Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

For du for lækker, lækker, lækker...

9. June 2016 - Skønhed * Feminin power
Af: Signe Find
For du for lækker, lækker, lækker... artikel af Signe Find

Giv slip på sammenligningskarrusellen og dyrk din indre wellness

Kommer du også til at sammenligne dig (alt for) meget med andre? Giver du alt for meget energi til tanker om andres værd i stedet for dit eget? Har du lyst til at blive bedre til at give slip på at vurdere dig selv ud fra andre?

”Alle de andre er sikkert hurtigere end mig….. Mere erfarne. I bedre form. Har pænere ben. Smartere tøj. Måske er de også alle sammen klogere end mig?! Har flere penge, mere succes i livet”! Har du nogensinde oplevet dig selv tænke sådan? Det har jeg. Flere gange.

Og ja.. Sådan kunne jeg fortsætte og køre mig selv rundt i selvdestruktionsmanegen. Tidligere altså - hvor jeg endnu ikke havde identificeret og til dels afmonteret mit indre evindelige sammenligningsgen. Til dels –for jeg falder stadig solidt i indimellem. BUM! Med begge ben, mave, hals, hoved og hjerte. Og jeg ved nu, at når det sker, er det, fordi noget i mit liv ikke fungerer, som det skal, og at det derfor er tid til at stoppe op og kaste et kærligt blik på, hvordan især mine prioriteringer har set ud på det seneste. For der er altid en sammenhæng….

Hvordan har jeg behandlet mig selv? Har jeg spist ordentligt? Jeg taler ikke her om særlige og besværlige kostregler og regimer, men blot ordentligt, som i reelle madvarer med masser af grøntsager og frugt. Og har jeg spist regelmæssigt ikke mindst! Sovet nok? Sagt fra eller ja til aftaler uden at blive kvalt i en stram tidsplan? Mærket ordentligt efter…Fået trænet - løbet mine ture, praktiseret på yogamåtten eller lavet andre styrkende øvelser? Og har jeg sørget for at stilne mit sind med ro, meditation og nærhed med mine unger?

Det kræver indimellem indre overtalelse til sådan et gennemcheck, men jeg finder altid svaret og årsagen til de tiltagende smådestruktive tanker og den uheldige sammenligningsspiral.

Sig ja til mere energi og smukkere udstråling

Måske har du oplevet noget lignende? Det der med at udføre sammenligningsshow i flere udgaver indeni hovedet? I know- det er lidt sat på spidsen indledningsvist, men essensen er nu god nok. Tanker er så umanerlig hurtige, og de avler hinanden. Så er man først gået ned ad den sti med tanker af nedsættende eller selvdæmpende karakter, så fortsætter det ofte, til stien er blevet til en motorvej, hvor tankerne bare tæsker af sted i et hæsblæsende tempo. Et tempo der kræver en klar bevidsthed og et stærkt aktivt valg om at dreje af. Hvilket jeg synes, du skal……

For ved du hvad? Der er nemlig SÅ meget energi og power i at vælge en anden vej. En vej hvor du ser dig selv som det smukke væsen, du er - og træner dig i at sige ”og hvad så”…..Hvor du ikke lader dig fange af usunde mønstre og tanker. I travle perioder - når den ene dag nærmest æder den anden, og dagligdagen pisker af sted med alt, hvad det indebærer af planlægning, struktur og koordinering af kalendere, er det så ufattelig nemt at glemme sig selv og egenomsorgen. Men det kan virkelig godt betale sig. Altså at lade være med at glemme sig selv og den der eftertragtede egenomsorg. Og trykke på pauseknappen. For den gevinst der er, både for en selv og ens omgivelser, er virkelig til at få øje på. Bedre humør, smukkere udstråling, bedre hud og hår, sundere krop, gladere sind og overordnet langt større overskud til at klare netop en hverdag fuld af aktivitet, tempo og det bombardement af indtryk vi dagligt udsætter os selv for fra sociale medier. Det kræver først og fremmest en bevidst opmærksomhed på egne mønstre og en lyst til at træffe de gode valg.

YES!

Jeg løb fornylig mit første halvmaraton. Første, men ret sandsynligt ikke det sidste. For nøøøøøøj hvor var det en fed oplevelse. Tilfredsstillelsen i at gennemføre og nå et mål, jeg ret spontant havde sat mig nogle måneder tidligere, var naturligvis stor, men i lige så høj grad –måske mere endda- var dét at nyde og være til stede med flere hundrede andre forventningsfulde skønne kvinder i alle aldre uden at falde i en uhensigtsmæssig sammenligningsspiral og tænke selvdestruktive tanker - en helt vildt skøn fornemmelse.

Vejen dertil har krævet vedholdenhed og beslutsomhed. Allerførst, en erkendelse af at jeg er helt okay, som jeg er. Med alle mine fejl og mangler. Mine styrker og kvaliteter. Og virkelig øve mig i at tro på det –og handle derefter. Altså se mig selv for den jeg er –ikke i forhold til alt det ”de andre er, kan, ved…”

For ja. Sandhedens time….

Der vil altid være nogen, der er hurtigere, smukkere, har bedre stænger, flottere hår, flere penge, en federe garderobe med masser af nyt tøj…..Men succeskriteriet er vi i høj grad selv med til at afgøre! Til at starte med vil jeg invitere dig til at spørge dig selv om følgende: Hvornår definerer du dig selv som succesfuld? Hvad skal du have opnået, mærket, set omkring dig, førend det og du er succesfuld? Ikke din veninde. Mand eller kollega. Men dig! Har du nogensinde overvejet det, eller har tanken været for fjern og uopnåelig, så du måske har overset de mange successer på din vej?

Indre wellness

Vi er og bliver forskellige. Forhåbentligt vil det fortsætte sådan. Ensrettethed bliver så kedeligt og gråt i længden. Personligt drages jeg af mennesker, der virkelig står ved dem selv og deres værdier men med et åbent hjerte og åbent sind over for det anderledes. Når der er overensstemmelse mellem det, vi tror på, drømmer om inderst inde- og den måde vi lever, agerer og er i verden på, både over for os selv men også hinanden, så bliver vi så smukke, attraktive og får nærmest magnetisk tiltrækning på alle omkring os. Udstråling og indre balance gør hele forskellen! Og jeg ved fra mig selv, at jeg fremstår med mere glow og power, når jeg sørger for at fylde mig selv op –og også prioriterer min indre wellness.

Faktisk er den forskel det gør, så vild for mig, at jeg ikke kan lade være med at dele med dig! Og det er ikke en bibel eller uoverkommeligt.

Derfor får du her mine bedste tips til din ultimative mini-guide til indre wellness:

 • Træk vejret dybt og med fuld opmærksomhed minimum 10 min. dagligt

 • Sig nej når du mener nej

 • Sig ja når du mener ja

 • Tillad dig selv at være i tvivl og bed om tid til at mærke efter

 • Nyd at være dig

 • Elsk dine særheder – det der gør dig til dig

 • Giv slip på tanken om at du skal gøre dig mindre eller større end du er

 • Hav ambitioner og drømme –og definer dem

 • Lev livet

  og dyrk dit mod    

Signe Find Min fornemmeste opgave i mit arbejde med dig er at skabe balance, selvindsigt og øget bevidsthed , så det bliver dig klart, hvilket potentiale der ligger i at kende til egne tanke-og adfærdsmønstre. Øget bevidsthed er første skridt hen imod en positiv forandring, og giver dig mulighed for at handle i dit liv, og i dine relationer både til dig selv og din omverden!

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.1 af 5. 8 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+