Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Min redning til et liv med alt det bedste

23. August 2014 - Clairvoyance
Af: Tinachafia Casay Destiny Fiala
Min redning til et liv med alt det bedste moola

Clairvoyance har mange mennesker stadig fordomme om. Nogen tror sågar, at vi behandlere sidder og opdigter det vi siger! … mage til uvidenhed.

Seriøsitet – er noget vi fleste behandlere er klar over, at dette område kræver. Da der har været mange fordomme hidtil. Men vi skal nok få vendt skuden og noget tyder på, at der er bedre fremgang i sigte. Som i alle kategorier i livet er der nogen der er gode og nogen mindre gode. Som behandler kræver det en solid balance i sit eget liv og i sig selv for, at kunne bidrage med gode resultater. Derfor kan jeg da anbefale, at man som kunde kigger lidt nærmere på behandlerens eget liv og personlighed. De oplysninger afspejler sig jo i det vi gør på Facebook og ens hjemmeside etc.

For ca. 12 år siden fik jeg selv min første clairvoyance og jeg kan i dag sige – tak og heldigvis, at jeg lyttede til min inspiration oppefra om, at prøve det. Et år forinden havde jeg taget en stor beslutning for mit liv, nemlig at jeg ville lade mig skille fra min mand, som jeg havde 2 små børn med. I dag ved jeg, hvorfor jeg gjorde det – jeg skulle ”rejse” alene.

Jeg fik min clairvoyance hos en dame i København, som jeg dengang havde fundet i en lokal avis via en lille rubrik annonce. Hun var en ”ægte” clairvoyant. Forstået på den måde, at hun lignede en spåkone i allerhøjeste grad. Lidt spookie og nåede kun lige ind ad døren da hun sagde kaffen skal være sort ikke? Og jo det var korrekt, og så nævnte hun, at der er noget ubalance med min mave …

Jeg vidste ikke dengang umiddelbart, hvorfor der var ubalance omkring mave/tarm systemet.  Men jeg var meget mere træt end normalt, det vidste jeg. Mere vidste jeg ikke …

Jeg fik min første clairvoyance og sikke en oplevelse - både hårdt og samtidig ufattelig spændende. Hårdt, fordi sandheder kom frem omkring mig selv – negative sider jeg slet ikke selv havde været bevidst om.  Jeg modtog også gode værktøjer til, hvordan jeg kom bedre på vej i mit liv, og om at få mit liv fyldt op med det der giver mening for mig, i stedet det andre synes jeg skulle. Og hun havde så ret omkring det hele, for på det tidspunkt sejlede meget i mit liv. Jeg havde lige valgt og blive skilt, havde 2 små børn, og jeg havde ingen ide om, hvem jeg var som person, eller hvem jeg skulle være. Jeg havde aldrig kigget ind omkring mine talenter eller lignende. Jeg var her ”bare” … Jo denne clairvoyance ændrede mig og min fremtid!

Ca.et halvt år efter fik jeg konstateret cancer i min skjoldbruskirtel. Endelig og tilfældigt fandt en mave-specialist i København ud af det. Ikke via hans undersøgelser, men helt tilfældigt. Ved mit andet besøg kigger han på mig og siger, hvad det er for en bule du har på halsen …

Det viste sig, at der sad canceren. Jeg fik det fjernet 2 ½ mdr. efter og der fik jeg især brug for min clairvoyance. For den havde nævnt masser af fremtids ting der ville ske. Hun havde set mig ende med, at have bygget min egen virksomhed, sidde hjemme på min egen gård på landet arbejde, og leve der med min sjælspartner - altså ren lykke og idyl.

Jeg har heldigvis fået gået de rigtige veje siden dengang og har i dag bygget mig min egen virksomhed med alt det jeg holder af – kreativitet og spiritualitet. Jeg vidste dog ikke dengang, at jeg selv havde evner for, at hjælpe andre via det spirituelle. Men vi behøver heller ikke vide alt med det samme. Så i den sidste clairvoyance jeg fik, blev det nævnt at jeg havde evnerne selv, og at jeg skulle tage uddannelsen. Den ville bidrage på så mange områder. Og her sidder jeg i dag og arbejder, som Clairvoyant - Medie (afdøde kontakt) – Healer. Afholder også workshop og foredrag, fordi min sjæl er så meget mere udviklet nu, og deraf er min viden vokset enormt. Jeg arbejder i dag med alt det jeg elsker, og det der bidrager til min sjæl.

