Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Alternativ behandling - hvorfor ?

18. August 2014 - Acces Bars * Zoneterapi * Reiki healing * Healing
Af: Lena Ørum
alternativ behandling - hvorfor? moola

Det vil jeg gerne give mit bud på i denne artikel.

Når man vælger, at gå til en alternativ behandler er det oftest fordi, at det konventionelle behandlingssystem ikke kan hjælpe. I det konventionelle behandlingssystem har de sjældent et holistisk tilgang til mennesket, og det tænker jeg er et problem. Du bliver sjældent set som et helt menneske når du fx går til lægen. Men det gør du hos mig.

Hos mig, bliver du set som det hele og unikke menneske du er.
Jeg hedder Lena Ørum og jeg er uddannet Rab-godkendt Zoneterapeut. Derudover er jeg også Reiki healer, og Access bars behandler.
Jeg brænder virkelig for det alternative, og jeg ønsker at være en del af, at udbrede kendskabet om det alternative. Derfor har jeg også valgt, at skrive denne lille artikel, som jeg håber du kan få glæde af at læse.

Hvad er holisme?
Jeg er meget stolt af, at være en del af en gruppe, som tænker holistisk i deres behandlinger, for det gør (de fleste) alternative behandlere. Holisme er vejen frem til et succesfuldt behandlingsforløb, hvis du spørger mig.
Holisme er, at se mennesket som et helt menneske. Og med et helt menneske mener jeg, at se på livsstil, omgivelserne, kost, kosttilskud, fortid, hele kroppen og sindet. Derfor ser jeg ikke kun på den ene del af dig, som du har problemer med når du kommer. Alt hænger sammen.
Derfor er det også vigtigt, at du som klient er parat til selv, at gøre en indsats for at komme i balance. For det kan sagtens være, at det hjælper dig, at få 2-3 gange behandlinger, men hvis du ikke selv laver nogle ændringer i dit liv, så kommer problemerne højst sandsynligt igen. Jeg kommer derfor altid med gode tips og råd til, hvad man kan tilføje eller ændre i sit liv. Det kan være noget med kosten, kosttilskud, homøopati, livsstilen osv. For mig er det vigtigt, at der i behandlingsforløbet bliver brugt god tid på samtale. Behandlingen er et samarbejde mellem mig og klient, og jeg har store respekt for det enkelte menneskes værdier. Derfor vil du heller ikke opleve, ar jeg prøver at ”presse” dig til noget, du ikke er parat til. Vi tager forløbet i dit tempo.

Hvad kan du helbrede?
Det bliver jeg rigtig tit spurgt om. Dertil må jeg sige, at det ikke er mig der helbreder. Jeg er blot en kanal, som sætter gang i nogle processer i din krop eller dit sind. Ubalancer/sygdom i kroppen er stagneret energi, og det hjælper mine behandlingsformer på, at få løsnet op for. På den måde kan kroppen selv komme i gang med, at helbrede sig selv, som den er skabt til. Samtidig med, at du gør nogle ændringer eller tilføjelser i dit liv, så er vi godt på vej til en succesfuld behandling.

Lægen vs. alternativ behandling.
Hvis jeg oplever, at dét mine klienter kommer med er noget, som er uden for mit kompetenceområde, så råder jeg altid klienten til, at søge en anden behandler, eller at gå til lægen. Faktisk råder jeg tit mine klienter til, at få et tjek ved lægen, hvis ikke de allerede har været det. Jeg har stor respekt for, hvad det konventionelle behandlingssystem kan. Jeg ville dog ønske at det gik den anden vej også. Heldigvis er akupunktur blevet mere anerkendt, hvor læger og jordemødre benytter sig af det. Jeg håber på, at vi i fremtiden kan få et større samarbejde, og at alternativ behandling på sigt, vil blive omdøbt til komplementær behandling. Altså en behandling man bruger sammen, men den konventionelle behandling, som lægen anerkender og respekterer.

Jeg håber du har nydt at læse min lille artikel. Måske har du fundet inspiration til, at prøve alternativ behandling, hvis du en dag skulle få brug for hjælp. Det håber jeg.

Alternative behandlere er slet ikke så mystiske og mærkelig, som vi nogen gange bliver fremstillet som. Faktisk er vi ganske almindelige mennesker, som ønsker at hjælpe andre mennesker til, at leve et liv i naturlig balance, uden for meget kemi, som har alverdens bivirkninger.

Lena Ørum, en stolt alternativ behandler.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Hvem griber mine børn, når jeg falder? Artikel af Louise Schønnemann
Livsstil - 1. February 2019
Af: Louise Schønnemann

En artikel om, hvad der skal ske med den nye generation – hvem der guider dem på rette vej i livet – når nu det ikke længere er...

Det bedste vand	gør dig basisk og giver dig livskvalitet. Artikel af
Livsstil - 1. February 2019
Af: Tyent Danmark

Der er en udbredt holdning i Danmark til at det vand der kommer ud af vandhanen eller det flaskevand vi køber er det bedste for...

Hvem er Louise Von Linstow. MOOLA stiller spørgsmål til Louise
Kærlighed - 1. February 2019
Af: Louise Von Linstow

Går du rundt med fx en vane eller et mønster du gerne vil bryde med. En ubehagelig situation der igen og igen dukker op i dit...

Den ultimative frihed er … Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Personlig udvikling - 7. December 2018
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

Ja, hvad er den egentlig? Hvad skal der til, for at vi mennesker føler os frie? Det er der nok rigtig mange forskellige bud...

Har vi frihed til at vælge? Artikel af Terapihuset Rhodes
Personlig udvikling - 7. December 2018
Af: Terapihuset Rhodes

Alle mennesker har da frihed, medmindre de er fængslet, er vel en rimelig konklusion – og især har alle da en valgmulighed?

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+