Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Når jeg lever efter mit hjerte...

9. May 2016 - Clairvoyance * Intuition
Af: Marie Cristina
Når jeg lever efter mit hjerte...artikel Marie Cristina

Jeg elsker når jeg lever efter mit hjerte. Det sker dog ofte, at jeg ”vælger” ikke at gøre det.

Jeg har længe levet efter mit hoved, og jeg har i den grad levet efter alle mine bevidste og ubevidste regler om, hvad jeg må og ikke må, og hvad der er det ”rigtige” at sige og gøre.

Når man lever sådan, hvilket jeg tror, der er mange af os, der gør, så har det intet at gøre med at leve fra hjertet. Leve i kærlighed til sig selv og andre.

For ca. 1 år siden fik jeg kontakt til kærlighedsgudinden Kuan Yin (kan staves på mange måder), og hendes måde at forklare kærlighed giver rigtig god mening for mig. Og den vil jeg prøve at dele med dig i denne her artikel.

Jeg vil gerne lige starte ud med at sige, at jeg ofte glemmer at lytte til mig hjerte og lever trygt efter mine regler og min frygt. Det er helt klart stadig det, som jeg er bedst til. Men jeg kan virkelig mærke, hvad der sker, når jeg lever efter mit hjerte. Og jeg øver mig dagligt i at leve mere og mere fra det sted, hvor jeg ikke har nogle regler, og jeg har tillid til, at alting er helt okay.

Det er ikke sådan, at der har siddet nogle høje herrer og bestemt, vi nu skal et andet sted hen. Energetisk har vi besluttet os for, at vi skal til at leve anderledes

Da jeg stødte på Kuan Yin, fandt jeg ud af, hvorfor det bliver mere og mere vigtigt at leve fra hjertet – leve i kærlighed. Som jeg fornemmer det, så har vi kollektivt valgt at ”ændre” kurs. Det er ikke sådan, at der har siddet nogle høje herrer og bestemt, vi nu skal et andet sted hen. Energetisk har vi besluttet os for, at vi skal til at leve anderledes, end vi har gjort de sidste mange hundrede år. Der har været snak om, at dommedag skulle komme i 2012, og jorden ville gå under. Som jeg fornemmer det, når jeg modtager beskeder, så ville vi som jord gå under, hvis det ikke var, fordi vi har valgt at ændre kurs.

Ja – jeg ved godt, at det kan lyde helt vildt underligt, og når jeg skriver det, så tænker jeg – hmmm gad vide om det er noget, jeg bare sidder at finder på. Men når jeg lytter til budskaberne fra mine kanaler, så er jeg slet ikke i tvivl om, at det er rigtigt.

Tilbage til vores beslutning. Vi har valgt at leve ud fra kærlighed og tillid i stedet for frygt og mistillid. Et valg, der helt klar tager tid at ændre, og vi er laaaangt fra i mål. Vi behøver bare at kigge på vores politikere og en bestemt Hr. Trump for at vide, at der er et stykke vej at gå.

Men alle nye ”tiltag” starter jo et sted. Og jeg er sikker på, at du er startet, for ellers ville du ikke læse Moola Magasinet.

Men hvordan lever vi så i kærlighed og tillid, når vi har brugt så mange år på at leve i frygt og mistillid. Mange af os (jeg er i hvert fald) vant til at prøve at forudse, hvad der kan gå galt. Jeg prøver at se frem i tiden for at kunne få vished om, at alt er okay. Jeg har ikke tillid til, at jeg er god nok, dygtig nok etc.

Jeg læste et citat for nogle uger siden på Facebook der bare er blevet mit yndlingscitat.

”Evnen til at observere uden at evaluere er den højeste form for intelligens.”

Det er simpelthen nøglen til at leve fra hjertet. At observere hvad der sker både hos os selv og andre uden at dømme, analysere eller evaluere, er den måde hjertet arbejder på.

