Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Belvaspata – healingsformen til den nye tidsalder

2. December 2016 - Healing
Af: Malue Wittusrose
Belvaspata – healingsformen til den nye tidsalder. Artikel af Malue Wittusrose

Healing betyder at gøre hel, dvs. skabe balance på alle planer, både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. De symptomer vi oplever direkte i vores liv, lige fra ubehag, begrænsende overbevisninger og stress, til svær sygdom og invaliderende traumer, skyldes i virkeligheden, at der er en ubalance hos de højere legemer. Dvs. det opstår på åndens plan og manifesterer sig hos os fysisk for at vise os de ting, vi endnu ikke har set.

En af de ting, vi med fordel kan lære, er at lytte til og tolke kroppens sprog. Det at forstå bagvedliggende årsager, samt hvad de forskellige symptomer og dele af kroppen repræsenterer, kan guide os til helbredelse. Fordi ved at forstå og lande indsigten, der ligger bag ubalancen, er der ikke længere behov for, at den skal være der. Men derfor kan vi alligevel have brug for assistance. Og Belvaspatahealing er et af mine yndlingsværktøjer til både bedre helbred og livsglæde, men også øget bevidsthed og energi, aktivering af iboende spirituelle egenskaber, samt evne til at manifestere det vi ønsker os.

Den nye tidsalder – skabelse gennem hjertet

Det overordnede formål i tidligere eksistenscyklusser var at søge perception eller indsigt, hvilket er orienteret mod sindet. Denne nye tid, vi er gået ind i, har et andet formål:

At skabe gennem hjertet.

Belvaspatahealing er en gave fra Den Uendelige, så vi kan opfylde dette nye livsformål. Den er her for at hjælpe os med at skabe sundhed og lykke gennem hjertet, som det perfekte redskab til at opløse og fjerne sygdom fra selve roden, med glæde!

LÆS OGSÅ Stress, dens oprindelse og varig løsning

Belvaspatasessioner er livsforandrende oplevelser, der kan heale den fysiske krop, genskabe din emotionelle og mentale sundhed og forvandle enhver ubalance i dit liv. De bringer dig i 'alignment' med dit højeste potentiale og baner vej for spirituel forvandling. De fører dig ind i et højere niveau af bevidsthed, som så transformeres til indre kraft, og det er denne kraft, som du har i dig, der hjælper dig til at skabe det dit hjerte ønsker.

Hvad er Belvaspata?

Belvaspata betyder “Healing of the Heart” – Healing gennem hjertet – på det kosmiske englesprog. Det er en hellig alkymistisk healingsform, der anvender lys og frekvens, og som er assisteret af umådeligt kraftfulde engle. Den blev modtaget direkte fra Kilden af min lærer Almine, anerkendt som verdens største seer og mystiker, i 2006. Belvaspata blev givet til os for at imødekomme de ændrede fysiske love, der fandt sted i forbindelse med Jordens egentlig start på den såkaldte opstigningsproces, og som styrer al eksistens.

Før i tiden tiltrak modsatrettede energier hinanden og healingsenergi fandt hen, hvor de syge energier var. Nu frastøder de hinanden. Dvs energihealing, såsom Reiki, ikke længere virker så godt. Du kan måske også mærke det i dit liv i øvrigt, hvor mennesker og situationer med en anden energi end dig selv frastøder og føles forkert. Vi søger og tiltrækker mere og mere mennesker, situationer og omgivelser, der har samme energi som os selv.

Modsatrettet lys og frekvens tiltrækker derimod hinanden nu. Det betyder, at hvor end du har mangel på eller forvrænget lys eller frekvens i kroppen, hvilket manifesterer sig som sygdom og blokeringer af enhver art, vil tilførsel af rene frekvenser og lys opløse og bringe healing ved at afsløre den perfektion, der ligger nedenunder.

Hvordan fungerer Belvaspata?

Brugen af såkaldte sigils healer ved, at de trækkes derhen, hvor der er behov for dem. Sigils er kosmisk lyssprog. Det er mystiske tegn, der kortlægger specifikke kvaliteter og aspekter i livet og for den engel, som er givet ansvaret af Den Uendelige for healing af dette bestemte aspekt. Sigils indeholder såkaldte opmærksomhedspartikler, så de er bevidste og levende. De ikke bare repræsenterer noget, de er også den direkte kommunikationskanal med den bestemte rene frekvens og lys, de indeholder. Der findes et hav af sigils, for eksempel til at fjerne frygt og usikkerhed, lindre smerter, genskabe kontakten til vores guddommelig ophav, opløse blokeringer i meridianbanerne eller fjerne tungmetaller fra hjernen.

Engle er de mest æteriske af alle lysvæsner og dem der er tættest på Kilden. De er legemliggørelsen af Kildens, eller Den Uendeliges, utallige aspekter, og de er her for at hjælpe os med at integrere disse guddommelige kvaliteter i vores liv. Engle er så højfrekvente og bevidste, at de hver især har en specifik funktion i kosmos.

