Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Det bedste vand gør dig basisk og giver dig livskvalitet

1. February 2019 - Livsstil
Af: Tyent Danmark
Det bedste vand	gør dig basisk og giver dig livskvalitet. Artikel af

Der er en udbredt holdning i Danmark til at det vand der kommer ud af vandhanen eller det flaskevand vi køber er det bedste for os. Selvom vi havde det reneste vand i verden – har det en graverende elektron mangel. Det har stor betydning for vores sundhed. Men der er et alternativ som ikke bare er bedre – men det er det bedste, da det har nogle sundhedsmæssige fordele, som hverken postevand eller flaskevand har.

Der er en udbredt holdning i Danmark til at det vand der kommer ud af vandhanen eller det flaskevand vi køber er det bedste for os. Selvom vi havde det reneste vand i verden – har det en graverende elektron mangel. Det har stor betydning for vores sundhed. Men der er et alternativ som ikke bare er bedre – men det er det bedste, da det har nogle sundhedsmæssige fordele, som hverken postevand eller flaskevand har.

Særlige kilder med usædvanligt vand

Rundt om i verden er der 5 til 6 kilder, som har nogle helt særlige helsebringende egenskaber der gavner den menneskelige krop. En af de mest kendte kilder findes i Tyskland i byen Nordenau. Det er en gammel skiffermine, hvor de har fundet ud af, at vandet er naturligt basisk (over pH 7,0), men det er samtidig også ioniseret fordi der er nogle helt særlige anormale geologiske forhold, som gør sig gældende. Det er et meget kendt kursted, og de fremlægger og dokumenterer helt usædvanlige resultater. Kurgæsterne viser med alt tydelighed at vandet har en enorm indflydelse på deres livskvalitet.

“Nordenau-fænomenet” og de 411 diabetes patienter

En Japansk forsker har lavet et videnskabeligt projekt “Nordenau-fænomenet”, som indvolverede 411 diabetes patienter. Disse 411 diabetes patienter drak naturligt reduceret vand fra denne skiffermine. Vandet er på naturlig måde blevet ioniseret. Rapporten viste at 45% af de 411 type 2 diabetes patienter (gennemsnitlig 71,5 år) som drak 2 liter Nordenau vand pr. dag opnåede signifikant nedgang i deres blodsukker og HbA1c værdier i løbet af blot 6 dage.

Disse niveauer gik yderligere ned efter de drak vandet over en længere periode. Deres blodkolesterol (LDL) og kreatin niveauer fald signifikant. Ved at drikke dette vand over en længere periode opnåede en endnu større procentdel af de deltagende diabetes type 2 patienter, store forbedringer.

Et andet studie har vist, at ioniseret vand nedsætter risikoen for blindhed med 45% hos både type 1 og type 2 diabetes. Det har enorm stor indvirkning på de følgesygdomme, som sukkersyge kan forårsage. Så det viser helt klart, at ioniseret vand er noget helt særligt vand, som har en enorm indvirkning på vores helbred.

Helbredende vand fra en ioniseringsmaskine

Foruden de ovennævnte særlige kilder, så er der også noget specielt gletsjervand som findes i Himmalayadalen i Pakistan, som Hunzafolket drikker. De er kendt for at blive meget gamle, over 100 år – og stadig være meget friske og aktive. I 1950’erne opdagede russiske og japanske forskere dette, og undrede sig meget over hvorfor de blev så gamle. Hunzafolket havde et roligt og stressfrit liv, men der var alligevel nogle faktorer som gjorde en væsentlig forskel. De fandt frem til, at det var det særlige vand de drak. Dette vand var basisk, mineralholdigt, havde samtidig en særlig struktureret sammensætning, og så var det levende.

Disse forskere blev så fascineret af dette, at de begyndte og lave en maskine som kunne efterligne dette vand. I 1958 var den første kommercielle ioniseringsmaskine klar i Japan. Det var først i 1980’erne at disse ioniseringsmaskiner har været almindelige husholdningsapparater i Asien. Disse maskiner har vundet stor indpas hos befolkningen, da det har en stor indflydelse på deres sundhed. De er meget udbredte i Asien, særligt i Japan og Sydkorea, hvor de også bruges på hospitalerne, som en del af behandlingen. Sundhedsmyndighederne i Japan har allerede tilbage i 1966 gjort et stort arbejde for at fremme brugen af dem til gavn for befolkningen. Denne gruppe stiger med en million hvert år, som investerer i en sund fremtid med ioniseret vand.

