Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Sådan skaber vi Himlen på Jorden

10. May 2016 - Spiritualitet
Af: Susanne Frandsen
Sådan skaber vi Himlen på Jorden artiekl af Susanne Frandsen

Der er en længsel. En dyb længsel efter en Verden, som virker. Vi længes efter, at Verdens problemer som krig, sult, sygdom og fattigdom ikke bare bliver mindre men, at de helt forsvinder. Vi ønsker en verden, der inspirerer til håb, engagement og kreativitet. Vi ønsker kort sagt Himlen på Jorden.

Vi har allerede bevist, at mennesket kan præstere det ekstraordinære. Vi rejser i rummet, vi forlænger liv med hjertetransplantationer, vi har opfundet nanoteknologien, og vi printer 3D menneskelige organer! Men vores nutid rummer også megen lidelse og frygt. Der er nok at være bange for, og de fleste føler sig magtesløse. Vi tror ikke, at vi er i stand til at bidrage til en sand, dyb og varig transformation og forskel i vores verden. Men vi længes. Efter skønhed, fred, kærlighed og balance.

Er der håb?

Som Marianne Williamson siger; ”Det er den ellevte time, men det er ikke midnat endnu”.

Ja, der er håb. STORT håb. Men det er den ellevte time. Men, hvordan? Vi KAN skabe en ny model og vision omkring menneskelig sameksistens, et nyt kollektivt formål. Den nye civilisation. Den nye tids menneske løfter baren for, hvad der er muligt - fokuserer på det og forstørrer det. Konfronterer og reducerer dét, der ikke virker – for helheden. Vi skriver en ny historie. En ny historie om, hvad det vil sige at være menneske. Hvad det vil sige at være en menneskehed. En sund organisme bestående af sunde celler (individer). Vi kalder det Himlen på jorden.

Martin har spurgt hundredevis af mennesker om en tid, hvor de oplevede Himlen på jorden. Ingen tøver eller spørger, hvad han mener med det. De svarer alle med det samme, med klarhed og bestemthed. Nogle deler historien om dengang de blev forældre, andre oplevelser i smuk natur eller øjeblikke af sammensmeltning med et andet menneske. Alle ved, hvad himlen på jorden er. Prøv selv at genkalde dig et øjeblik, hvor du havde den følelse. Hvad skete der?

Himlen på jorden, ligesom længslen efter kærlighed, fred og glæde, er dybt rodfæstet i os. Det er en evig indre sandhed, som vi ønsker at opleve nu og i al evighed. Forestil dig, at du har en tryllestav og med den, kan DU skabe himlen på jorden. Hvad er Himlen på Jorden for dig? Sid stille med spørgsmålet og se, hvad der dukker op fra dit indre. Sig dit svar højt. Skriv det ned. Og del det så med to mennesker. Eller endnu bedre på Facebook på siden ”Heaven on Earth – i Danmark, Europa og Verden”.

Og spørg så dig selv, ”hvilke simple, lette, konkrete skridt kan jeg tage de næste 24 timer for at gøre Himlen på Jorden virkelig?”

Du begynder en ny ’Himlen-på-Jorden-historie’ ved at udråbe det som en ny historie og ved at tage dine første skridt i dag, i morgen og dagen efter - ved at bygge et momentum, der ikke kan stoppes.

Vidste du, at ”the Oxford English Dictionary” definerer "heaven" som et navneord OGoverraskende nok, også som et udsagnsord. Ja, et udsagnsord! "To heaven". Så vi kan faktisk gå ”heavening” rundt hele dagen. På dansk kan vi også ”himle”. Så lad os himle op om vores visioner for Himlen på Jorden.

Det er nemt at komme i gang. Du kunne smile til to personer i dag. Du kunne lære nogen at læse. Du kunne byde en immigrantfamilie velkommen i dit lokalsamfund. Du kunne købe legesager til børn, der mangler. Du kunne bare snakke med to personer inden for de næste 24 timer om, hvad Himlen på Jorden er og bede dem hver især om at gøre det samme. Hvis alle gør det, så tager det kun 33 dage at nå over 7 billioner mennesker! Små skridt. Stor effekt. Momentum. Power. Mange bække små.

DIT bidrag er vitalt for denne proces. Forfatteren Frances Hodgson Burnett sagde: "At first people refuse to believe that a strange new thing can be done, and then they begin to hope it can be done, then they see it can be done ― then it is done...and all the world wonders why it was not done centuries ago." Eller som Pippi Langstrømpe ville have sagt: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert sagtens!” Men faktisk har vi allerede gjort det. Vi har bare kigget efter hullerne i osten – i stedet for osten. Kvantefysisk set er det ikke ”Plan Snedig”. Lad os kigge efter osten. Nu!

