Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Er udrensning vigtig for kroppen?

5. January 2018 - Detox & udrensning
Af: Chloe Bjoerk
Er udrensning vigtig for kroppen? Artikel af Chloe Bjoerk

Måske har du ofte undret dig over om udrensning egentlig er så vigtigt - lægerne siger jo at kroppen selv kan - men hvorfor er det så, at vi bliver sygere og sygere?

Hos curra·me anerkender vi bestemt udrensning og mener, at det er noget, vi bør støtte vores krop i minimum 3 måneder om året.

Dine udrensningssystemer i din krop er afgørende for dit helbred og velbefindende. Er systemerne belastet og har brug for ekstra støtte, ja så har du symptomer som: menstruationssmerter, hovedpine, træthed, manglende overskud, appelsinhud, bindevævssmerter, eksem, sover dårligt, svært ved at slippe hoste og snot m.m.

Der kan være mange grunde til, at din udrensning har brug for et ekstra eftertjek. For det første er det afgørende, at vi får den rette næring - i vores næring er der nemlig produkter dine udrensningsorganer, som f.eks. leveren, skal bruge til at fjerne skadelige stoffer fra kroppen, eliminere hormoner og sørge for at rense blodet og tilføje vigtige næringsstoffer hertil.

Svovl er et af de stoffer din lever har hårdt brug for, og det finder du bl.a. i de grønne grøntsager og alliumfamilien som er løg, hvidløg porrer mv.

Dernæst kan du have en mindrefungerende tarm, som har svært ved at komme af med sit affald. Både fordi du spiser klisterstads som pasta og korn, som sætter sig på indersiden af din tarm og har svært ved at komme videre, og dernæst har du meget vel en ubalance mellem dine tarmflorabakterier. Vores tarmflora er vores venner, de hjælper vores beredskab, hiver det sidste næring ud af vores mad og sørger for, at de skadelige stoffer kommer ud af vores system.

Ofte får vi ubalance mellem vores tarmflora pga. kemisk medicin, antibiotika og penicillinforbrug, for mange søde sager og korn. Et nedsat beredskab i vores tarm lukker også de forkerte banditter ind og kan få konsekvens for vores krop. Har du ikke din blindtarm har det også en stor indvirkning på dine bakterier i din tarm, da den nemlig fungerer som et slags lager for de ‘gode’ bakterier.

Når vi har problemer med vores tarm, oplever vi ofte: diarre, forstoppelse, oppustethed, døsighed, tristhed, svært ved at tænke klart, ingen appetit om morgenen, eksem, allergier og fødevareintolerancer.

Din krop har brug for opbyggelse og en pause - en pause fra alle de søde sager, det forarbejdede mad, fra stress og jag og fra udefrakommende toxiner. Stil ind der hvor du kan - det er nemlig ikke alt, du kan kontrollere og styre, men det du kan - er værd at sætte ind omkring!

Din krop er bygget af protein, grøntsager, gode fedtstoffer og masser af vand. Måske lyder det kedeligt for dig - for mig lyder det endnu mere kedeligt at gå dagligt med gener og symptomer, som holder dig væk fra dit potentiale og sætter en stopper for dig selv.

Vælg din krop til! Gør op med vanerne, normerne og forventningerne - begynd at lyt til din krop og giv den det, den virkelig craver og bygges af -> gode næringsstoffer. Har du svært ved at slippe sukkeret - så husk at det handler mere om en kropsmangel, end det handler om selve sukkeret - du har en mangel på alpha lipion acid, og så skal du skrue op for din omega 3.

D. 25. Januar starter vores 3 måneders online forløb op, Simple Detox - det er et forløb, hvor der er fokus på dit helbred, din sundhed og din vitalitet i dit liv. Igennem 3 måneder tager vi dig igennem et gennemtestet program og ude på den anden side vil du stå stærkere, sundere og lettere. Har du lyst til at komme med, så gå ind her og tilmeld dig!

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.4 af 5. 5 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+