Det er simpelthen nøglen til at leve fra hjertet. At observere hvad der sker både hos os selv og andre uden at dømme, analysere eller evaluere, er den måde hjertet arbejder på.

Hjertet er fuldstændig ligeglad med, om vi er vrede, kede af det, jaloux, irriterede og bare har behov for at hade nogen eller noget. Hjertet er okay med alle følelser, fordi hjertet ved, at for at kunne fungere optimalt, så skal alle følelser i spil. Det er vores erfaringer, der fortæller os, at mange af vores følelser er forkerte, og vi prøver på alle mulige måder ikke at mærke dem. Og hvis vi gør det, fordi de har nærmest har overtaget vores liv, så går vi i gang med at analysere dem, så vi kan sørge for, at de ikke kommer igen.

Hjertets kraft bliver mindre og mindre hver gang, vi dømmer nogle af følelserne ude. Hvis vi ser på en baby, så føler de alle følelser, og de gør det sørme med fuld power, hvilket er grunden til, at vi elsker at sidde med en baby, dufte til dem. Vi får decideret lyst til at spise dem. Det er fordi, de lever med hele deres hjerte, deres energi/frekvens/vibration er skyhøj, og vi elsker det. De er bare.

Jeg siger ikke, at vi skal til at skrige højt, når vi bliver vrede eller græde højlydt på arbejde, når vi bliver kede af det, men vi skal give os selv lov til at mærke vores følelser uden at dømme dem og prøve at få dem til at forsvinde.

Så et skridt hen imod at leve mere fra hjertet er at mærke, hvordan du reelt har det. Måske registrerer du slet ikke i en given situation, hvordan du har det. Du bliver måske ”overfaldet” verbalt af en kollega eller veninde, og du går bare i dit sædvanlige jeg-prøver-lige-at-glatte-ud-mode, eller du bliver sindssyg rasende og går i dit hvis-du-sviner-mig-så-sviner-jeg-dig-mode. Men egentlig mærker du slet ikke, hvad der sker inden i dig. Der vil det være rigtig godt lige at give dig selv 5 minutter, hvor du bare mærker, hvad sker der indeni dig. Blev du såret, ked af det, vred (der ligger ofte en følelse bag vreden), og så bare registrere den og anerkende den ved at lade følelsen få plads, ved at lade den være der.

 Kærlighed er at omfavne følelsen af at blive sindssyg vred eller måske at få en følelse af at hade nogen

At leve fra hjertet – leve i kærlighed handler ikke om, at være glad og elskende hele tiden. Kærlighed er at omfavne følelsen af at blive sindssyg vred eller måske at få en følelse af at hade nogen. Hjertet ved godt at din sjæl, dit inderste ikke hader, men nogle gange, så er det bare en nødvendig følelse, der hjælper os til at lære vores mønstre at kende. Når hadet kommer, så er det ofte fordi, vi har gang i et massivt selvhad, hvilket heller ikke hjælper på vores vej til kærligheden.

Et andet skridt er at ligge mærke til, når du har brug for fikse og ordne ting. Når du kan mærke, at du prøver at kontrollere ved at tage overansvar. Når vi gerne vil have følelsen af at have styr på tingene, så har vi taget udgangspunkt i frygt. Jeg taler ikke om, at lave en madplan for næste uge, hvis det letter en masse arbejde i din hverdag eller lave tjekliste til den kommende fødselsdag. Jeg taler om, når vi går ind og overtager andresansvarsområde, når vi prøver at regne ud, hvordan familieturen kan forløbe bedst muligt. Når vi ligger og tænker over, hvordan vi kan hjælpe vores børn bedst muligt i skolen. Når vi gerne vil holde øje med om alle gør det, som vi ønsker de skal gøre, så der ikke opstår nogen konflikter eller andre udfordringer. Eller når vi prøver at få overblik over noget, der skal ske længere ude i fremtiden.