DIT bidrag er vitalt for denne proces. Forfatteren Frances Hodgson Burnett sagde: "At first people refuse to believe that a strange new thing can be done, and then they begin to hope it can be done, then they see it can be done ― then it is done...and all the world wonders why it was not done centuries ago." Eller som Pippi Langstrømpe ville have sagt: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert sagtens!” Men faktisk har vi allerede gjort det. Vi har bare kigget efter hullerne i osten – i stedet for osten. Kvantefysisk set er det ikke ”Plan Snedig”. Lad os kigge efter osten. Nu!

Vi tror på, at flertallet ønsker at spille en rolle i denne nye globale vision, en ny historie om menneskeheden fyldt med håb og momentum. Sammen kan og vil vi samskabe et storslået og globalt kor, hvor hvert menneske synger sin sang, udfolder sin gave og inspiration. Gennem vores intentioner, vores handlinger, vil vi skabe og opleve Himlen på Jorden. Dét er menneskehedens arbejde. Dét mætter den dybe længsel, som vi har efter den verden, vi drømmer om. Din drøm for verden er ment til at skulle gå i opfyldelse. Hvilket skridt vil du tage i dag?

Lad dig inspirere af de 3 ”Heaven on Earth” spørgsmål:

1. Genkald dig et tidspunkt, hvor du oplevede Himlen på Jorden. Hvad skete der?

2. Forestil dig, at du har en tryllestav og med den, kan du skabe Himlen på Jorden. Hvad er Himlen på Jorden for dig?

3. Hvilke nemme og enkle konkrete skridt kan du tage i løbet af de næste 24 timer, som vil gøre Himlen på Jorden virkelig?

Hvordan kan vi skabe Himlen på Jorden? Svaret finder vi i kvantefysikken, hjerne- og hjerteforskningen!

Måske sidder du lige nu og tænker, ja, det er fint nok! Jeg ønsker en bedre Verden. TJEK. Jeg vil også gerne bidrage. TJEK. Men, hvilken forskel kan ”lille jeg” gøre?

En kæmpe forskel, når du spørger den nyeste hjerneforskning, hjerteforskning, epigenetik og kvantefysik. Og, det behøver ikke at være langhåret! Lad os skære ind til benet med det samme og blot nøjes med at servere essensen. Konklusionen. Uden lange forklaringer.

ALT er energi. Inden for kvantefysikken har man siden 1889 kendt til nulpunktsfeltet. Et energifelt, der er alle steder og forbinder ALT med hinanden via entanglement. Også kaldet kosmisk baggrundsstråling blandt venner. Men først 100 år senere fandt de ud af, hvad det faktisk var. Nulpunktsfeltet er i virkeligheden en stor ”kopimaskine” af dine tanker og følelser. Dvs. En kopimaskine af de tanker DU sender ud, bevidst og ubevidst, og den følelsesmæssige vibration, som DU har. Du er skaber af din egen virkelighed. Og en medskaber af fælles-skabets virkelighed!

Det handler om vibration. Alle følelser kan måles på MHz skalaen. Eks. ligger skyld, skam og vrede mellem 0-150 MHz, de følelser føles også tunge, og når vi er der, træffer vi valg, der udspringer af frygt. Frygten for, hvad der vil ske. Kravler du op på kærlighed ligger du på 540 MHz, og når du er på taknemmelighed ligger du på 700-1000 MHz, ”endestationen” er at være oplyst. Når vi ligger i den øverste del af skalaen føles det let i kroppen, og vi træffer vores valg ud fra tillid. Tillid til, at alt er godt og universet er et kærligt sted. Og dét er det. Præcist lige så kærligt som vores tanker og følelser er det på individ- og kollektivt plan. Derfor skal vi først skabe fred indeni. Vikle os ud af vores historier ombegrænsning, afvisning, had, frygt mm. Med andre ord, selv-udvikling. På den store klinge. Vores hjerner er kroppens kemiker. De tanker, vi tænker, skaber den kemi, vi har i vores krop. Negative tanker skaber syre. Positive tanker skaber base. En god Ph balance er afgørende for vores sundhed. Syre skaber grobund for sygdom. Epigenetikken viser, at sygdom i 90 % af tilfældene kan føres tilbage til de tanker, vi tænker. Vores gener er blot byggetegninger –og de aktiveres kun, når kemien er i ubalance.

