Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Budskaber fra den anden side

2. September 2016 - Intuition * Klarføling * Clairvoyance
Af: Izabella Rødtnes
Budskaber fra den anden side. Artikel af Izabella Rødtnes

Et Budskab fra min guide Lady master Nada. Vi ville ønske I ville lytte mere til os. Tage jer tiden til at være stille. Kærligheden bor i jer, men I lukker ikke op for den. Der er en forunderlig og magisk energi klar til dem af jer, der vil åbne op for den. En del handler om, at lytte til jeres sjæl samt jeres hjerter. Fyrværkeriet er ved at starte, led efter knappen og tænd så for den. For at søge må du lytte og været stille. Mange af jer har lukket af, for at mærke jeres hjerter pga. udfordringer i livet. VI forstår. Det er nu tid til at åbne. Der er ikke noget at være bange for.

Vi ønsker for jer, at kærligheden kommer ind i jeres liv. Vi kommer af og fra kærlighed: Hele vores grundlag er bygget på det. Ligeså er jeres. Jeres fundament vil blive bredere og størrere, jo mere i åbner op. VI ved, det er svært at forstå, men I vil mærke det.

Kan du huske dengang, da du var barn? De lege vi legede var fyldt med magi. Alt kunne lade sig gøre og alt kunne ske. Dengang havde vi ikke ret mange begrænsninger udover dem, vi måske påtog fra andre eller observerede andre havde og kopierede.

Nysgerrighed har den allerhøjeste frekvens.

Kan du huske dengang, da du var barn? De lege vi legede var fyldt med magi. Alt kunne lade sig gøre og alt kunne ske. Dengang havde vi ikke ret mange begrænsninger udover dem, vi måske påtog fra andre eller observerede andre havde og kopierede. Du var nysgerrig, alt skulle undersøges, nydes sanses, smages, drejses og vendes og du havde ikke mange fordomme (afhængig af alder og påvirkninger fra omgivelserne ) eller slet ingen vedrørende hvad der var rigtigt eller forkert. Nysgerrighed har i følge Jonette Crowley og hendes Guide Mark, som hun kanalisere ned for den højeste frekvens. I nysgerrighed ligger der en meget let og legende energi, som sanser alt uden at dømme det men man er åben og villig til at se på hvad det er det her. Kan du mærke denne helt fantastiske nysgerrige frekvens. Måske har du lyst til, bare for i dag, at prøve at lege med den og være nysgerrig på alt uden at dømme noget rigtigt eller forkert og være åben for, hvad der sker. Jeg ved, det vil ændre, hvad du modtager. Universet respondere på, den frekvens vi er på. Frekvenser vil sige det sammen, som de forskellige følelsesmæssige tilstande, vi kan vælge at være i. F.eks. taknemmelighed, kærlighed og drama og alle de andre. Det er ligesom en radio stadig, du kan vælge om du vil være på 100 megahertz eller 200 megahertz. Du kan også forbedre det ved at få fjernet nogle af dine hjerteblokeringer. Som Bruce Lipton siger, så er det vigtigt at sende vore budskaber ud med vores hjertefrekvens, det er nemlig med hjertet, vi er i kontakt med universet.

Som mennesker prøver vi ofte, at forstå alt ting og giver det ikke mening, er det ofte rigtigt svært for os at tage til os. Blandt andet det her med engle, ånder og universet.

At prøve at forstå denne ufattelige ulogiske verden med vores hjerne, gør det helt umuligt for os selv. Det kan ikke lade sig gøre. Her er det så vigtigt, at vi gør brug at vores bevidsthed og indre visdom. Vores hjerne kan kun nå til vores begrænsninger og ikke længere. Herfra er det vores bevidsthed, vi må bruge.

Hvad er vores bevidsthed egentligt? Har du nogensinde oplevet, at du snakkede med en og du hører dig selv sige noget, som du ved, at du egentlig ikke har noget kendskab til normalt? Du har måske prøvet at tænke, hvordan pokker du kunne vide det.

En vigtig ting, jeg har virkelig måtte arbejde med er, at give slip i, at prøve at forstå alt det her, jeg oplever og det der sker i mit liv for tiden. Selv om jeg er en, der elsker at få viden og forklaringer har det alligevel været den største oplevelse for mig, at komme til dette sted i mit liv og samtidig arbejde med, at opgive at forstå det hele. Rejsen er begyndt og den stopper ikke ved jeg. Jeg er nemlig virkelig nysgerrig på alt det spirituelle og alt det, vi ikke kan forklare eller forstå. Det fylder mere og mere i mit liv. Og jeg elsker alt ved det. Nu tør jeg også.

