Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Find vej til dit blueprint!

2. March 2018 - Spinal Release Terapi
Af: Rikke Anderberg
Find vej til dit blueprint! Artikel af Rikke Anderberg

At finde vej gennem overbevisninger, trosretninger, kultur, arv og vaner er et inspirerende arbejde, og jeg gør det hver dag og med stor glæde.

Vi fødes som helt uskyldige bløde og åbne babyer, der, hvis alt er gået godt gennem undfangelse og fødsel, kan sprælle med arme og ben, snart rejse sig og gå, hoppe og løbe med et kranium - med indhold - der kommer til at veje 4,5 til 5 kg.

Alle muskler, sener, hinder og organer opfører sig på en særlig måde for at holde balancen med den største udfordring som medspiller – nemlig tyngdekraften.

Alt hvad der stikker ud fra lodret trækker tyngdekraften i!

Tidligt i livet lærer vi, at kopiere og tilfredsstille….. Vores forældre er forbilleder, og vi tilegner os både kropsholdning og livsholdning efter dem og kommer derfor, uden vi måske ønsker det, til at ligne dem.

Hvis vi ligner vores mor i livsholdning kommer vi også til at ”arve” kropsholdningen og derfor udvikle symptomer og måske sygdomme, der kan hænge sammen men en stærkt foroverbøjet holdning, eksempelvis hjerteproblemer, lungeproblemer og problemer med mavesyre mv.

Lad ikke din kropsholdning være årsag til dine sygdomme!

Når jeg arbejder med mine klienters symptomer, er vi nødt til at komme ind på, hvordan de betragter verden, og hvem der har haft hovedrollen i opdragelsen og hvem der har været forbillede. Jeg er slet ikke i tvivl efter næsten 13 års erfaring, at har din mor lidt af dårlig ryg og ligner du hende af kropsholdning – ja så får du selv dårlig ryg….. Det gør ikke sygdommen arvelig, som de lærde ofte siger, men det gør sygdommen foranderlig i takt med, at jeg under behandlingen fører min klient tilbage til sit blueprint – til at kunne stå på egne ben – til at have en helt anden selvopfattelse.

Er du bange for at vise dit mod?

Mange klienter kommer med en kropsholdning, der næres af forkert, stillesiddende og stressfremmende arbejde. De ved det faktisk godt, og siden de var børn, har de fået at vide, at de skulle ”rette sig op” Stillingen er ikke så farlig, hvis de – når de har fri – retter sig op, er aktive og går en tur og trækker noget frisk luft – Hvis de kan finde ro til at slappe af, ligge i en bunke med familien eller spille et fælles spil, som gør alle glade. Det er presset, der er farligt – det der holder kroppen i den tåbelige stilling: bilkørsel, stillingen ved aftensmaden, liggestillingen på sofaen osv. Man kan godt rette sig op efter arbejde…..men det kræver en indsats…..

Stiller du dig op af en lodret væg med hælene helt ind til væggen, åbne knæ (let bøjede), korsbenet, vingerne(skulderbladene) og den nederste del af kraniet på væggen, vil du opleve at din brystkasse åbnes….. Det er her, dit mod sidder. Tør du gå ud i livet med den kropsholdning, er du på vej til dit blueprint.

”Du skal gøre, hvad jeg siger, og ikke hvad jeg gør” – er ofte et svar der bliver brugt, når vi ikke er i stand til at være det gode forbillede – i hvert fald når det gælder den sunde kropsholdning – den korrekte anatomiske stilling. Så kig på dine børn – se hvordan de udvikler DIN kropsholdning…. Og husk så på, at der sidder en helbredelse for enden af beslutningen om at rette sig op.

I rygsøjlen sidder nemlig hovedrelæet til al forsyning i din krop, og hvis ledninger fra hovedrelæet ikke har det godt, kan dine lemmer eller organer få et forringet miljø at leve i. Ved at rette dig op, skaber du mulighed for at helbrede dig selv.

Den blideste vej gennem en anstrengt krop!

Hos en Spinal Release Terapeut, starter vi med at kigge på din måde at bevæge dig, din måde at stå og gå…. Vi analyserer dit kropssprog og bruger de blideste teknikker til at møde dit blueprint i dit tempo.

Når først der er hul igennem til dit blueprint, snakker vi om den kost, der kan holde dig fra at komme i topform – selvfølgelig er den mad, du vælger at putte i dig, væsentlig for dit energiniveau og din evne til at restituere hver dag.

Vil du finde vej til dit blueprint, skal du finde vej til en Spinal Release terapeut.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+