Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

De maskuline og feminine energier

6. November 2014 - Sexologi  * Feminin power
Af: Paprika Noel

Tidens kvinde kan alt. Stor karriere, holde pænt ordenligt hus der dufter af ajax, dyrke motion, være velplejet, leve sundt og lappe grønne juicer i sig, lappe ungernes cykler, male huset, slå græs, sætte hylder op, være en overskuds mor der bager eget rugbrød, have tid til sin mand, sine veninder, være hende der altid kommer med kage på skolen og er nærværende !!

Eller kan hun? Er hun så stærk som hun udgiver sig for? Og hvordan er denne kvinde i sengen? Hvor er intimiteten mellem mand og kvinde? Og hvor efterlader det manden?

Jeg syntes kvinder knokler på forkert vis, alt for meget. Vi er ikke super kvinder, og skal bestemt ikke være det. Hvad er det tidens kvinde til bevise? Den feminine kraft er helt misforstået. At står i den stærke kvinde kraft handler ikke om at kunne klare alt, langt fra. Langt mere handler det om at kunne være stærkt strålende, levende, legende, grinene, nærværende og hengiven. At slippe kontrollen. Lytte til sit hjerte og sin krop. Men tiden er til at kvinder vil og kan alt selv. Men er hun tilfreds? Nej det mener jeg ikke hun er, jeg mener hun er udkørt og ofte kun en lille skygge af sig selv. Hvor er autenciteten i hende. Den er lukket ned og gemt væk. At lytte til sig selv er gået af mode. Men jeg skal hilse at sige jeg vil tage udfordringen op med det, fra nu og af til jeg dør. Jeg vil hviske i kvinders øre at de skal stoppe med at være super kvinder, og udskifte den med den stærke strålende kraftfulde kvinde, der bor inde i hende, hende som længes efter at komme ud og blive set. Hende der tør bede om hjælp, hende der tør sig fra, hende der lytte til sig selv, der stopper op i hverdagen, hende der lader støvsugeren stå og lade nullermændene ligge og smile til hende. For i stedet at lægge sig på gulvet med sine unger og mand og bare være til stede i nuet. Hvorfor? Fordi lykke opnås der af. Mange kvinder der lever disse maskuline stressede liv, er ikke lykkelige, har intet overskud og de mister deres livsgnist, altså deres seksuelle lyst forsvinder. Vores seksuelle kraft er livsenergi kilden til alt i vores liv.

Kære kvinde jeg skal fortælle dig noget, en lille hemmelighed. Lyt godt efter og læs dette to gange. Du er perfekt som du er. Måske det ikke er perfekt, men jeg lover dig, det er perfekt som det er!! Du er perfekt. Du behøver ikke stræbe så voldsomt efter at være perfekt. Inden i er du det. Uden på er du det. Bare ved at være dig, uden at gøre noget for det.

Udlev det der bor i dit hjerte. Det vil få dig til at stråle. Og når du stråler, spreder du glæde til alle på din vej. Og du vil opleve andre se dig i et ægte lys. Et lys af selvkærlighed. Det er din styrke. Det er der du opnår størst respekt, og ikke mindst anerkendelse.

Manden har mange udfordringer med at slå til. Hans identitet er taget fra ham, eller han har givet den væk, ladet den forsvinde ud mellem hans hænder. Kære mand genvind den. Nu. Manden står i dag et sted hvor man gerne skal have en stor dyr karriere, men også komme hjem og støvsuge kl 15 og spille guitar for ungerne. Han skal være stærkere end kvinden, hende der kan klare alt selv, han skal være sårbar og blød og i kontakt med sine feminine sider, kunne græde, men samtidig være den stærke kraft i hjemmet, og på hans arbejdsplads. Han skal barbere sine ædlere dele, og sit bryst for alt pels. Ej, nu må det høre op.

Det er intet under at danskernes sexliv smerter. Der er for lidt i hjemmene af kæreste tid, leg, sex, passion og lyst til livet. Der er for lidt harmoni i den maskuline og feminine kraft.

Tilbage til kødgryderne kvinder, og kære mand indtag din plads i livet, som den mand du er.

Ja jeg ved godt det lyder total gammeldags. Men med dette mener jeg at det er vigtigt vi ikke ønsker at vi bliver ens. For goddaw do! Jeg skulle hilse og sige at det er vi ikke, og jeg håber så sandeligt aldrig vi bliver det. Ingen kvinde gider elske med sin mand, hvis han er blevet for underhund der hjemme. Han får intet sex hvis han altid adlyder sin kvinde. Men hun vil teste ham. Dagligt endda. Men kære mand, du skal ud blandt andre mænd og være mand, du skal finde din indre hule mand frem ind i mellem. Du skal have et mål med dit liv, og nej det skal ikke være hjemmet, kvinden og børnene. Det sørger kvinden for. Kvinden som står bag dig altid. Hende der tager hånd om de kvindelige ting, de bløde kærlige værdier. Sig fra kære mand. Det vil pisse din kvinde af, men hun vil tænde på du holder fast i dig selv og din mission i livet. Hvilket kan virke tåbeligt når hun prøver at få dig til modsatte, men stå i mod. Hun vil elske det. Ja, det vil hun faktisk. Hun længes efter du er mere synlig som mand, i din styrke og kraft. Og det gør du ikke ved at give efter hver gang. Det er nemlig der hun får mod til at hengive sig i sin inderlighed til dig. Når hun er tryg ved at du kan forblive mand, uanset hvad, overgiver hun sig til dig. Åbner sit hjerte i hengivenhed og derigennem sit underliv. Det giver fantastisk nærværende sex. Og et passioneret forhold.