Hjertet aner ikke, hvad der sker i morgen, og det er egentlig også fuldstændig ligeglad. Når vi arbejder med i morgen og endnu værre ude i næste uge eller næste måned, så bruger vi slet ikke hjertets kraft – vi bruger vores hjerne dvs. vores erfaringer og vores ønske om at forhindre, at der kan gå noget galt.

Som de fleste af os ved så bliver 80 procent af vores bekymringer ikke til en skid, og mange af de scenarier, som vi har udspillet sig i vores hoved, bliver slet ikke til noget. Men vi gør det, fordi vi ikke har tillid til, at vi kan klare situationen, hvis ikke vi har udtænkt ”worst case scenario”. Hjertet er slet ikke i tvivl om, at vi kan klare alle de situationer, vi bliver udsat for, hvis vi blot er opmærksomme på os selv, og hvad der sker lige nu.

Jeg siger ikke, at man ikke skal forberede sig til et møde, en fremlæggelse eller en fødselsdag. Men det at forberede sig på noget, der formentlig ikke sker, er virkelig spild af rigtig god power, der kunne være blevet brugt på at slappe af, nyde naturen, have sex og meget mere.

Der er selvfølgelig mange flere skridt, som vi kan tage, når vi ønsker at leve fra hjertet, men jeg vil gerne runde af med at fortælle vigtigheden i, at vi tager de her to skridt, som jeg lige har beskrevet.

Når vi ikke kan eller vil mærke alle vores følelser, så er det, at tingene i vores liv begynder at drille.

Når vi ikke kan eller vil mærke alle vores følelser, så er det, at tingene i vores liv begynder at drille. Og som jeg mærker det, så begynder de at drille mere og mere, fordi vi har valgt energetisk at leve ud fra kærlighed og tillid. Så når vi ”glemmer” det, så hjælper universet os med at huske på det. Drillerierne kan enten udspille i form af, at der ikke rigtig er noget, der lykkes lige nu eller, at vi bliver fysisk påvirkede. Og dette skal på ingen måde være endnu en hammer, som du skal bruge i dit liv. Åh nu har jeg ondt i ryggen, og det er også bare fordi, jeg fandeme ikke kan finde ud af at leve fra hjertet. Det skal bare være en indikator på, at du ikke omfavner hele dig lige nu. At du lige nu prøver at kontrollere ting, selvom du godt ved, at du ikke kan forudse, hvad der sker om lidt eller i morgen. Så i stedet for at blive sur på drillerier, så hils dem velkommen, de vil bare lige huske dig på, at du blot behøver at justere på nogle ”småting”, og så er du på den lette vej igen. Jeg ved godt, at det er lettere sagt end gjort, men hjertet er helt okay med, at vi kommer på veje, hvor er nogle bump – det er jo en del af livet, og når vi har overstået et bump eller 10, så kan vi VIRKELIG mærke, hvor skønt det er at få lov til at køre på en let og lige vej igen.

Så leg din vej ind til dit hjerte – dit smukke hjerte, der ikke ejer evnen til at fordømme og føle angst. Det er derinde, vi gerne vil være det meste af tiden. Og husk vi vil altid blive skubbet ud derfra. Det er bare fordi vi befinder os i det, vi kalder livet.  

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 1.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

  1. Hanne Zoé
    Hanne Zoé på 12.08.2017
    Ville gerne give dig alle 5 stjerner , men teknik kan også " drille " og en ekstra kommentar her til denne artikel og din nye på moola - dejligt at læse oprigtig tekst , hvor jeg ikke behøver at sige uuuuuuhm og finde øko uldsokkerne frem først og tænke - hva' pokker var det nu jeg ikke fattede . Jeg arbejder selv med cl , medium , reikihealer og drawing with spirit og jeg passer ikke ind i nogen kasser . Så bruger tit en sætning fra en gammel klog kone , når jeg som dig ikke kan finde " hjem " Husk ! " Det hele er bare noget vi leger " Hanne Zoé

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+