Vil du med på Moola?

Velkommen til MOOLA - Information & inspiration
til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA giver dig information og inspiration om alt indenfor det alternative, spirituelle og holistiske univers

moola.dk det alternative univers

Om MOOLA

MOOLA er inspiration og information til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.  

Hos MOOLA kan du finde behandlere, inspiratore, fordragsholdere, butikker. Der bidrager med deres syn på spiritualitet, et holistisk syn på livet, det alternative, krativitet, skønhed, kroppen, sjælen og sindet på hver deres måde. 

MOOLA er en platform for dig der er nysgerrig, ønsker oplysninger, information og inspiration og som godt kan lide at se verden fra en positiv og åben tilgang. Du kan blive inspireret i form af lydfiler, videoklip, artikler, blogs, finde spændende events i kalenderen, finde gode  tilbud og dygtige behandlere.  

En gang om måneden udkommer MOOLA magasinet, et gratis online magasin, du kan modtage direkte i indbakken. 

Hver måned går MOOLA magasinet i dybden med et nyt tema. Temaerne kan være kærlighed, spiritualitet, detox & kost, børn, energi og meget andet, og magasinet giver dig som læser information og inspiration til at blive klogere på månedens tema.

Det er MOOLAs medlemmer der bidrager med artikler til MOOLA magasinet.

Bag om MOOLA

MOOLA er sprunget ud af en ide om at skabe en platform på nettet, hvor alle kan finde det de søger indenfor den spirituelle, holistiske og alternative verden.

Og dette skal være nemt, lækkert og lige til. Derfor finder du små "mine hjemmesider" der beskriver MOOLAs profiler. Her finder du flere oplysninger om hvordan du kommer i kontakt med de forskellige via mail, tlf, hjemmeside, facebook mm.

MOOLA betyder

Den direkte oversættelse af MOOLA fra sanskrit*er, moola [mool]: root; source.

MOOLA betyder altså rod eller kilde.

*Sanskrit er det klassiske kultursprog i Indien, lige som latin er det i Vesteuropa.

Lisbeth Raaschou

Lisbeth har altid været meget nysgerrig på det alternative. Hun har brugt alternative behandlere både i sin egen udvikling – og i høj grad også til at hjælpe og støtte hendes 4 børn i deres udvikling. Zoneterapi og akupunktur har været faste støtter gennem alle hendes graviditeter.

Lisbeth har et meget stort hjælpegen, der har været katalysator for ideen til moola. Tanken opstod, at det ville være fantastisk at kunne hjælpe folk, der benytter sig af alternativ behandling ved at samle al information ét sted.

Lisbeths er meget passioneret omkring BALANCE I KROPPEN.
Hvordan fungere kroppen helt inde på celleplan, og hvordan kan vi sikre os at vores krop fungere optimalt. Dette holde hun sundhedsoplæg om og hjælper rigtig mange til at få et bedre liv. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du synes det lyder spændende.

Lisbeth beskæftiger sig desuden med udarbejdelse af hjemmesider sammen med hendes mand, Jakob, der har sit eget firma T3cms - der lever af at udvikle hjemmesider

 
MOOLA magasinet august 2017

Kontakt support/kundeservice

Ring til Lisbeth man-fre 09:00 – 15:00 (undtagen tirsdag)

Telefon 61 33 03 25

eller send os en mail på kontakt(a)moola.dk

NYESTE ARTIKLER

Har du styr på basis? Artikel af Louise Schønnemann
 
Skyggearbejde
11. august 2017

Alt for mange mennesker begår den fejl, at de kaster sig over dyrekøbte selvudviklingsprogrammer og forløb, der skal hjælpe dem...

Kontakt os her

Moola
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300
Google+

Nyhedsbrev

Gode tilbud og arrangementer

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+