For 16 år siden mistede jeg min fader og 4 år efter min moder. Både før og efter har jeg mistet vigtige personer fra min familie, veninder eller en alt for ung papnevø. Det er sorgfuldt og tit har jeg lyst til bare lige at høre eller mærke dem igen. Kender du det?

Det smukkeste budskab fra min mor:

Kan det virkelig være rigtigt, er der sikkert mange, der tænker og er det kun noget pjat det der, afdøde kontakt.

Har du også prøvet at miste en af dine kære? Din moder, fader eller andre.

For 16 år siden mistede jeg min fader og 4 år efter min moder. Både før og efter har jeg mistet vigtige personer fra min familie, veninder eller en alt for ung papnevø. Det er sorgfuldt og tit har jeg lyst til bare lige at høre eller mærke dem igen. Kender du det?

Jeg har lige siden, jeg mistede dem, ønsket mig at kunne kommunikere med dem. Derfor har jeg gjort flere tiltag og trænet forskellige steder.

Jeg har siden fået rigtige mange dejlige og sjove beviser på dette. Tv der bliver tæt for og lyde på min trappe om aften. Til tider, ja så kan jeg blive lidt bange, men så snakker jeg bare med dem. En af de for mig allervigtigste og mest specielle er fra efteråret 2015. Jeg var kommet hjem fra min mentor og havde haft en session, hvor vi var kommet ind på min mor og hendes påvirkning i mine tidlige år. Godt træt og meget afslappet efter en virkelig god session, havde jeg kun brug for at slappe af og ligge mig, og vælger derfor det roligste sted i mit hus

Mit soveværelse. Tænder for tv `et og slukker for lyden og ligger lidt med ryggen til. Efter noget tid vender jeg mig om og ser, det er Greys hvide verden i tv `et og kort efter, sker det mest pudsige og vilde ever. Pludselig bliver lyden skruet op og jeg hører, der bliver sagt ” jeg elsker dig jo” og lige efter bliver der skruet ned igen. Hold da op tænkte jeg, hvad skete der lige der og hvordan kunne det lade sig gøre. Efter lid tid går det op for mig, hvad det egentlig var der skete.

Jeg blev meget rørt, for jeg var ikke i tvivl om nu, at budskabet kom fra min mor fra den anden side. Og hvordan forklarer man, at der bliver skruet op lige i den sætning og ned igen. Så når vi har hørt i film eller andet at de altid kigger ned på os og følger med, så passer det alt så faktisk. Jeg elsker at vide, at når de nu ikke er fysisk, så er de her alligevel, og kan gøre ting for os, som de ikke kunne, da de var her på jorden.

Jeg har altid ønsket mig, at modtage budskaber fra engle og mine guider. For mig var det noget af det vildeste, når jeg hørte andre modtage budskaber fra deres. Det har taget mig en del år, at nå hertil og lige nu udvikler det sig helt vildt.

Budskaber fra engle og guider mm.

Jeg har altid ønsket mig, at modtage budskaber fra engle og mine guider. For mig var det noget af det vildeste, når jeg hørte andre modtage budskaber fra deres. Det har taget mig en del år, at nå hertil og lige nu udvikler det sig helt vildt.

Jeg kan nu gå i trance og tillade min guide, at tale igennem mig og arbejde med energier på andre samt mange på en gang uden, at jeg behøver at lægge mine hænder på de mennesker der er. Vi har på min egen uddannelse testet dette ved, at de stillede sig op i rundkreds med mig i midten. Jeg brugte 1- 2 minutter mens jeg stod i midten af kredsen og gik i en bestemt frekvens/ eller et specielt Space. Vi testede det blandt andet med deres korsben som alle var op til 1- 1 1/2 cm skæve før og bagefter testede vi igen, at de var lige alle sammen incl. mit eget blev rettet helt op. Ingen af os forstår det og slet ikke mig. Vi testede det igen sidste weekend, hvor vi gjorde endnu flere ting og det var endnu vildere. En af de skønne deltagere fra Jylland, er rigtig god til at se alt det mange af os ikke kan se. Hun kunne blandt andet se, at min sjæl gik ud og stillede sig bagved for at give plads til Lady Nada som så snakkede gennem mig. Det kræver øvelse og min sjæl er stadig i kontakt med min krop.

Ifølge lady Nada er det så vigtigt, at vi alle begynder at finde vores helt unikke evner frem og lytte til din sjæl. Den ved, hvad du kan og den har ikke et ego. Men mange af os har en frygt for vores egne kræfter, vi har beskyttet os selv, fordi vi er bange for vores egen storhed. Der er brug for alles vores kræfter for, der er meget at gøre her på jorden, for at nå dertil, hvor vi skal hen.