Få din egen ungdomskilde

Ioniseringsmaskiner fra Tyent sætter man til køkkenvandhanen, hvor du normalt tapper dit drikkevand. Den kan også tilsluttes koldvandsledningen under køkkenvasken. Ved at lade vandet løbe igennem maskinen kan du selv bestemme hvilken pH-værdi du ønsker – med blot et tryk på en knap. Vandet bliver samtidig ioniseret, som betyder at de protoner der er i postevandet bliver omstruktureret til negativ ladede elektroner. Det bliver til aktivt vand som cellerne har brug for, at kunne fungere optimalt. Det hele styres legende let fra et display på Ioniseringsmaskinen. Og du får det bedste og sundeste vand der er muligt. Vandet er fyldt med massive mængder af antioxidanter. Der findes ikke nogen større mængder af antioxidanter end i et glas Tyent vand.

Drik dig til flere antioxidanter end du kan spise

Det måler man sig frem til via ORP-værdi (Oxidations reduktions potientiale). Der kan man måle om en væske indeholder antioxidanter (negativt ladede elektroner) eller om det er dødt, altså oxiderende (positiv ladede protoner). Jo, højere en minus ORP-værdi man har i vandet, jo flere antioxidanter er der at sende ud til kroppens celler. Disse antioxidanter modvirker de skader som de frie radikaler er årsag til. Det er derfor vi spiser antioxidanter igennem sund mad og tager kosttilskud fra helsekostforretninger som fx vitaminer og mineraler.

Der er en antioxidant som ikke er mulig at købe i helsekostforretningen – molekylært hydrogen. Det er den mest powerfulde antioxidant. Vi har den naturligt i os. Hvis vi spiser groft og fiberholdigt mad, så genereres der molekylært hydrogen under fordøjelsesprocessen i tarmene, som så føres det videre, så det optages som næring. Noget forskerne undrer sig meget over er, at når vi indtager molekylært hydrogen ved at drikke det som ioniseret vand - som blot indeholder få milligram - så sker der noget sundhedsmæssigt, som de ikke kan forklare.

Optil 150 gange mere basisk

I den vestlige verden består vores kost overvejende af syredannende føde- og drikkevarer. Derudover har vi en meget travl og ofte stresset tilværelse. Derforuden er der forurening, påvirkning af elektrosmog, stillesiddende arbejde og manglende motion. Det er alt sammen noget der sætter kroppen under et enormt press. Det giver dårlig livskvalitet, stress og søvnmangel. Ved at investere i en ioniseringsmaskine investerer du ikke bare i din sundhed nu – men mange år frem i tiden. Det er ikke en maskine der skal udskiftes efter få år, hvis man køber én der er udført i bedste kvalitet.

Ioniseringsmaskinen er fantastisk til at bringe ligevægt i kroppens syre-base-balance. Det basiske vand (pH 9,5) er optil 150 gange mere basisk end almindeligt postevand (som ofte er neutralt på pH 7,0). Det gør at du hjælper kroppen til at komme i harmoni. Du hjælper kroppen til at komme af med alt den overskydende syre, som den ikke selv naturlig kan komme af med. Ofte opstår der blokeringer i de organer der skulle udrense den overskydende syre. Når kroppen ikke selv kan komme af med det, så har den ikke andre muligheder end at deponere det i kroppens væv. Hvis det får lov til at fortsætte år efter år, så opstår der til sidst sygdom og med tiden bliver det kronisk.

Det ioniserede vand som er meget basisk har hjulpet mange mennesker med at slippe af med deres forskellige skavanker. Det har afhjulpet alt fra hudproblemer, allergier, ledsmerter, gigt og træthed for bare at nævne nogle få ting. Internationale forskere har påvist, at det molekylære hydrogen har en gavnlig effekt på mere end 170 sygdomme.

