Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Se din sundhedstilstand i dine hænders linjer

Blog fra Sonja Ramsø - Se din sundhedstilstand i dine hænders linjer

Og det gælder både din ydre og indre sundhed En genvej til en ”tilstandsrapport” er håndanalysen og det sted i hånden, hvor linjerne allertydeligst kan vise, hvordan vores fysiske krop har det, er i Venusområdet, som vist nedenfor.

Af Sonja Ramsø
7. June 2019 | Psyke/håndanalyse

I håndanalysen ser jeg bl.a. med lup på dine håndaftryk og følger hvordan linjerne løber, hvilke formationer området viser og sammen afdækker vi, hvilke udfordringer der findes og derfor kan du rent praktisk få at vide, hvad du kan gøre for at leve sundere. Alle disse informationer sammenholder jeg med resten af linjerne i hænderne, for både at kunne give dig svar på det du ønsker at vide og sammenholde det med det store billede.

Hvad står Venus for?

Venus står for sensibilitet, sensualitet, varme, elegance, charme, leg, nydelse, livselskeren, og sanserne og budskabet for området står for livselskeren og nydelse. Det være sig både den kropslige og følelsen indeni.

Hvis området er sundt har ejeren evner og talenter til at nyde livet i fulde drag. Området vil da oftest være frodigt og med en storbuet livslinje (linjen rundt om Venusområdet). Hvis området er stramt indrammet af livslinjen, vil ejeren ofte leve et noget asketisk liv og have behov for at føle behov for kontrol over krop og sundhedsfølelsen.

Har du et gavemærke i Venus?

Har du et af de i alt 19 gavemærker i dit Venusområde, vil du få god nytte af oplysninger, som følger her. Gavemærket vil vise sig som linjer, som krydser hinanden i Venusområdet og vil vise sig i, at du føler dig bremset i at leve sundt og elske dig selv og din krop.

Sårbarhed kan være svær at slippe

og kapaciteten for at kunne glædes, kan derfor være svær at holde og kan munde i at følelsen af ”intet er sjovt” og kroppen bliver en fjende i stedet for en ven. Det føles ikke trygt at være intim med sig selv eller andre og ”såret barn”-følelsen kan ofte føles meget stærkt her.

Opøv evnen til at elske dig selv og din krop

Du skal dermed opøve evnen ved at mestre den udfordring, der her består i ikke at kunne eller turde nyde livet. Når du mestrer udfordringen, som du vil få sat ord og få råd til under håndanalysen, bevæger du dig ind i følelsen af at kunne begynde at elske dig selv og særligt at elske din egen krop. Herfra skabes evnen til at give sig selv lov til at søge nydelse, finde ud af hvad du nyder og give dig selv netop det. Herfra kan du så åbne op for den begavede livselsker, der er tilstede i egen krop og som også spreder glæde og lys til andre og inspirerer andre til at gøre det samme.

Den begavede livselsker

Ønsker du som begavet livselsker at udvide din evne og lade evnen sprede sig til andre steder i krop og psyke, vil første tegn føles som en følelse af at ønske mere livsnydelse. For at balancere følelsen igen af ”at turde vokse”, skal selv- og kropskærligheden i fokus igen. Lige så snart du igen bevæger dig med dit gavemærke, vil du også kunne inspirere dine medmennesker helt naturligvis og ægte.

Hvad kan du gøre optimere for din ydre og indre sundhed?

Du ved det sikkert allerede. Hvis ikke, skal du give dig selv lov til at afprøve forskellige ting, for at finde det, som giver dig motion, men også smil og glæde. Det kan være løb, dans, sang, pilates. Og vejrtrækningen er også vigtig, fordi du siger ja til livet, når du trækker vejret dybt og naturligt ned i maven. Og den kan kommer du i kontakt med ved at dyrke fx mindfullness, meditation eller anden vejrtrækningsøvelse, som virker for dig. Du finder mine meditationer på www.ramsoe.dk under Gratis.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Kommentarer (1)

  1. Sonja Ramsøe
    Sonja Ramsøe på 11.06.2019
    Det skal lige siges, at Venus er det kødfulde område, som sidder lige under din tommelfinger. Området går hen til den første store linje i hånden, som kaldes livslinjen - læs evt. mere her https://ramsoe.dk/cmh.html

Efterlad en ny kommentar

 
Vil du skrive den sms som fanger ham? Blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 2. August 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Hvordan skriver jeg den "rigtige" sms som får ham til at ville have mig ?

Findes prinsen på den hvide hest overhovedet? blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 30. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Den oversete grund til at du er ulykkelig i dit kærlighedsliv – eventyr.

Hvorfor vil han ikke ha´mig? - MOOLA bloggen med Marie-Louise Bregndal
Kærlighed - 5. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

BLOG: "Jeg er hende der modner dem - men aldrig høster frugten" Det var der en skøn kvinde, jeg talte med for nyligt, der...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+