Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Et dyp i kærlighedens hav forvandlede mit liv

7. September 2018 - Healing
Af: Christine Matthiesen
Et dyp i kærlighedens hav forvandlede mit liv. Artikel af Christine Matthiesen

På et kursuscenter i midten af Aarhus fik jeg øje på et fotografi af en indisk kvinde. Hun stod med en blomst i hånden, og hendes smil og udstråling bredte sig nærmest ud i lokalet. Jeg blev så tiltrukket af det foto, at jeg bare måtte eje det - det var som om, der skete et eller andet dybt inde i mig. Billedet hang i en skifteramme, og i pausen fik jeg lov til at pille det ud og fik taget en farvekopi i et kopicenter. Senere blev jeg klar over, at personen på billedet kaldes Amma (Moder), og at dét, jeg blev ramt af den dag, var den helt usædvanlige kærlighed, der konstant strømmer fra hende.

Kan et kram ændre dit liv?

”Jeg var trist over livet og kærligheden. Så mødte jeg kvinden kaldet Ammachi (Amma), og hun gav mig mit smil tilbage. Mørket kan ikke konkurrere med hende.” - Jim Carrey, skuespiller.

Efter mit første ‘møde’ med Amma på billedet, fandt jeg ud af, at jeg faktisk kunne få mulighed for at opleve hendes kærlige udstråling i levende fysisk form. Jeg kunne møde hende personligt og modtage hendes specielle omfavnelse og kram.

Så for 17 år siden rejste jeg for første gang ud for at møde Amma.

Jeg længtes efter, at hun skulle gøre noget ved mit liv. Jeg havde i en del år søgt i alternative og spirituelle kredse… søgt efter at finde mere glæde, mening og ro.

Jeg mødte Amma i en stor hal i München i Sydtyskland sammen med rigtig mange andre mennesker.

Det var en ganske særlig oplevelse:

Inde i hallen sidder den indiske kvinde fra mit fotografi, klædt i en enkel, hvid sari på en smuk forhøjet scene. Der er mange mennesker i hallen, som sidder og nyder den dejlige stemning af kærlighed, der flyder fra hende. Nogle har allerede været oppe hos Amma og fået deres omfavnelse – og andre venter på, at det bliver deres tur. Trods de mange mennesker og alt det liv, der er i hallen – er der en dyb bagvedliggende ro. Amma har et intenst nærvær, mens hun modtager den ene efter den anden. Så smiler hun, lidt efter griner hun, så småsnakker hun – der er meget livfuldt omkring Amma, og alle føler sig trygge og velkomne.

Amma har en helt unik evne til at møde os hver især og til intuitivt at give os lige det, vi har brug for, der hvor vi er i vores liv. Ammas omfavnelse opleves af mange som en dyb healing eller velsignelse - sådan blev det også for mig. Jeg oplevede, at en stor healing af mit hjerte gik i gang. Jeg modtog også et mantra fra Amma og fik forklaret, hvordan jeg kunne bruge det til at meditere på og skabe mere indre ro.

Den verdenskendte spirituelle lærer Dr. Deepak Chopra udtalte, efter at han havde mødt Amma: ’Amma er legemliggørelsen af ren kærlighed. Hendes nærvær er healende.’

Min rejse til München blev starten på en livs-forvandling – og en lang indre rejse med Amma - kærlighedens Moder, som forhåbentlig aldrig stopper.

Som et ocean af kærlighed

Amma har igennem de sidste 30 år omfavnet mere end 38 millioner mennesker i Indien og på sine rejser rundt i hele verden. Det er ubegribeligt, hvordan det er muligt, at hun med utrættelig kærlighed kan møde så mange mennesker dag ind og dag ud - den ene efter den anden, uden at brænde ud. Amma har siddet i op til 23 timer i træk og givet sin omfavnelse. Amma siger selv, at hun ikke er som et batteri, der skal lades op – hun er direkte forbundet til kilden.

Den kærlighed, som Amma rummer, udtrykker hun også gennem et stort internationalt hjælpearbejde, som er anerkendt over hele verden. Amma står i spidsen for NGO’en Embracing the World™.

Det er spændende at se, hvad en kvinde med kun fire års skolegang har udrettet på verdensplan – det kan du se mere om i denne film.

Nu besøger Amma endelig Danmark

Mange danskere har længe haft et stort ønske om, at Amma skulle besøge Danmark. Selv har jeg gennem de sidste 10 år været med til at invitere hende flere gange. Nu har Amma sagt ja til at komme til Danmark med kort varsel. Det betyder, at København nu er blevet en del af den Europa-tur, som Amma er på hvert år i oktober/november – hvor hun besøger mange store byer som bl.a. München, Paris, Barcelona og London - i år er der i alt 11 byer på programmet - og København er så heldig at være én af dem..

Der er gratis adgang til Amma- eventet d. 23. – 24. oktober i Brøndby Hallen. Flere har spurgt, hvordan kan det dog lade sig gøre, at det er gratis? Det er Ammas holdning, at hun vil være tilgængelig for alle, der ønsker at møde hende – hun siger selv, at dét, hun er kommet til verden for at give, kan man ikke tage penge for. I Danmark har der gennem flere år været indsamlet penge til at finansiere Ammas besøg, en indsamling der stadig er i gang. Alt arbejde i forbindelse med forberedelse og gennemførelsen af eventet udføres af frivillige. Det er frivillige, som tidligere har mødt Amma, og som også ønsker at lave noget uselvisk arbejde. Mange siger, at de gerne vil give noget tilbage, for alt det de har modtaget. Men der er også frivillige, som aldrig har mødt hende, og som bare kan mærke, at dét her event vil de gerne være med til at løfte.

Ammas besøg åbner en mulighed for, at alle, der er nysgerrige eller bare har lyst, kan møde det kærlighedsvæsen, som hun er - helt uden betingelser.

Det er muligt at komme og deltage – opleve hendes omfavnelse og være nysgerrig på, hvad den kærlighed mon vil gøre ved mig og mit liv.

Jeg ved, at der er plads til alle, man skal ikke melde sig til - og alle vil få mulighed for at modtage Ammas omfavnelse.

Hvis du har lyst til at vide mere om Amma og eventet i København, kan du se mere her FB: Amma besøger Danmark og her www.amma-danmark.dk/amma-til-danmark-2018/

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+