Jeg startede min virksomhed op med mine kreative produkter. Indhold der giver mening for mit skaber gen og evner. Jeg havde aldrig malet før en dag i mit sygdomsforløb, hvor jeg gik ned i Fakta og købte et lærred og maling. Siden der har jeg malet, og det er så ca. 10 år siden nu. Jeg fik også meldt mig til et Boligstylist kursus, og det fik jeg tid til da jeg pludselig fik en fyring. Havde året før endelig taget mig sammen til at skifte job, og da jeg havde været der i halvandet år blev jeg så ”heldigvis” fyret. På 5 minutter forstod jeg gaven i det. NU skulle jeg have tid til at bygge min personlighed og indhold i livet, som matchede mig og min sjæl. Min fyring var min redning, og var sendt oppefra …

I dag har jeg bygget mit firma Fialaboligdesign – ”Good vibes make happy lifes” – Trivsel via dine omgivelser, samt din mentale tilstand.  Og i dag kan jeg sige, at jeg er lykkelig og lever et liv i overensstemmelse med min sjæl. Dog er det stadig uden egentlig at have opnået de konkrete succes’er. Men tænk, at man kan være lykkelig, ved bare at være lykkelig i sig selv og med sig selv! Det er så fantastisk. Jeg har i den grad gjort mig klar, til at kunne erobre optimalt i alle kategorier. Jeg har ikke erobret min sjælspartner endnu, men ved jo hvem han er, og det har givet ro til at bygge mit livs indhold op alene. Jeg ved i dag, hvorfor jeg har været nødt til at rejse alene. Og det er, fordi jeg ville have tilsidesat mine drømme, for at være der for familien og ham.

Men nu er vi nået til 2014, og mon ikke der vil ske meget for mig inden dette år er forbi. Nu skal det hele gå op i en højere enhed. Og jeg er nu trænet til, selv at opfange mine egne guidninger, og det lykkes bedst når vi ikke længere indeholder kontrol. At leve et liv uden kontrol giver så megen lykke og balance. For pludselig er ALT let. Jeg sender bare ønsker afsted, og træffer valg som skaber dem ”ovenpå” mulighederne. Og jeg mærker min sjælspartner ånde mig i nakken - han er tæt på. Måske i morgen er det dagen, at han kommer forbi og banker på min dør – slipper kontrollen, og ved at han kommer lige når han skal! … HUSK en clairvoyance eller flere, kan gøre at du får udlevet den mission, som du selv har skrevet du vil ned og lære af – inden du tog til jorden.

I dag arbejder jeg spirituelt med clairvoyance - intuitiv healing – hus rensning - workshops webinar og foredrag. Og med min kreativitet via styling i boliger og mine kunstværker, er det at jeg overfører min healing og ikke mindst budskaber. Så det vil kunne mærkes i resultatet. I dag forstår jeg, at kombinere alle mine ”evner” … Love my life - Tinachafia Casay Destiny Fiala – www.fialaboligdesign.dk ( Clairvoyant Medie & Healer )

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.6 af 5. 5 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (4)

 1. MOOLA
  MOOLA på 09.07.2016
  Kære Tina
  Det kan jeg desværre ikke svare på, men du er velkommen til at rette henvendelse til Tinachafia der har skrevet artiklen, hun kan nok hjælpe dig ( tinachafia@fiala.dk )
  Kærligst MOOLA
 2. Tina Olsen
  Tina Olsen på 08.07.2016
  Mangler at få oplysninger om hvem denne fantastiske clairvoyante kvinde i København var ???
 3. Natascha A.Coco Jensen
  Natascha A.Coco Jensen på 04.01.2015
  Sikken en dejlig artikel ;-)
  Jeg har netop fået en clairvoyance i december hos Tinachafia og må give hende så meget ret i at man skal se sig for inden man overlader "skæbnen" i andres hænder.
  Min clairvoyance hos Tinachafia gav mig nogle svar som jeg slet ikke forventede, men som var tiltrængt. For at jeg kan komme videre i mit liv.
  Tak Tinachafia! Det var dejligt at læse om din rejse ;-)
  Med venlig hilsen
  Natascha A. Coco Jensen
 4. Jakob
  Jakob på 23.08.2014
  God artikel :-)

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+