Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Space Clearing - Kunsten at rense og indvie dit hjem.

30. November 2017 - Flow
Af: Isabella Kreutzfeldt
Space Clearing - Kunsten at rense og indvie dit hjem. Artikel af Isabella Kreutzfeldt

Space Clearing er et vigtigt og powerfuldt middel, når vi arbejder bevidst med, at skabe god energi i vores hjem og liv.

Hvad er Space Clearing og hvorfor er det vigtigt?

Space Clearing er kunsten at rense sine omgivelser på et energetisk plan.
Hvor rengøring renser dit hjem på et fysisk plan, og en detoxkur renser din krop, går Space Clearings ind og renser dit hjem for energetisk snavs og tung energi, som har ophobet sig i dit hjem igennem tiden. Energier du ik nødvendigvis kan se, men som i dén grad kan mærkes, og som har stor effekt på hvordan dit hjem og liv føles.

Space Clearing er en stor del af den kinesiske indretningsfilosofi Feng Shui, men desværre også en lidt overset del herhjemme. Det er super ærgerligt, for laver du allerede Feng Shui, kan en Space Clearing få dine Feng Shui tiltag til at virke hurtigere og kraftigere, og så har Space Clearings den ekstra positive effekt at de får dit hjem til at føles bedre, og dit liv til at føles lettere.

Space Clearing er en ældgammel ceremoni kunst som praksiseres over det meste af verden, og i rigtig mange lande, som fx Bali, Indien, Peru og Marokko, gør de meget ud af at lave daglige clearings, af deres omgivelser og dem selv, for at øge deres bevidsthed, og for at skabe bedst muligt flow igennem dagen.

Hvornår skal du Space Cleare?

Du kan Space Clearer når du vil, og så tit du vil, men især når du flytter i nyt er det godt at Space Clearer, så du ikke skal bo i de tidligere beboers energier. Ved store begivenheder i dit liv, så som bryllup, efter skilsmisse, eller sygdom, ved fødsler, når børnene flytter hjemmefra og hvis der sker noget ekstraordinært i dit liv, som du gerne vil have ekstra god energi på, karriereskift, udgivelse af bog, og lignende.

Især ved Nytår, er det rigtig magisk og powerfuldt at Space Cleare dit hjem. Vi går ind i et nyt år, en ny energi og vibration, og i starten af det nye år, føles alt så muligt, og friskt. Så ved at Space Cleare hér, vil du gå ind i det nye år med virkelig høj og god energi, og der vil være større sandsynlighed for at du lykkes med dine nytårsforsæt, og at dine visioner hurtigere bliver en realitet.

Hvordan Space Clearer du?

En Space Clearing kan laves på utrolig mange måder, og med mange forskellige remedier, lige fra klap med hænderne, til brug af røgelse, klokker, syngeskåle, trommer og meget andet.
Alle fremgangsmåder er lige rigtige, dog er det min erfaring at en Space Clearing er mest effektiv, når du gennemgår disse 4 små faser:

 1. Forberedelse: Her får du styr på hvornår du vil Space Cleare, hvilke remedier du vil bruge, lige fra det tøj du har på til de ting du ønsker at bruge i din ceremoni, og få dem købt ind så det hele er klar.

 2. Renseceremoni: Jeg kalder det 'nulstillingen', her renser du dit hjem for gammel, tung energi, som ikke matcher dig og dine visioner, og skaber dermed plads til at alt det nye kan lande. Her bruges ofte, trommer, klap, hvid salvie og Palo Santo, da de er utrolig powerfulde til netop at rense med.

 3. Indvielsesceremoni: Her fylder du dit hjem med ny vidunderlig energi: Smuk lyd fra klokker, og syngeskåle, gode intentioner, room sprays og blomsterofringer, røgelse, og hvad du ellers har lyst til at fylde dit hjem med. Denne del er utrolig smuk, og meget personlig.

 4. Afslutning og vedligeholdelse: Her afslutter du din ceremoni foran dit ceremonialter, og de efterfølgende uger, er der forskellige små ritualer, du kan lave for at holde energien frisk og højt vibrerende.

Efter en Space Clearing, vil du opleve at du på én gang føler dig både opløftet og groundet. Dit hjem føles renere og større, og du vil opleve en følelse af at føle dig mere hjemme i dit hjem. Fordi energierne nu matcher dig.

Har du endnu ikke prøvet at lave en Space Clearing, får du her min varmeste anbefaling, og opfordring til at prøve det af her til Nytår. Det er intet mindre end magisk, og vil uden tvivl forandre dit liv.  

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

 1. Michelle
  Michelle på 27.05.2019
  Hej.
  Jeg er igang med at læse en bog om at Ryde op i min lejlighed og så bliver der nævnt at det er en god ide at få lavet en space clearing, men jeg er stadig lidt forvirret over hvad det er og hvordan jeg gør. Er det noget jeg selv kan gøre eller skal jeg have en professionel ud til at gøre det? :)
  Mvh Michelle

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+