turde være sårbar, turde sige præcis hvordan jeg havde det med ham – også når jeg ikke vidste, om han havde det på samme måde. Frygten for at blive afvist er angstprovokerende for de fleste, men den eneste måde at komme igennem denne frygt på er at gå igennem den. Så det gjorde jeg. Og det virkede.

Det næste jeg gjorde, var, at jeg besluttede at gå all in, lukke alle bagdøre. Når bagdøre (aka gamle flirter, uafsluttede online chats osv) er åbne, så fosser energien ud den vej, det kan man være sikker på. Og så er der ikke nok energi tilbage at bygge et sundt forhold på, det rigtige sted.

Og dernæst må jeg sige, at jeg omstiller mig stadig. For med en så høj værdi på frihed, som jeg har, er et fast parforhold absolut en udfordring nogen gange. Men heldigvis også det hele værd.

”Forbedrede” du noget ved dig selv, for at tiltrække den rigtige kæreste?

Grundlæggende mener jeg ikke, man skal lave sig selv om for at finde den rigtige kæreste. Men jeg mener dog også, det kan være en faldgrube at sige: ”jeg er som jeg er og så må han take it or leave it”. Fordi den sætning tyder mest af alt på fastlåsthed, end noget andet. Det er meningen, at vi mennesker skal være i bevægelse, rykke os, være i forandring. Så svaret på det spørgsmål er JA, jeg ændrede en hel masse. Jeg brugte meget tid på at gennemskue, hvilke kærlighedsmønstre jeg gentog, hver gang jeg fandt den ”forkerte”, således at jeg kunne stoppe det mønster og gøre noget andet i stedet. Jeg lavede selvfølgelig hverken min grundlæggende personlighed eller mit fysiske udtryk om, men jeg lavede alle de tanker, som ikke gavnede mig i forhold til at tiltrække den rigtige, om.

Hvilke faktorer betyder mest når vi gerne vil finde kærligheden?

Stort spørgsmål. Jeg er tilbøjelig til at svare: villigheden til at se sig selv i øjnene og tage ansvar for den smerte, som vi bærer rundt på i forhold til tidligere oplevelser. For hvis vi bare løber videre til den næste mand / kvinde, vi håber på vil opfylde det hul vi har i maven, når vi længes efter kærlighed, så ender vi med 99% sikkerhed med at få det samme som sidst. Altså noget som ikke virkede.

Og så mod til at gå efter at leve kærligheden, i stedet for bare at overleve kærligheden.

Gør kærlighed os lykkelige?

Ja! Men ikke alene. Alt hænger sammen. Hvis du har udfordringer, som fylder meget i feks dit job eller med dine børn (eller på hvilket som helst andet område af dit liv), så er det rigtig svært at mærke kærligheden og lykken, selv om den nærmest var helt oppe i ansigtet på dig.

Det er klart, at kærligheden kan løfte dig, men den kan jo også gøre ondt. Kærligheden mellem to voksne mennesker, har potentiale til at tricke de dybeste sår i os, og det føles bestemt ikke som lykke. Snarere tværtimod. Men hvis du kender dine sår og dine reaktioner, så kan du nemmere bypasse dem og komme tættere på lykke, som gemmer sig bagved.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 
Vil du skrive den sms som fanger ham? Blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 2. August 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Hvordan skriver jeg den "rigtige" sms som får ham til at ville have mig ?

Findes prinsen på den hvide hest overhovedet? blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 30. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Den oversete grund til at du er ulykkelig i dit kærlighedsliv – eventyr.

Hvorfor vil han ikke ha´mig? - MOOLA bloggen med Marie-Louise Bregndal
Kærlighed - 5. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

BLOG: "Jeg er hende der modner dem - men aldrig høster frugten" Det var der en skøn kvinde, jeg talte med for nyligt, der...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+