Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
Magasinet april 2020 "Helt ved siden af sig" selv

MOOLA magasinet

 

April 2019

Velkommen til april måneds MOOLA magasin. Vi er helt ved siden af os selv! Hvilket betyder at MOOLA magasinet denne gang er en lidt anderledes udgave. En enkelt artikel men ellers mest inspiration til hvad der har holdt os igang herhjemme gennem en mærkelig tid med hjemmeskole af fire børn, masser af arbejde, en bedsteforældre, der fik en blodprop i hjernen og ingen muligheder for besøg samt alt det andet der forgår når Danmark er lukket ned.

Alt foregår ligesom inde i en bobbel. Vores egen lille verden. Vi skal stå sammen hver for sig men hvordan gør man det? Krav fra skolen og hjemmeskole, hvilket herhjemme betyder 100% voksen tilstedeværelse når man har en i 1. klasse, en i 3. klasse og to i 8. klasse. 

Jeg gjorde, som jeg gør oftest gør: sætter mig selv til side og opfylder andres behov - i dette tilfælde skolen og mine børns. Var det den rette strategi! Nej det var det nok ikke og jeg prøver at blive bedre til at huske mig og ikke "bare" være servicemedarbejder. Hvordan har du klaret denne tid? Hvad har tricket dig? Hvordan har du fået timerne til at slå til, samtidig med at være en nærværende og kærlig forældre?

Jeg har taget lidt af det med, der har inspireret mig, mens vi har været lukket inde. 

Jeg har kastet mig over lidt "gør-det-selv" projekter, primært i form af bagning, men også blevet inspireret af at holde humøret oppe med humor, positiv tænkning og kærlighed samt at få masser af frisk luft. Ungerne har brugt stort set alle deres "frikvarterer" på trampolinen mens jeg har (gen)fundet glæden ved at gå og løbe. Til dette har jeg brugt Endomondo, hvor jeg har et par udfordringer kørende med nogle skønne veninder. Jeg har også oprettet en skal vi "gå sammen - hver for sig" - MOOLA udfordringen.

"Walk as if you are kissing the Earth" - Thich Nhat Hanh

Håber du har lyst til at dele MOOLA magasinet med dem, du kender, så endnu flere kan blive en del af vores fællesskab.

 ♥ Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Lisbeth

Sundhed helt i top

For mig har det været utroligt vigtigt at passe godt på min familie og mig selv og booste vores sundhed. Jeg er stor fan af Zinzinos sundhedsprodukter. Vi har alle fået testet vores omega3 og omega6 balance, da det har meget stor betydning for vores cellers sundhed. Når cellerne virker optimal kan vores system bedre hjælpe os under sygdom og når der bliver skabt inflamation. Derfor tager vi dagligt en individuel afmålt dosis af balanceolie.

Derudover giver vi vores celler et avanceret immun- og kosttilskud, der bla. bidrager til mere energi, styrk vores knogler og ledfunktioner og styrker vores immunforsvar. 

I denne mærkelige tid har vi derudover boostet vores imunforsvar med en "Protect"-pille hver dag. 

Er du interesseret i at høre mere, kan du sende mig en sms: 61330325 og så kan vi aftale et tidspunkt at snakkes ved. vh Lisbeth

Skriv til MOOLA brevkassen 'I stolen hos' Louise Leth

Spørg vores brevkasse redaktør!

Er det en svær tid, men konflikter, udfordringer eller andet - så spørg MOOLAs brekasse redaktør Louise Leth om råd.

Louise siger selv: "Det som jeg gerne vil tilbyde Moolas læsere det er en chance for at finde et perspektiv eller en løsning på en udfordring, hvor vi har sat os ud over det sorte og hvide. Den 3. Mulighed.

Der findes nemlig altid en 3. Mulighed. 

Den opstår når vi ser klart, er realistiske, selverkendte og kigger nysgerrigt og med stor omsorg på både os selv og andres intentioner. Det er her vejen til en mere nuanceret, multidimensionel og ofte tilfredsstillende løsning ligger.

Skriv til Louise ved at sende en mail til brevkasse(at)moola.dk

Elsker du rugbrød, men synes det er for besværligt at bage selv?

Jeg elsker hjemmebagt rugbrød, men har altid syntes det var for besværligt at lave selv med surdej og hæveprocess mm.

Så fandt jeg RUGKOP.dk! Den lækreste danskdesignede keramikkop med opskrift på.

Den gør rugbrødsbagning så nemt. Man kan vælge et melabonnement og støtte deres lille økologiske mølleri og den økologiske omstilling blandt små danske landbrug.

Få fingerne i din egen rugkop her

MOOLA anbefaler: Maria Steffensens Gratis E-bog: Skilsmisse - Kom rigtig godt igennem! find den her

MOOLA anbefaler: Gratis E-bog om Skilsmisse

Skilsmisse, brud eller hjertesorg! Så er denne bog lige noget for dig. Klik her for at få fingere i den

Maria giver et grundigt og kærligt inblik i tingenes tilstad og hjælper dig godt igennem. 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+