Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

God feng shui handler ikke kun om indretning - Det er en livsstil

5. October 2018 - Feng Shui * Livsstil
Af: Rebekkah Leve
God feng shui handler ikke kun om indretning - Det er en livsstil. Artikel af Rebekkah Leve

Når jeg nævner feng shui, ledes de flestes tanker hen på indretning, og det er da også det filosofien oprindeligt handler om.

For mange tusinde år siden udarbejdede man i Kina feng shui metoden for at skabe balance mellem mennesket og dets omgivelser, og den dag i dag bygger man i Østen nærmest ikke et hus eller indretter det, uden at konsultere en feng shui ekspert først.

Det er faktisk ikke så tosset, fordi vi og vores personlige energi bliver påvirket af de huse vi opholder os i, og den måde de er indrettet på.
Alt er energi, og feng shui drejer sig dybest set om at blive bevidst om, hvilken energi de forskellige ting bærer, så vi kan omgive os med det, der støtter og påvirker os bedst i rejsen hen mod at leve en lykkelig tilværelse.

For mig handler feng shui dog ikke kun om en måde at indrette sig på, men også om en stillingtagen til både indre og ydre adfærd, hvor man er bevidst om, hvilken energi man selv befinder sig i, og dermed også sender ud i verden.

Start med dig selv

Vi kan blande os nok så meget i, hvad alle andre skal gøre og ikke gøre, men det eneste sted vi reelt kan starte, er med os selv.
Når vi gør det, vil den gode energi, vi tilfører vores eget liv, brede sig som ringe i vandet og påvirke og inspirere dem omkring os, som også vil agere derefter, når de er klar til at styrke den positive energi for dem og deres eget liv.

Som nævnt er alt energi, det gælder også dine tanker om dig, og hvordan du behandler dig selv, så for at praktisere god feng shui for dig, kan du spørge dig selv:
Hvad elsker jeg at spise, hvad elsker jeg at lave, hvem elsker jeg at tilbringe tid sammen med, hvad elsker jeg at læse, hvad elsker jeg at lytte til? Hvad gør mig i det hele taget glad i låget?

Kan du implementere mere af det, der gør dig glad i din hverdag?

Kan du skrue op for selvomsorgen og forkæle dig selv lidt mere?

Kan du tænke flere kærlige tanker om dig selv?

Kan du tillade dig selv det bedste?

Dette skal ikke opfattes som et egoistisk trip, og skal naturligvis ikke ske på bekostning af andres velbefindende, men det er altså ikke egoistisk at fylde sin egen kop først, for hvis den er tom, har du ikke noget at hælde af til andre.

Du kender nok den med, at vi skal give os selv iltmaske på, før vi hjælper andre, og det gør vi bedst ved at leve et liv, der gør os glade følelsesmæssigt, fysisk og psykisk.

Brug din indretning bevidst

Ligesom følelser, tanker og handlinger er energi, er dine nære omgivelser det også.

Kroppen er din sjæls hjem, og din bolig er din krops hjem, derfor spiller både tøj og indretning en stor rolle i forhold til dit velbefindende set med feng shui brillerne på.

Tøj, der gør dig glad at gå i, påvirker dit humør til at blive endnu bedre, og indretning, der gør dig glad at opholde dig i, vil også have positiv effekt på dig.

Men også energien fra måden dine ejendele er produceret på, og dem det er produceret af, vil påvirke din energi.
Så er det kummerlige arbejdskår dine møbler og dit tøj er produceret i, vil det være denne energi, der dominerer, hvorimod gode arbejdsforhold og glade mennesker vil spække de færdige produkter med god energi.

Når du omgiver dig med god energi, stiger dit humør, og den glæde bærer du videre med dig ud i verden, som igen bliver påvirket i en positiv retning.
Derfor er der god grund til at være selektiv med, hvad du vælger at bringe inden for dine døre, og prioritere det, der både gør dig glad helt ind i hjertet, og som samtidig er produceret på en god måde for alle implicerede.

Rebekkah Leves nyeste bog - Skab et liv du virkelig elsker med god feng shui

Bidrag til den gode energi på verdensplan

Det er også god feng shui at passe på kloden og hele dens befolkning, så din adfærd, i forhold til hvordan du behandler mennesker og miljøet, gør en forskel for, hvordan energien er på verdensplan.

Et smil, kompliment eller en hjælpende hånd kan gøre en kæmpe forskel for dem, du møder på din vej, og løfte deres energi, som så igen vibrerer ud i verden med positiv effekt.

Du kan lave små ændringer i din hverdag ved fx at sortere dit affald, slukke lyset i de rum du ikke opholder dig i og tage kortere brusebade.

Hver gang du handler mad, tøj og møbler lokalt, og på den måde sparer på transporten, vil det gavne miljøet, ligesom det også gør, hvis du køber økologisk og bæredygtigt.

Du kan også tænke mere i genbrug.
Du kan stadigvæk få dit rush og den forfriskende energi, det kan give at stå knivskarpt i et helt nyt outfit eller bringe en ny ejendel indenfor i hjemmet, da det jo på en måde stadigvæk er nyt for dig, selvom andre har ejet det før.

God feng shui livsstil

Jeg er på ingen måde en helgen.

Jeg har dage, hvor jeg ikke smiler til nogen, jeg rejser indimellem ud i verden med fly, kommer til at købe nyt tøj som jeg ikke har brug for, og har andre vaner, der ikke er optimale for hverken mig selv eller verden, men jeg gør det bedste, jeg kan.

God feng shui er når vi lever det mest optimale liv, både for os selv, hele kloden, menneskeheden og ja, Universet for den sags skyld.

Og hvis vi hver især foretager små justeringer til det bedre, hvor vi kan, vil det altid gavne den gode feng shui - Mange bække små du ved.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

  1. Eva Elisabeth Skifjeld
    Eva Elisabeth Skifjeld på 08.10.2018
    Vil så gerne lære lidt om feng schui.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+