Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Energierne i januar

8. January 2015 - Altre  * Detox & udrensning * Symboler * Intuition
Af: Louise Lie Von Linstow
Energierne i januar af Louise Lie Von Linstow

Januar måned er for mig noget helt særligt, da det er en tid, hvor jeg rydder op, smider ud og gør klar til en helt ny cyklus. Det er en indre oprydning, men jeg bruger det fysiske felt, i form af mit hjem, til at støtte op om processen.

Januar er en forunderlig måned, hvor vi, på den ene side, er klar til et nyt afsæt for vores liv, og samtidig stadig er igang med at heale og give slip på det gamle år. Astrologisk set er vi i januar under stenbukkens indflydelse. Stenbukke energien er i sit højeste potentiale praktisk, vis, arbejdsom og retfærdig.

Januar er bundet op på idéen om, at hvis vi er villige til at bruge måneden på at gøre det "hårde" arbejde nu, kan vi senere på året nyde godt af succesen, der følger. Det hårde arbejde er heldigvis ikke hårdt. Det handler mest om at få ryddet ud i det, der ikke skal med fra 2014 og ind i det nye års cyklus. Spørg dig selv hvad du har brug for, for at heale og rense ud fra året der er væk, og kig samtidig på hvilke intentioner du har for det nye år.

2015 er et år, hvor vi allesammen får muligheden for at tage nye og bedre valg for os selv. Hvor 2014 handlede mere om overgivelse til det, vi ikke havde kontrol over, så handler 2015 i højere grad om at vælge til og vælge fra. Hvad er vigtigt for dig? Hvad er dine dybeste værdier?
Året, der netop er begyndt, giver dig muligheden for at vælge at leve fra et mere autentisk og værdifuldt sted i dig, med et større fokus på hvad du elsker. Du har helt sikkert muligheden for at få dine drømme opfyldt i 2015, og ægte tillid til livet og dine drømme og mål handler om ikke at give op. Men i 2015 vil det være rigtig vigtigt at ændre strategi for opfyldelsen af dine drømme. Din nye strategi bør handle om ikke at gå på kompromis. Du skal være lykkelig, mens du arbejder på dine mål. Ikke først når du når dem. Og at være lykkelig undervejs er hele hemmeligheden til at nå dine mål. Fordi det fjerner din følelse af begrænsethed.

Januar handler som sagt for mig om at rense ud i, og skabe rum til, den nye powerfulde års cyklus. Derfor laver jeg en såkaldt space clearing.
Du kan gøre det samme, du behøver ikke være uddannet, ligesom mig, for at det kan have en stor effekt. Her er mine bedste tips, hvis du vil starte året med denne healende proces:

Lav din egen rensende krystal mandala af bjergkrystaller. Hvis du googler "crystal grid" kan du finde og printe lignende mandalas, eller du kan tegne din egen ved hjælp af en passer og placere den i midten af dit hjem og lægge intentionen af renselse i din mandala. Lad den ligge hele januar ud.

MODTAG LOUISE’S FULDE

ENERGIRAPPORT HVER MÅNED

Tilmeld dig hendes nyhedsbrev på facebook siden Louise Lie Von Linstow her

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+