Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Coaching

moola.dk coaching
Marie Moesgaard
Kontakt info
Skriv en mail til Marie Moesgaard – Mother Mentor     Besøg Marie Moesgaard – Mother Mentor s hjemmeside Besøg Marie Moesgaard – Mother Mentor  på Facebook

Kalender

Marie Moesgaard – Mother Mentor

Jeg VED det er muligt at skabe et liv med BÅDE børn OG overskud. Et liv, der giver dig plads til at være både MOR og MENNESKE, og hvor udviklingen af dit moderskab ikke handler om at gå på kompromis, men om at skrue op for DIG.

Adresse:
Højager 74 ,
8530 Hjortshoj

Telefon:
22166867
Børn * Coaching * Dreng * Familie * Familieliv * Fædre * Hverdag * Indre arbejde  * Mødre * Personlig udvikling * Pige * Terapi * Voksne

Jeg ved det, for jeg har selv gået vejen. Og jeg har hjulpet hundredevis af mødre med, at skabe et liv med fuld adgang til alle de redskaber og den bevidsthed der skal til, for at kunne møde både sig selv og deres børn på en kærlig og støttende måde –også når bølgerne går højt.

Jeg vil med glæde hjælpe dig til at blive den mor, du altid har drømt om at være.

Tag skridtet. Tag ansvar. Dine børn vil elske dig for det.

Jeg er mor til 4 og har været underviser og rådgiver i 18 år, først som lærer i folkeskolen og siden som familieterapeut, og har de sidste 5 år arbejdet primært som mentor for mødre. I mine øjne er teori ikke noget værd, hvis den ikke kan omsættes til konkrete resultater i vores levede liv, og min undervisning vil derfor altid have udgangspunkt i hverdagshistorier.

Jeg skiller mig noget ud fra andre i min branche, ved at insistere på at det er dig som MOR der har nøglen til dine børns velbefindende. DIN glæde, DIN energi og DIT overskud, er alt hvad du behøver for at skabe det familieliv, du drømmer om. Således behøver du hverken at inddrage din partner eller eks-partner i mine forløb –forandringerne indtræffer i takt med at du får en højere bevidsthed. Jeg ved, at du som Mor rummer nøglen til både dit eget og dine børns velbefindende, og ved at du er dét menneske, dine børn for evigt vil ønske at være nær. Du rummer større styrke end du aner, og selvom du måske ikke kan se alle svarene lige nu, så ved jeg at de findes indeni dig. Med blid nænsomhed og knivskarp dialog, hjælper jeg dig med at genvinde Glæden, Energien og Overskuddet i dit liv, så du kan blive den støtte og rollemodel for dine børn, du gerne vil være.

Jeg har taget omvejene, så du kan tage genvejene.

Mine forløb er skabt for, at hjælpe dig til at finde det fodfæste som mor, du har brug for. Som giver dig det liv og den hverdag, der nærer jer alle, både på kort og på lang sigt. 

Ikke alene lærer du at løse konflikter og håndtere de aktuelle udfordringer med dine børn, du står i her og nu. Du får også al den viden og de redskaber, du har brug for, for at du nu og i fremtiden bliver rustet til at skabe dét gode forhold til dine børn, du ønsker. Som du kan tage frem og bruge igen og igen –selv når dine børn engang bliver voksne.

Du kan læse mere her

Find på Facebook

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+