Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Kostvejledning

moola.dk Kostvejledning
Tina Holm Allergibehandling * Allergitest * Børn * Ernæring & kostvejledning  * Gravid & baby * Homøpati * Vitamin & mineral analyse
Kontakt info
Skriv en mail til Tina Holm    Besøg Tina Holms hjemmeside Besøg Tina Holm på Facebook

Kalender

Tina Holm

Klinik for biopati og kostvejledning

Adresse:
Rolighedsvej 34, ,
8240 Risskov

Telefon:
28159659

Mit navn er Tina, jeg er 26 år, gift og har 3 små krudtugler. Vi bor på en smuk gammel proprietærgård, hvor vi er gået i gang med at blive selvforsynende.Jeg er uddannet kostvejleder fra Kostakademiet, og læser til biopat v/ Institut for biologisk medicin. Derudover er jeg en del af teamet bag Sund-Forskning, hvor jeg bl.a. skriver artikler til Sund-Forskning. Jeg har været med til at lave Ernæringsmateriale til undervisning på Institut for biologisk medicin, i samarbejde med Torunn Laksafoss.

Jeg har gennem de sidste 5 år gennemgået en forvandling og lever i dag et liv med min hobby, madlavning og en sund stærk familie. I min klinik - Klinik for biopati og kostvejledning, arbejder jeg med fokus på børn, unge, nervesystemet og hormonelle problemer - læs historier fra mine klienter på min hjemmeside. Jeg laver både enkeltkonsultationer, 3 og 6 måneders forløb.

Jeg arbejder med hele kroppen i mine behandlinger, med en holistisk tilgang, som sikrer en sund balance i hele kroppen. I behandlingen bruger jeg biopatiens fantastiske redskaber, som rummer alt fra klassisk homøopati, til vitamin- og mineral terapi, fedtsyreterapi, symbioseterapi, reguleringsterapi (urter) og meget andet spændende.

Igennem det sidste år, har jeg udviklet et koncept, som ligger mig meget nært. Jeg arbejder udfra min store viden om ernæring og hvordan maden påvirker os. Derfor er det en stor del af mit arbejde, at sætte mine klienter ind i lovefood principperne. Det handler ikke om en smart ny kur, men derimod nærende, lækker og sund mad til kroppen og sjælen - altså en livsstilsændring, med en sund balance i fokus. Lovefood tager udgangspunkt i den enkelte klient, og jeg skræddersyer derfor et helt program til dig, indeholdende et fuldt biopatisk behandlignsprogram samt viden om lovefood.

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+