Der er en skare af engle, der specifikt er tildelt Belvaspatahealing, og de arbejder på den måde, at de føler frekvensen af hvert sigil i hele deres væsen, tager dette med til modtageren og afleverer det som en slags velsignelse. Sigil’en svæver omkring modtageren, i længere tid, som kan acceptere den – eller ikke. Engle har også deres egne sigils, både for deres navn og funktion. Når du har en engels sigils, er det som at have deres telefonnummer. Når du kalder på dem af et rent hjerte og ønsker hjælp, skal de komme. 

Sådan foregår en healingssession med Belvaspata

Belvaspata er ikke-lineær eller retningsbestemt og arbejder hinsides tid og rum, så vi kan forbinde os via Skype, telefon eller ved et fysisk møde.

Jeg anbefaler, at du ligger komfortabelt og blot er modtagelig og åben for, hvad der måtte komme. Nogle mærker ingenting, andre ser og føler en hel masse. Farver, billeder, dufte, følelser. Men uanset hvad du oplever, arbejder healingen bag facaderne.

Jeg sender ikke noget (energi eller farver for eksempel), men går i en meget ekspanderet tilstand og forbinder mig med dig som modtager i Enhed. Jeg tegner sigils i luften og påkalder en masse specifikke engle, afhængigt af den enkeltes behov og situation. Healing er aldrig påtvunget, og sigils forbliver i dit felt, indtil du er modtagelig for dem.

Du vil ikke høre en masse kendte navne såsom Michael, Rafael eller Gabriel, men navne der udtales på den Uendeliges sprog. For eksempel er 'Kelchnut-Vaveles- Vispata' den overordnede engel for Belvaspata. Så selvom det kan lyde mærkeligt og fremmed for dig, kan det faktisk ofte trigge dybe erindringer om din forbindelse til Kilden, eller tidligere liv i for eksempel Lemurien. Mange føler en form for genkendelse og kan 'huske' dette sprog, uden at vide hvorfor.

LÆS OGSÅ Drømmer du stort nok?

En anden vigtig del af healingen er musikken. Den er alkymistisk af natur, hvilket betyder, at den har en lige balance af sorte og hvide, dvs hørbare og ikke-hørbare, lydfrekvenser. Det kaldes også en lydeliksir og har en dybtgående virkning på kroppen. Jeg bruger i øvrigt også lydeliksirer på mine yogahold. Musikken er modtaget fra den Uendelige, sunget og komponeret af Almine. Så healingsalkymien sker mellem mig som udøver, dig som modtager, de hellige sigils, englene, musikken – og selvfølgelig den Uendelige selv.

Bagefter sessionen

Du kan opleve træthed og muligvis (sjældent) også influenzalignende symptomer, hvilket er helt normalt efter en alternativ behandling. Du kan dog også opleve øget energi, ro og en følelse af at komme ovenpå igen. Det er meget individuelt. Det er en god idé de efterfølgende dage at være opmærksom på, hvad der kommer op for dig, hvilke eventuelle tegn dine omgivelser eller drømme viser dig. Så kan du tage handling på det, slippe det eller hvad der nu intuitivt føles rigtigt.

Det er også meget vigtigt at drikke en del vand. Din krop vil gerne skille sig af med giftstoffer, både fysiske og ikke-fysiske, og det skal den bruge vand til, ligesom dit nervesystem bruger vand til at regulere sig, på flere planer.

Afsluttende budskab

Healing har altid været en naturlig del af mig ,og den har haft mange navne og udtryk, men med Belvaspata har jeg for alvor kunnet mærke styrken i forbindelsen til det guddommelige og dybden af den transformation, den faciliterer.

At samarbejde med den åndelige verden og kunne medvirke til at hjælpe med din opvågning, helbredelse eller transformation på alle planer, er min største passion og gave her i livet. Og jeg oplever Belvaspata som den ultimative healingsmetode til den nye gyldne tidsalder, vi er på vej ind i. 

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

  1. lene petersen
    lene petersen på 06.12.2016
    Hvor hvornår og hvordan kommer man i kontakt med jer og kan man blive renset ud fra alskens sygdomme skavanker og hvad man end har på sig ? hvis nogen har påført en nogen spells og intriger kan det så også blive renset ud og man bliver healet for det ? jeg er stærkt troende i mange retninger og tror på Gud lyset energierne og hvad man bliver til efter dette liv .. Så jeg prøver at leve dette liv her på bedste måde ..men der synes ligesom at være nogle store forhindringer udefra kommende og måske indefra mig selv også .. hvad koster det og hvad kan jeg selv gøre <3 på forhånd tak lene marie ulvmose petersen brunsgårdvej 3 humlum 7600 struer mobil 22361277

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+