Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Dine navne kan holde dig tilbage

2. October 2015 - Numerologi
Af: Millielil Rosamunde
Dine navne kan holde dig tilbage af Millielil Rosamunde

I denne artikel vil jeg komme ind på hvordan jeg anskuer frygt fra et numerologisk synspunkt med særligt fokus på at slippe frygt og frygten for succes.

I dine navne ligger energier, som vibrerer på forskellige frekvenser og dermed tiltrækker bestemte omstændigheder i dit liv. Virkningen og oplevelsen af dine navnes vibration kommer an på netop din numerologiske essens som afsløres ved din fødselsdato.

Numerologien og tallene i din fødselsdato og dine navne afslører hvem du er inderst inde, hvad dit sande livsformål er, dine livslektioner, dine styrker og dine måder at begrænse dig selv på.

Din dybeste essens, som kan aflæses i din fødselsdato, kan naturligvis ikke ændres, den dag du valgte at komme til verden er helt perfekt. Der findes altså ingen dårlige fødselsdatoer. Navne derimod kan vibrere og tiltrække ting i vores liv som kan støtte os mere eller mindre i vores livsvej og nogle vibrationer kan skabe udfordringer og læring i stor skala, der kan føles saboterende i.

Det kan være forløsende og transformerende at skifte navn til nogle vibrationer, der støtter op om din essens og dine personlige ønsker for fremtiden.

Vi slipper dog aldrig for udfordringen ved at være menneske, selv efter et numerologisk vibrationsløft. Navneskiftet kan støtte og hjælpe dig med at stå stærkt i dig selv.

Men lige meget hvor meget du udvikler dig kommer du aldrig til at slippe frygt som en del af din bevidsthed – det er en del af være menneske.

Mit navneskift hjalp med at slippe kontrollen

Inden jeg justerede mit navn numerologisk levede jeg meget ud fra et ønske om kontrol. Når livet gav mig modgang, så var min reaktion altid at skubbe tilbage, gøre mere, kæmpe mere. Jeg var en fighter og gjorde altid alt hvad jeg kunne. Det er generelt noget vores samfund honorerer og noget som afspejles kraftigt i de skandinaviske navnevibrationer og numeroskoper. Vi har tradition for at hylde dem som kæmper.

Det er som om jo hårdere processen har været, jo mere værdsættes resultatet i form af anerkendelse fra andre.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM FRYGT, EGO & SELVSABOTAGE - Når kreativitet healer

Kontrol er det ydre tegn på frygt, kontrol er menneskets normale strategi til at håndtere frygt.

Det er enormt svært at slippe den trang til at bokse tilbage, når livet giver en én på hovedet, særligt når vibrationerne i numeroskopet handler om det.

I mine numerologiske sessioner ser jeg ofte frygt og kontrol i numeroskoper hos personer med gode resultater, de er i stand til at overkomme hvad som helst.

Men når de fleste aspekter i livet kommer til at handle om noget der skal klares, så kommer der på sigt til at mangle en dimension. Glæde, kærlighed og lethed indfinder sig ikke automatisk efter man har klaret sig igennem noget.

Når noget føles hårdt og tungt, så er det dybest set et signal om at stoppe fra universets side. Det er ikke en invitation til at kæmpe videre. Kamp kommer af frygt, frygten for at der ikke er nok, frygten for at mangle.

Men når vi kæmper, så skaber vi mere modgang.

Glæde indfinder sig ikke automatisk efter en lang hård kamp, fordi processen altid er indlejret i resultatet. Når vejen til et resultat er knoklende, så vil resultatet ikke bringe lethed og løssluppen glæde.

Det er en stor erkendelse og det er en erkendelse, som jeg oplever lander igen og igen på nye niveauer.

Da jeg fik et numeroskop med navnevibrationer, der støttede op omkring mig og min numerologiske essens var jeg for første gang i stand til at holde op med at kæmpe. Det at jeg stoppede, skabte plads til at tingene kunne begynde at lande på en anden måde.

Loven om tiltrækning, som numerologien er udtryk for i den dybeste forstand, fylder den plads op med noget nyt, når noget fjernes. Det er som et slags vakuum vibrationsmæssigt i numeroskopet. Det kan tage lidt tid at overgive sig til at handle ud fra noget andet end frygt og kontrol, men det kommer til at ske, når vibrationen er fjernet numerologisk.

Det vil sige på sigt, at du med nye strategier (nye navnevibrationer) tiltrækker nye resultater og særligt nye måder at opnå resultater på, som kommer til at føles på en anden måde, fordi processen/rejsen hen til de resultater ændres.

