Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA giver dig information og inspiration om alt indenfor det alternative, spirituelle og holistiske univers
 

MOOLA - Kilden til sundhed, skønhed og velvære

Den direkte oversættelse af MOOLA fra sanskrit er, moola [mool]: root; source.
MOOLA betyder altså roden eller kilden.

Visionen

Vi vil gøre den danske befolkning sund på en naturlig måde og være inspirationskilde nr. 1 indenfor holistisk livsstil og alternativ behandling.

Missionen

Vi udbreder kendskabet til naturlig sundhed, holistisk livsstil og alternativ behandling og giver nem adgang til at finde behandlere, artikler, events og information om alternative behandlingsformer.

MOOLA Magasinet

MOOLA magasinet er et inspirerende online magasin, som du kan modtage direkte i indbakken, hver måned, ganske gratis. Du får de seneste nyheder om alternative initiativer, artikler fra ildsjæle og inspiratorer, invitationer til foredrag og kreative events, som giver dig skønne oplevelser for krop, sind og sjæl.

Hver udgave af MOOLA magasinet går i dybden med et nyt tema. Temaer som kærlighed, spiritualitet, detox & kost, børn, energi og meget andet, og som læser får du information og inspiration til at blive klogere på månedens tema.

Det er MOOLAs medlemmer, de professionelle alternative behandlere, som selv skriver artikler til MOOLA magasinet, så du får indhold af høj kvalitet, passionerede tekster og en spændende læseoplevelse.

Bag om MOOLA

MOOLA er udsprunget af Lisbeths idé om at skabe en platform på nettet, hvor alle kan finde det de søger indenfor den spirituelle, holistiske og alternative verden.

Ideen var at skabe en mere tidssvarende portal med fokus på design og brugervenlighed, samt kvalitetsindhold via behandlerprofiler og artikler, samt en nem mulighed for at finde alternative behandlere. 

Lisbeth Raaschou

Lisbeth har altid været meget nysgerrig på det alternative. Hun har brugt alternative behandlere både i sin egen udvikling – og i høj grad også til at hjælpe og støtte hendes 4 børn i deres udvikling. Zoneterapi og akupunktur har været faste støtter gennem alle hendes graviditeter.

Lisbeth har et meget stort hjælpegen, der har været katalysator for ideen til moola. Tanken opstod, at det ville være fantastisk at kunne hjælpe folk, der benytter sig af alternativ behandling ved at samle al information ét sted.

Lisbeths er meget passioneret omkring BALANCE I KROPPEN.
Hvordan fungere kroppen helt inde på celleplan, og hvordan kan vi sikre os at vores krop fungere optimalt. Dette holde hun sundhedsoplæg om og hjælper rigtig mange til at få et bedre liv. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du synes det lyder spændende.

Lisbeth beskæftiger sig desuden med udarbejdelse af hjemmesider sammen med hendes mand, Jakob, der har sit eget firma T3cms - der lever af at udvikle hjemmesider

Poul Jeritslev

Poul Jeritslev MOOLA

I MOOLA arbejder vi passioneret for at udbrede kendskabet til alternativ behandling i Danmark - og gøre det nemmere for interesserede at finde den helt rigtige behandling og kvalificerede behandler.

Er du selv behandler, så er det højst sandsynligt Poul, du kommer til at tale med, når du vil have en stærk behandlerprofil, en fængende annonce eller anden målrettet markedsføring af dig og din praksis, dine services og produkter.

Vil du have flere kunder i din praksis?

Poul deler gerne sine mere end 30 års professionelle erfaring i klar kommunikation, sobert salg og digital markedsføring, så dit budskab brænder direkte igennem til kunderne.

MOOLA er Danmarks største platform for alternativ behandling, skønhed og naturlig sundhed, så du er sikker på, at målgruppen er den helt rigtige for dig som behandler.

Ring til Poul nu på tlf. 40 80 08 13 og få rigtig gang i din forretning med MOOLA på nettet.

Poul er partner i MOOLA og professionel 3P Life Transformation Coach i sit eget firma, Motivaco. Der coacher han ledere og andre mennesker, som ønsker succes i deres business, karriere, familie og personlige liv, med grounding i 3 enkle livsprincipper og et positivt syn på tilværelsen.

 

Kontakt support/kundeservice

Ring til Lisbeth man-fre 09:00 – 15:00 (undtagen tirsdag)

Telefon 61 33 03 25

eller send os en mail på kontakt(a)moola.dk

Kontakt media/annonce

Ring til Poul man-fre 09:00-15:00

Telefon 40 80 08 13

eller send en mail på poul(at)moola.dk 

MOOLA magasin september 2017 tema om KOST, MOTION & KROPPEN

MOOLA magasin september 2017 tema om KOST, MOTION & KROPPEN

NYESTE ARTIKLER

God feng shui handler ikke kun om indretning - Det er en livsstil. Artikel af Rebekkah Leve
Feng Shui * Livsstil - 5. October 2018
Af: Rebekkah Leve

Når jeg nævner feng shui, ledes de flestes tanker hen på indretning, og det er da også det filosofien oprindeligt handler om.

Sex er også livskvalitet. Artikel af Steen Blendstrup
Livsstil * Sexologi - 5. October 2018
Af: Steen Blendstrup

Meningen med livet er at skabe liv. Alle livsformer søger at formere sig. For os mennesker sker det gennem sex mellem kvinde og...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+