Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Feng Shui

Feng Shui er en filosofisk teori om at indrette omgivelserne med henblik på at opnå sundhed, harmoni og succes gennem at fremme livsenergien

moola.dk Feng Shui
Rebekkah Leve profil
Kontakt info
Skriv en mail til Rebekkah Leve    Besøg Rebekkah Leves hjemmeside Besøg Rebekkah Leve på Facebook Følg Rebekkah Leve på Twitter

Kalender

Rebekkah Leve

Feng Shui Livsstil & The Lightworker Academy

Adresse:
Online,


Telefon:
Ikke angivet

 

Med Feng Shui Livsstil & The Lightworker Academy, vil jeg inspirere dig til at hæve din energivibration på alle områder af livet, så du er med til at hjælpe jorden i energiskiftet til den nye tids energi, og samtidig tiltrækker alle de højfrekvente ting, mennesker og situationer, der vil være med til at give dig et fantastisk liv med bedre flow, glæde og større lykke.

I denne tid er det mere vigtigt end nogensinde, at lysarbejdere verden over vågner af deres døs og skinner deres stærkeste lys.

Jorden er ved at skifte energifrekvens fra 3.dimension, som handler om frygt, kassetænkning, ego og marsenergi, til 5.dimension med rummelighed, kærlighed, feminin venusenergi og en mere organisk og helhedsopfattende måde at være i verden på.

En af vejene man kan bidrage til, at løfte energifrekvensen på jorden, kan være at leve med feng shui som livsstil.

Her rækker filosofien langt ud over kun indretningen, og man har også fokus på at skabe harmoni, balance og god energi via det tøj man går i, hvilke tanker man tænker, måden man behandler andre på, hvordan man lever sit liv osv

Den gamle måde at praktisere feng shui på, er i mine øjne et godt billede på 3.dimensions tankegang, med snævertsynede firkantede og stillestående regelbundne måder at gøre tingene på.

Ikke desto mindre, er der stadigvæk masser af feng shui redskaberne der er fantastiske til at optimere energien med, både inden i os og omkring os - Så længe vi ikke drukner vores intuitition i forældede regler, og frygten for at gøre noget forkert.

Feng shui livsstil praktiseret ud fra den nye tids energi, hvor vi mærker hvad der føles godt og rigtigt for os hver især, vil være med til at hæve energifrekvensen i dig og omkring dig, hvilket også vil have en positivt afsmittende effekt på klodens energi.

rebekkahleve.dk 

thelightworkeracademy.dk

 

 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+