Når din måde at gøre noget på ændres, så ændres din oplevelse af det du opnår sig også.

Når noget føles hårdt og kæmpende er det en invitation til dig om at stoppe. Når du stopper med at kæmpe åbner du op for muligheden for at finde en anden måde, der føles som medgang, hvor du kan flyde med fremfor at knokle.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM FRYGT, EGO & SELVSABOTAGE - Min vej ud af selvsabotage

Frygten for succes

Det kræver mod at navigere efter hvad der føles let og godt, for de fleste vi kender i vores samfund lægger ikke særlig værdi i den glade lette proces – det skal i mange kredse helst have været lidt hårdt for at resultatet er noget værd.

Frygt er altid en form for selvbeskyttelse lige meget hvilken form den tager. Det er vores ego, som prøver at beskytte os, som prøver at navigere væk fra fare – det velkendte er altid det mest trygge og det nye kan føles farligt.

Numerologisk set dukker frygt op i kølvandet på hændelser med tab, frygten for at miste, hvilket skaber mange ego-strategier omkring kontrol i hverdagen.

Men frygt kan også komme fra et sted af usikkerhed, hvad jeg her kalder frygten for succes. Frygten for succes er en dybt irrationel frygt som ikke desto mindre kan skabe omfattende selvbeskyttende, men også meget selvsaboterende manøvrer.

Der er selvfølgelig mange nuancer af frygt, men numerologisk kan den kategoriseres i disse to overkategorier hvor den ene, frygten for at miste, anvender kontrol som coping mekanisme og den anden, frygten for succes anvender historier og undskyldninger, grunde til hvorfor man ikke udlever sit potentiale.

Frygt kan om noget sabotere, at du udlever dit fulde potentiale. Det kan være sværere at eje at du er bange for at opnå succes end at du er bange for at fejle. Som jeg nævnte før, så honorerer vores samfund kæmperen og de gode resultater – det er lige i tråd med tidens ånd gerne at ville udtrykke sig og opnå gode resultater. Det er knap så acceptabelt at sige, at man ikke tør gøre det man egentlig allerhelst vil.

Vi har så mange muligheder i dag og det kan virke dumt, at man så ikke tager en af dem. Men det kan føles farligt at udtrykke hvem du er – frygten for succes handler om at det føles mere trygt at blive lige her, hvor det hele er velkendt. Så frygten kommer til udtryk ved at du laver undskyldninger og på flere måder holder dig selv tilbage, for så slipper du for at gå ud af komfort-zonen.

Vi har altid gode grunde til hvorfor vi gør som vi gør; og vi oplever alle sammen frygten for succes, på et eller andet tidspunkt i vores liv. For nogle går det ind og definerer deres liv pga. navnevibrationerne.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM FRYGT, EGO & SELVSABOTAGE - Elsk dit EGO - og sæt dig selv fri

Når det kommer til frygt, så er det den frygt som er skjult, der er den mest farlige.

Det gælder både i numeroskopet, hvor det kan få fysiologiske konsekvenser, men også i din dagligdag fordi den skjulte frygt påvirker mere end du tror.

Det at være ærlig omkring din personlige frygt kan være utrolig forløsende.

Følelser vibrerer nemlig stadig i dit system og påvirker din personlige frekvens og tiltrækningspunkt i verden, selvom du ikke siger dem højt og/eller ejer at den frygt findes og er en del af dig. Ved at ytre hvad du er bange for, om det så er frygten for at miste eller frygten for succes der påvirker dig, så får du skabt et outlet for den energi. Ophobet og uudtalt frygt kan holde dig tilbage i stor skala.

Det er ved erkendelsen af dine grunde til at du gør som du gør, at du kan begynde at ændre på dem. Numerologisk indsigt og navneskift er et kraftigt redskab hertil.

At slippe frygten for succes kan være en konstant proces indtil du vænner dig til den. Frygt er en avanceret form for selvbeskyttelse, men den kan sabotere dig i at udleve dine drømme. Som jeg ser det, handler det også om, at du må stoppe med at stå i vejen for dig selv.

Millielil Rosamunde

Numerolog, psykolog & uddannelsesleder samt stifter af Uddannelse i Numerologien, Danmarks mest omfattende og indholdsrige uddannelse i numerologi.  

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM FRYGT, EGO & SELVSABOTAGE - Når frygten blokerer

Kunne andre i dit netværk få glæde af Sanne Otilias artikel - Så del den meget gerne med et klik på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+