Universet: Spørg og du vil modtage:

Har du ligesom jeg også prøvet at spørge om det ene eller det andet og ingenting skete!!

Det tog mig mange år, at greje den her med, hvad forskellen var på, når det virkelig lykkedes og når det ikke fungerede overhovedet. Skulle jeg kæmpe, når dørene lukkede, bare fordi jeg synes, det var en udfordring at få det til at lykkedes eller hvad ! Nej det skulle jeg ikek fandt jeg ud af.

Når dørene lukker, er det simpelt hen, fordi det er ikke er den vej, jeg skal gå fandt jeg ud af. Og når jeg ligesom er i energien af, at være åben nysgerrig og tillade, at universet kan bidrage og jeg ikke selv skal gøre alt ting selv, Så lykkedes det på en måde som føles fuldstændig MAGISK. Det oplevede jeg forleden, da min bil brød sammen og jeg kom igennem en motorvej der var gået helt i stå, kom mirakuløst gennem fire baner og af på en afkørsel hvorefter bilen brød sammen. En flink tankpasser, hurtig Falck og super værksteds mand, gjorde at det umulige blev muligt. 3 timer efter var min bil lavet, trods at han havde sagt det modsatte ,da jeg stod der.

Hvis du vil tiltrække det gode, må vi også bede om det når vi er på den gode frekvens. Hvis du sender dit ønske ud, når du svinger på en lavere frekvens. Altså mangel eller drama frekvensen. Så får du det der svinger på den frekvens tilbage. Kender du den?

En anden vigtig ting er, at give plads til, at universet kan træde til. Rent faktisk at lade dem gøre noget af arbejdet. For ellers blokere vi, for energien fra universet, hvis vi tror at vi skal gøre det hele.. Og det vidste jeg så ikke dengang.

Mere end nogensinde før, har vi så meget hjælp, for de vil så gerne hjælpe os. Der sker mange nye ting på jorden og vi er på vej mod noget helt nyt. En ny jord! Det kræver bare noget af os. AT vi begynder at åbne op for vores hjerter og vores bevidsthed og lytte til hvad vores sjæl har af unikke evner, som kan udfylde puslespillet for jorden. Sådan ser jeg det og derudover har min guide master Nada fortalt det i en kanalisering. Der er brug for os alle, til at få det hele til at åbne op. Når vi er klar, bliver der åbnet op for noget helt nyt, siger min guide.

Hvordan kan du kende forskel på om det er afdøde eller guider:

Afdøde kan du som regel mærke ved megen kulde på en af dine sider, du kan måske også dufte dem og nogle kan se dem. Vores guider mærker du ofte som en varm energi.

Hvis du gerne vil i kontakt med dine guider er meditation vejen frem. Inviter dit panel af guider ind i dit energi felt og begynd at bede dem om at kommunikere med dig. I dag med alt det der sker på jorden, er vores kontakt med vores guider og vores intuition meget vigtigt i forhold til at lytte til de mange vigtige budskaber de vil give os. Måske for du en dag en fornemmelse af, at du ikke skal tage ind til byen eller gå ned af en bestemt gade, så LYT.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.8 af 5. 6 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

 1. Grethe
  Grethe på 25.09.2016
  Jeg har hørt før mennesker sige det som Izabella Rødtnes siger, at det er deres mission at bringe folk i balance og harmoni og åbne op for deres potentiale, også videre,
  Men dette gælder kun for dem som kan betale for det som folk tilbyder, jeg er godt klar over at folk skal tjene penge for at overleve, men sådan som jeg ser det burde der være plads til at hjælpe dem som ikke har midler til at betale med. Da Christ var her på jorden som Jesus hjalp han alle uanset om folk havde penge eller ej, det kalder jeg universal kærlighed. Jeg har grædt i 23 mdr. Ud af 25 mdr.
  Fordi jeg ikke ved hvordan jeg kan komme ud af den situation jeg har været i over 2 år. Jeg har virkelig oplevet meget tæt på hvad jeg allerede opfattede og så da jeg var ca.2 år gammel, men jeg bebrejder ingen, og det er der en grund til.
  Jeg beder mange gange det Guddommelige om at jeg ALDRIG NOGENSINDE vil nægte at hjælpe mine med mennesker uanset om de har penge eller ej, når jeg en dag får den mulighed, selv i dag hjælper jeg med hvad jeg kan når muligheden dukker op, selvom det kun er i små tings afdellingen, og dette gør jeg selvom jeg står i møj til halsen.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+