Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet august 2016 - tema om TABU og MOOLA fokus på akupunktur

MOOLA magasinet

August 2016

Vi håber du har haft en skøn sommerferie - vi har i hvertfald nydt vores, men også glædet os til at komme tilbage og sende endnu et MOOLA magasin afsted til dig.

Temaet i denne måned er TABU, og vi har bygget et magasin fyldt med tabubelagte og grænseoverskridende artikler til dig.

Hvorfor er TABU så oplagt at tage fat på? Fordi vi ud over de samfundsbelagte tabuer, har hver vores indarbejdede tabuer at slås med. De er angst provokerende, får os til at krumme tæer og trække os ind i os selv. Men måske skal vi se vores tabuer som der hvor vores største gaver ligger gemt ?

TABU betyder i dagligdags sprog, det vi ikke taler om. Det vi ikke vil se, høre eller forholde os til. Især emner som vold, sexvaner, sygdom, incest, utroskab og alkoholisme er blevet tabubelagt. Tabuer kan rippe op i dårlige oplevelser eser, som måske ikke altid er smukke, men som der er behov for at få kigget på. Man kan sige, at man derfor udviser (ofte misforstået) hensyntagen overfor sig selv og hinanden ved ikke at tale om "det", der er tabu.

Det der får os til at vokse som mennesker, og komme videre i vores liv, er når vi udvikler os. Dette gør vi oftest igennem vores smerte, vores skeletter i skabet og traumatiske oplevelser, som kan få os til at arbejde med os selv. Når vi gemmer os bag tabuer og undgår at sætte ord på og se på hvad det gør ved os, udsætter vi vores positive udvikling. I stedet bliver vi gang på gang konfronteret med alt det vi ikke vil forholde os til. Derfor syntes vi det var et vigtigt tema i magasinet.

Alt det alvorlige og tabubelagte har vi krydret med lidt lækre skønhedsopskrifter og artikler om månedens FOKUS som er akupunktur.

Rigtig god læsning

Kærlig hilsen Maria & Lisbeth

NB. Vi hører altid gerne fra dig med ris/ros og gode ideer. info(at)moola.dk

Covergirl: Marie Cristina Foto Elona Sjøgren

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+