Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

MAJ 2017

Velkommen til maj måneds MOOLA magasin med tema om PASSION & LIVET SOM SELVSTÆNDIG

Et tema de fleste af os kan relatere til. For hvem vil ikke gerne leve af sin passion? Men er det muligt - eller er det ikke nogen gange bedst at holde på hobby plan? For kan du virkeligt tillade dig at tage penge for at udleve din passion?

Jeg tror, at vi brænder for rigtig mange ting - noget mere end andet. Nogen gange bliver vi så passionerede omkring det vi brænder for, at vi nærmest lever og ånder for det. For mig er dette definitionen på passion, når ens interesser og lidenskab fylder en stor del af ens liv.

Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig at kunne være selvstændig og arbejde med det jeg er passioneret omkring - nemlig at hjælpe andre. MOOLA er blevet en af mine måder at bidrage til verden på, ved at hjælpe selvstændige, der er passioneret omkring en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl. Jeg ser det som min største gave at sende et MOOLA magasin på gaden måned efter måned fyldt med artikler, der kommer fra denne gruppe menneskers hjerte. 

Denne gang skal vi læse og mærke hvad der har tændt dem, og hvad de brænder for, samt hvordan de lever af deres passion. Artikler som "Min vej - min forretning", "Mad er livet, og livet er mad", "Vil du gerne lave det samme som mig?", "Find din passion, hæv din vibration og tiltræk det du ønsker" samt mange andre spændende artikler. 

Du har desuden muligheden for at vinde den lækre kogebog - SUPERSUND FLEXITAR, se hvordan du deltager inde i magasinet.

Du må ikke gå glip af månedens kærlige tip oppefra - de ramte mig lige i hjertet, måske lige det DU har brug for at læse i dag.

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Lisbeth 

Håber du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper mig med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet.

Covergirl: Sandra Pugliese  FOTO: Tina Brok Hansen

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+