Hvordan skal vi holde fast i liderligheden til hinanden, hvis vi ikke tager styrkerne i vores forskelligheder og dyrker dem. Hvorfor skal mænd støvsuge? Hvorfor skal kvinden sætte hylder op. Jeg er personligt en kvinde, der nægter at lave det jeg kalder “mande” ting. Jeg vælger ikke arbejde fuldtid, jeg til vælger et liv hvor jeg lytter til mit indre, og udlever mit hjertes hvisken. Hvorfor ? Fordi jeg ved inderst i mit hjerte, at når jeg bliver i min feminine kraft åbner mit hjerte og derigennem mit underliv. Det bliver et samarbejde i kroppens signaler, der gør jeg forbliver strålende, autentisk, legende og lagt fra udkørt dagligt. Jeg vil min mand er mand, jeg gider ikke se ham støvsuge dagligt. Jeg vil hellere arbejde mindre, og klare hjemmet og børn, for at have overskud til kærestetid. Have overskud til at forkæle og ære kærligheden, have tid til at tage hensyn til det hellige rum der er mellem mand og kvinde. Min oplevelse er at netop det, giver størst lyst og liderlighed på livet.

Kære kvinde, giv dig selv tid til at blive liderlig på livet igen. Dyrk nu dig selv. Når du dyrker dig tid, med ro, grin med veninderne, et hyggeligt glas vin eller te og tøse samtaler, fyldes dit hjerte og livsenergi op, din beholder tømmes ikke, men fyldes helt op. Glem ikke livet er en leg. Og kun du vælger selv hvilken leg du vil lege. Slip dig selv fri, ingen gør det for dig. Udlev det nu. Udlev dig selv nu. Lige nu. Hvad venter du på?? Genvind tilliden til livet. Genvind tilliden til dig selv og din feminine kraft. Du skal ikke kunne alt, du har en mand lige ved sin side, brug ham og hans maskuline kraft. Se hvordan han vil blomstre op og leve. Bliv nu på hver jeres halvdel. Der står i stærkest.

Og til single kvinder, når du udlever det du er i dit indre, og når du tør stå stærkt i din sårbare kvindelighed, tiltrækker du en mand der ser dig, en mand der løfter dig i livet, en mand der vil se hele dig og elske det hele. En mand med et stærkt selvværd, med stærke værdier i livet, en mand der er drevet af sin passion og sine mål. En mand der tør. En mand der elsker dig med sit hjerte, og ikke kun med sit lem. Vi skal skabe plads til hinanden og ikke udviske kønnenes fantastiske værdier. Gisp.. for det er vi ved nu. Stop det. Lige nu. Det så pisse usexet. Og giver røv dårlig sex. Om noget sex overhoved!!

Og kære mand, du skal stoppe i en periode med at adlyde din kvinde. Jeg ved du gør det i kærlighed til hende, men stemmer det overens med dit indre ønske om hvordan du vil leve? Lad din pels stå, lad din skæg gro. Mærk i dit indre hvilken mand du er. Når hun afviser dig, siger hun ofte i virkeligheden ”hvor meget vil du kæmpe for mig”. Et nej er ikke bare et nej, hun længes efter din maskuline kraft ser hende, så hun kan overgive sig til dig.

Kig din kvinde i øjnene dagligt, intenst og længe. Det vil tænde jeres gnist at virkelig se hinanden. Hvornår har i sidst gjort det? Mange mænd længes efter kvinder der stråler, og som begærer og ærer ham. Men kære mand du må indtage pladsen. Det er dit ansvar du er mand, og lige nøjagtig så meget mand som du er i dit indre. Vis det til verden. Det vil give dig ro, du vil få glæde og troen på livet tilbage. Du vil opleve mennesker ser på dig med langt mere respekt og beundring.

Slip forventninger om hvem I burde være. Men vær i stedet dem I er. Det er nemlig der det bliver liderligt, legende, passioneret og ikke mindst autentisk.

Kære kvinde vær hengiven, drik et glas vin med dine veninder, grin leg nyd, få ungerne til bedsteforældrene, send din mand til hans kammerater, og nyd dig selv. Skab tid til dig selv, ingen gør det for dig. Nyd jeres egent liv, det giver krudt til at nyde hinanden.

<3 Paprika Noel

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.8 af 5. 4 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

  1. Lars
    Lars på 02.04.2016
    Ja, Lad os mænd genfinde vores maskuline energi og lade kvinderne kommer over i deres feminine energi - måske bare for nogle timer en gang i mellem :)

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+