Vores hjerner er en radiosender og –modtager, som vi læser med ud i nulpunktsfeltet –og ikke et hukommelseslager, som mange tror. Derfor bliver vores programmering, vores mindset, afgørende. Hvad kigger vi efter i feltet. Dét, vi ønsker mere af, eller dét, vi ønsker mindre af. Himlen på Jorden skabes ved, at vi kigger efter dét, vi ønsker mere af. Så vær varsom med hvem du omgiver dig med, og hvilke medier du følger. Ny-heder er i virkeligheden gamle! De er en rapport om gårsdagens læsning ud i feltet. Vi skaber ikke nye resultater ved at fortsætte med at gøre det, vi gør! Værn om din vibration. Søg fællesskaber med en høj vibration. ”An eye for an eye will make the whole world blind”– Mother Teresa. Vigtigt er det også, at vi følger vores passion. Vores kald. Vores genizone. Vi skal være den, VI er. To be – or not to be! Gennem heart-brain coherence – dvs. overensstemmelse mellem hjerte (= din essens, din sjæl, dit kald) og hjerne. I den tilstand trives vi. Kun her er vi i stand til at være en sund celle (individ) i en sund organisme (menneskeheden). Her er vi i stand til at mobilisere den følelsesmæssige høje vibration, der skal til for at skabe

Himlen på Jorden. Her har vi de bedste forudsætninger for at være tilstede i nu’et. Fri af fortidens historier og klar til at sanse og lade os inspirere af, hvad fremtiden kalder på i os. Som individer og organismer i form af organisationer, samfund, nationer og menneskeheden. Vi er alle dybt forbundne. Entanglet. Vi er alle én. Bogstaveligt talt. Adskillelse er en illusion, der frembringer lidelse gennem frygt og fordømmelse. Einstein sagde: ”Everything is an illusion – albeit a very persistent one!”Lad os i det lys samskabe Himlen på Jorden. Hvorfor? Fordi vi kan! Hvad er DIT bidrag?

Læs mere på: www.projectHeavenOnEarth.com og på Facebook: ”Heaven on Earth –i Danmark, Europa og Verden.

Vil du høre mere?

Meld dig til det gratis webinar: ”Sådan sam-skaber vi Himlen på Jorden – fred, balance, skønhed & glæde ER mulig!” med Martin Rutte og Susanne Frandsen d. 26/5 kl. 20-21,30 på facebooksiden – ’Heaven on Earth – i Danmark, Europa og Verden’.

Susanne Frandsen er en inspirerende og til tider provokerende dansk transformational speaker, coach, ledelsesudvikler, healer & Danmarks mest anerkendte certificerede Passion Test Facilitator.

Susanne Frandsen

Susanne Frandsen er en inspirerende og til tider provokerende dansk transformational speaker, coach, ledelsesudvikler, healer & Danmarks mest anerkendte certificerede Passion Test Facilitator. Susanne har skrevet den Børsen anmeldte bog: Direktørmanualen – ledelse fra hjertet, som henvender sig til både ledere og dem, der gerne vil være direktør i deres eget liv efter den nye tids paradigme. Med hendes store viden om den nyeste hjerneforskning, hjerteforskning, epigenetik (læren om cellebiologi) og

kvantefysik trækker hun de store lovmæssigheder ned på jorden og gør dem praktisk anvendelige i form af nemme værktøjer til at rydde op i det indre og ydre lederskab, så der kan skabes balance, sundhed, passion og bæredygtig vækst. Som bonus lykkes hun ofte med at hjælpe hendes klienter med at give slip på kroniske sygdomme, tilstande og diagnoser allerede under første session.

Martin Rutte

Martin Rutte er en dynamisk international foredragsholder og konsulent, præsident for Livelihood, et ledelseskonsulentfirma, beliggende i Santa Fe, New Mexico, USA. Firmaets fokusområder er strategisk ledelse, virksomhedskultur, performance management, facilitering af dialog og innovativ ledelse. Han er medforfatter på The New York Times Business Bestseller, Chicken Soup for the Soul at Work, oversat til mere end 20 sprog. I mere end 15 år har han udforsket folks vision for den verden, de dybt længes efter –Project Heaven on Earth. Han har bidraget med kapitler om Heaven on Earth i: How to Achieve A Heaven on Earth, Seeking the SacredogGlimpses of Heaven on Earth.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+