Få ligevægt i din syre-base-balance

Allerede tilbage i 1930’erne var der meget fokus på den oversyring, som vores mad og drikke udsætter os for. Den svenske biokemiker Dr. Ragnar Berg var en stor kapacitet på dette område og fremlagde sine undersøgelser omkring syre-base. Indenfor den alternative medicin er der stor fokus på syre-base-balancen fordi den har så stor indflydelse på det indre miljø, som vores celler lever i. Det drejer sig om, at vi giver cellerne den bedste mulighed for at kunne fungere optimalt. Både det vand der er i cellerne samt den lymfevæske som cellerne befinder sig i - skal være basisk. Hvis det derimod er syrligt, så kan cellerne ikke komme af med affaldsstofferne – og så er vi inde i en ond cirkel.

Det var i 1930’erne at den tyske forsker Dr. Otto Henrich Warburg fik Nobelprisen for sin forskning i kræftceller. Han havde fundet ud af, at kræft opstår når kroppen er syrlig og dermed er den mere iltfattig. Det hænger uløseligt sammen. Hvorimod en krop der er basisk automatisk også er mere ilt-rig – det er en regel uden undtagelse. Når der tages prøver af kræftramt væv er det altid surt (ofte under pH 6,0) – vævet er aldrig basisk.

Hvis man kigger på kroppens væv og organer, så skal alt være basisk (over pH 7,0). Det eneste i vores krop der må være syrlig er vores mavesyre og huden. Så er det ikke så svært, at se sammenhængen mellem vigtigheden af, at vi får så meget base som muligt – netop fordi vi udsættes for så meget syre. Forholdet mellem indtaget af base og syre skal ligge i et forhold på 80\20 som mange kostvejledere også anbefaler. Vores blod må heller ikke blive for syrligt. Det skal ligge i et meget snævert område mellem pH 7,35 til 7,45 ellers får det store konsekvenser for kroppen.

Lungerne udskiller syre

Lungerne er et af de organer som kroppen bruger til at udskille for meget syre. En måde hvorpå man kan konstatere om man har meget syre i kroppen er ved, at tjekke luften i sit soveværelse om morgen, når man vågner. Hvis det lugter meget indelukket og syrligt, så har kroppen været på overarbejde og udskilt det via lungerne. Når du begynder at drikke ioniseret vand, så vil du opdage til forskel fra før, at så lugter det ikke nær så syrligt. Ioniseret vand er den bedste buffer imod ubalancer og sygdomme.

Fordele ved ioniseret vand:

  • Massive mængder af antioxidanter

  • Vandet er meget ilt-rigt

  • Neutraliserer syre i kroppen

  • Giver mere energi og velvære

  • Tyent vand er renset med Ultrafiltrering (som en dialysemaskine 0,1 Micron)

  • Bekæmper inflammation og smerter i kroppen

  • Opnår en basisk livsstil langt hurtigere

  • Bedre balance i maven og tarmene

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.7 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Once upon a time … Artikel af Steen Blendstrup
Personlig udvikling - 2. August 2019
Af: Steen Blendstrup

Vi kan sagtens leve i fortiden og blive hængende i smerte og nag. Vi kan sagtens hengive os til drømme om fremtiden og alt det,...

Brug anerkendende kommunikation med den nye tids børn. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 2. August 2019
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I disse år oplever vi flere og flere børn, som har svært ved at indordne sig under de gældende rammer i f.eks. skole og...

Den unge generation  – er de møgforkælede, dovne og skrøbelige ? eller er de på en (ubevidst) mission? Artikel af Louise Schønnemann
Familie - 5. April 2019
Af: Louise Schønnemann

– er de møgforkælede, dovne og skrøbelige ? eller er de på en (ubevidst) mission? Vi lever i et samfund, hvor vi dagligt kan...

Det blev aldrig min karrierevej at gå i kloster! Artikel af Barbara Scheel
Coaching - 5. April 2019
Af: Barbara Scheel

Jeg oplever det ikke så tit mere – at folk genkender mig. Alt andet ville også være mærkeligt! Det er 38 år siden, at jeg første...

Ioniseret vand giver dig varige sundhedsmæssige forbedringer. Artikel af Tyent Danmark
Kostvejledning - 5. April 2019
Af: Tyent Danmark

De fleste er klar over, at en stor del af kroppen består af vand. Men det er de færreste, der er klar over, at dette ændrer sig,...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+