Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Loven om tiltrækningens skjulte udfordring

7. June 2016 - Law of attraction
Af: Pernille Riis
Loven om tiltrækningens skjulte udfordring artikel af Pernille Riis

"Hvad du sender ud, er det, du får tilbage". "Dine tanker skaber din virkelighed". "Din omverden spejler din indre verden" etc.. Loven om tiltrækningen er en af vores mest udfordrende love, hvis vi ikke har "indstillet vores mekanisme", så vi tiltrækker positive og nærende oplevelser til vores liv. Og hvis det er tilfældet for dig, så kan du med fordel lære, hvordan du for fremtiden bør håndtere dine skjulte udfordringer.

Hvad tiltrækker du i dit liv?

Er det skuffende og sorgfulde oplevelser - der for det meste blot ender som brænde på dit selvsaboterende bål? ...og er det sådan, at uanset hvad du gør for at ændre denne negative spiral med dine bevidste tanker og intentioner, så opleves det mest af alt som om, at du hverken har kontrol -eller kan styre begivenhederne, og at dine anstrengelser og handlinger blot ender i nederlag? Det kan nærmest føles som et helvede -at være bevidst om hvordan loven om tiltrækning virker (universet spejler, det du sender ud), men ikke kan få den til at arbejde positivt for sig.

Det behøver ikke at blive ved på den måde...

Der er ikke noget galt med din skaberkraft eller ønsker og drømme - du gør helt sikkert alt det rigtige og med den bedste intention. Der er intet galt med dig, og der er ikke nogen guddommelig kraft, der straffer dig og holder dig nede... Problemet skyldes mere, at du sikkert går rundt med nogle ubevidste energier og blokeringer i dit indre, der styrer hele molevitten, og hvis det er tilfældet, kan intet af det som du ønsker, realiseres, førend du får ryddet ud i din underbevidsthed/krop, og opløser det, der tynger og styrer dig i den negative retning.

Den stærkeste energi vinder...

For det er sådan at det, der har eksisteret længst, der fylder mest, der har den stærkeste energi, "vinder".

Hvis du forestiller dig det som stråler, der skinner fra dit indre -og ud i universet, så er de stråler, der skinner stærkest og når længst ud, dem universet "opsnapper" og spejler. Du kan sagtens ligge inde med negativitet, der har huseret i dit indre lige siden, du var helt lille, der har fulgt dig gennem hele dit liv, og som du måske ikke engang er bevidst om. Måske du tilmed også har lært at undertrykke og fornægte negative følelser, så du også her har samlet en masse shit sammen, der tilsammen skaber en så stærk kraft (stråle), at den er din dominerende spejling.

Hvad kan man så gøre?

Det bedste vi kan gøre for at ændre på vores forhold, er at begynde at rydde ud i den negative energi, der styrer os. Vi må tage en tørn med at opdage, hvad det er for overbevisninger, vi går rundt med i vores underbevidsthed. Har vi en udstråling, der matcher lavt selvværd? skuffelser? fiasko? etc., så må vi finde måder, hvorpå vi kan forløse disse adfærdsmønstre og overbevisninger, og erstatte dem med nye sunde og positive. Dette kan gøres ved enten at meditere eller arbejde med din underbevidsthed under trance og energipsykologi. Nogle gange kan det at blive opmærksom (bevidst) på situationen, være nok til at du kan slippe.

Slip dem fri...

Kan du huske de gange, hvor du har talt ud, grædt, fået afløb for følelserne... Det opleves rigtig rart at slippe dem ud, og det er jo lige præcis, som det skal være. At gå rundt med indestængt energi forværrer og tiltrækker nye situationer og begivenheder, der matcher denne negative energi, og så fortsætter den negative kurs. Tænk på alle de her krimier, der handler om en helt, der skal fange en slyngel - det er plottet i de aller fleste tilfælde og god klassisk underholdning. Men i virkelighedens verden melder slynglerne sig ofte selv til politiet - de kan ikke leve med det, de har gjort, de må gå til erkendelse - al skyld og skam må ud, det er for hårdt at bære rundt på, Sådan er det gældende for de aller fleste af os - vi bliver syge, hvis ikke vi forløser og slipper.

Mennesker er som antenner...

Det har aldrig været "meningen", at vi skulle gå rundt og samle på al den negativitet. Vi mennesker er designet til primært at være emotionelle* væsner - at føle og mærke hele følelsesregistret. Det foregår på samme måde som en antenne, der er indstillet til at modtage vibrationer udefra, der så efterfølgende gennemstrømmer os og transformeres til emotionelle tilstande, der så sendes tilbage - og ud i "æteren". Vi kan altså ikke så godt tåle at holde på al den her negativitet -for emotionelle sindstilstande er energi, og energi skal rotere/forløses. Når energien er positiv, er det langt lettere for os at slippe, dele og vise vores følelser - der findes ikke noget så godt som at dele en god oplevelse med andre. Vi må derfor finde en balance, så vi kan udvikle en sund og nærende attitude, der tiltrækker sunde oplevelser til os.  

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 2.3 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+