Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

NATURENS KRAFTER

8. May 2015 - Clairvoyance
Af: Mariakaisa
NATURENS KRAFTER Mariakaisa

Der er så meget energi og visdom at hente i naturen, når vi forbinder os med den. Når vi er opmærksomme og tilstede når vi opholder os i naturen, sænker det vores stress niveau og skærper vores intuition.

Det giver ro og klarhed, og hjælper os med at træffe beslutninger ud fra et bedre ståsted, hvor vi ser det hele lidt ”fra oven” 

Det hjælper os også med at komme fra hverdagens stress i hovedet, ned i kroppen igen, hvor vi kan mærke dem vi elsker, og hvad vi godt kan lide, hvor drømme og ønsker, så vi kan sætte handling på.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET NATUR - De 5 elementer i naturen

Mariakaisa deler her nogle af hendes fantastiske øvelser, hvor du kan bruge naturen til at komme ”tilbage til dig selv”

KRAM ET TRÆ

Det at kramme træer er fuldstændig fantastisk. Det giver en jordforbindelse, og en indre ro på et øjeblik. Hvis du nu synes det er for pinligt at kramme et træ, så sæt dig op ad et træ og træk vejret ind i det og forbind dig både med det og med jorden via træets rødder. Brug gerne forskellige træer.

Du vil opleve at de forskellige træer har forskelligenergi, og derfor tilfører dig forskellige former for energi, og også renser dig for forskellige former for overskudsenergi. Måske får du også beskeder fra træerne, bliv ikke bange for det, det kan faktisk godt ske – og det gør det ofte. Måske kommer beskederne ikke som ord, men mere som følelser af ting du skal gøre, eller som viden der bare er der, uden at du har tænkt eller følt noget omkring det.

Skriv evt. ned hvordan du havde det før og efter øvelsen, og beskriv hvilke følelser du har lige nu:

SOLENS ENERGI

Solens kraft kan udrette mirakler. Sæt dig udenfor i solen, gerne på jorden, og luk øjnene. Mærk varmen fra solen mod din krop. Forestil dig, hvordan solens energi forener sig med dit solar plexus og genoplader dig. Visualisér herefter et varmt, gyldent skær, som breder sig ud fra dit solar plexus og fylder resten af din krop med styrke og energi.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET NATUR - Naturens skatkammer

Sid gerne i 10 min og mærk, hvordan du styrkes mere og mere. Sig tak til solen. 

Skriv evt. ned hvordan du havde det før og efter øvelsen, og beskriv hvilke følelser du har lige nu:

MÆRK GAIAS HJERTE BANKE

Denne øvelse kan tage alt fra 10 minutter til flere timer. Det bestemmer du selv. I denne øvelse skal jeg lære dig at mærke Gaias hjerte banke. Gaia er et andet navn for Moder Jord. Denne øvelse kan også kaldes at mærke jordens kraft. Øvelsen går i al sin enkelhed ud på, at du lægger dig på græsset et sted. Gerne på et tæppe. Men ikke på en drømmeseng eller madras. Så tæt på jorden som muligt, uden du bliver for kold. Tag også gerne et tæppe med at tage over dig. Så ligger du bare der og mærker jorden. Når du begynder at kede dig lidt eller bliver lidt utålmodig - så træk vejret og vid, at du er ca. halvvejs. Det er nemlig her, du begynder rigtig at kunne mærke dig selv og jordens kraft. Bare mærk og sug til dig af al den kraft, jorden har at tilbyde dig. 

Skriv evt. ned hvordan du havde det før og efter øvelsen, og beskriv hvilke følelser du har lige nu:

REGNVEJRS ØVELSE

Læs hele øvelsen, inden du går i gang. Find et sted udendørs, hvor du kan sidde i ly. Eller du kan sidde indenfor ved et åbent vindue. Luk øjnene og træk vejret dybt nogle gange for at få jordforbindelse. Efterhånden som du bliver mere nærværende, tuner du ind på naturens lyde omkring dig. Regnens pjasken i vandpytterne. Det våde løvs bevægelser. Fuglenes sang. Måske en fjern lyd af biler på regnvåde veje. Fokuser på disse lyde i 5 minutter og lad dem afspænde dig. Lav gerne øvelsen flere gange, og se om der er forskel på dine evner til nærvær og afspænding. 

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET NATUR - Når de dybe skove kalder...

Skriv evt. ned hvordan du havde det før og efter øvelsen, og beskriv hvilke følelser du har lige nu: 

GÅTUREN DER GIVER RO

Når dine tanker føles tågede og forvirrede, vil 10 minutters gåtur i rolige omgivelser kunne hjælpe dig til igen af få indre ro. Mens du går, tilstræber du bevidst at trække vejret dybt. Mærk jorden for hvert skridt. Du ånder ind i løbet af de 2 første skridt og forestiller dig du trækker dit vejr hele vejen fra jorden og gennem din krop. Du ånder ud, mens du går de næste 2 skridt, hvor du med din vejrtrækning sender energi og overskydende tanker ned i jorden. For hver udånding forestiller du dig, at skyerne omkring dine tanker gradvist trækker bort. Når turen er forbi, slutter du med 3 dybe indåndinger, mens du forestiller dig, at de eventuelle resterende mentale tåger forsvinder ned i jorden. 

Skriv evt. ned hvordan du havde det før og efter øvelsen, og beskriv hvilke følelser du har lige nu:

LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVUDVIKLING - En store misforståelse om selvkærlighed 

Kunne andre i dit netværk få glæde af NATURENS KRAFTER? - Så del den meget gerne  på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+