Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Forandringens tid - forandringens ild

5. May 2017 - Personlig udvikling
Af: Sophia Carolina Carena
Forandringens tid - forandringens ild. Artikel af Sophia Carolina Carena

Faklerne havde stået der længe. Ikke at de var utålmodige eller gik op i tid. Det handlede egentlig ikke om tid. Og så alligevel. De kunne jo fornemme, at tiden var mere inde nu end nogensinde før.

De kaldte på deres bærere, sjælene, der havde svoret ed og påtaget sig de forskellige missioner, som faklerne skulle lyse op og være symboler for. De kaldte på mange forskellige måder. Stemmer havde de jo ikke, så de brugte sjælebånd, tanketunger og frekvens-kys. Nogle gange også brag. Kæmpe store vibrations-brag. Eksplosioner i og omkring de sjæle, hvis tid var inde.

Alligevel stod mange af dem stadig der på rad og række og ventede. Det var nemlig ikke nemt for en bærer at nå frem til faklen. Det vidste de godt. Derfor ventede de tålmodigt. Og gik ikke så meget op i tiden. Selv om den var inde. Nu. Tiden.

Tiden var inde til, at alle fakkelbærere fandt frem til deres fakkel, fandt den familie og fællesskab, der skulle støtte dem, greb faklen og bar den ud i verden. Så den megen meningsløse larm i verden kunne erstattes af en oplevelse af dyb mening. Først stilhed. Og så – med stilheden som forudsætning - oplevelsen af forbundethed mellem alt det, der var. Derude i verden. Herinde i verden. Herinde i hver eneste sjæl.

To fakkelbærere havde efter mange år endelig for alvor og kompromisløst grebet deres fakler og var gået sammen om at skabe rammerne om den familie og det fællesskab, der skulle støtte både dem og alle de andre nye fakkelbærere.

Faklerne jublede. Det var tegnet på, at tiden var nu. Nu ville de alle blive grebet og båret. De frydede sig. Sang og dansede. Og kaldte med endnu højere gennemslagskraft på deres bærere:

”Kom, kom, kom … Det er nu. Det er tid. Det er dig.”

Hvad er en fakkelbærer?

En fakkelbærer er et menneske, der med afsæt i sin skæbne og super-evner fører andre ind i den nye tid, hvor grundpræmissen er forbundethed. Fakkelbærere oplever at være guidet af noget større end deres ego og målsætninger for egen vindings skyld. Som fakkelbærer har man en opgave - en mission - som skal løses til gavn for helheden. 

De fleste fakkelbærere er passionerede iværksættere, men du kan godt være fakkelbærer, selvom du er ansat, og du kan også være iværksætter uden at være fakkelbærer, hvis dit formål som selvstændig primært er selvrealisering og økonomisk frihed på det personlige plan.

Alle fakkelbærere er spirituelle. Du kan ikke gå ind i fakkelbærer-rollen uden at være åndeligt bevidst. Vi er alle sammen åndelige væsner i en fysisk krop, som vi er afhængige af for at kunne udvikle os. Målet er 100% frihed for alt og alle. Ultimativt er målet at sætte os fri af kroppen. Mens vi stadig er her, handler frihed om decentralisering i bred og meget konkret forstand. Målet er at sætte mennesker fri af dogmer og illusioner om, at de skal gøre ting på en anden måde end deres egen. Vi kan kun bidrage til helheden, hvis vi er tro mod os selv og gør ting på vores egen måde. Det er den samme alkymistiske ild, der brænder i alle fakler, men faklerne er forskellige. Alle fakkelbærere er ligeværdige og ligestillede.

Fakkelbærernes fællesskab – Destinator-Klubben – er skabt af iværksætterne og fakkelbærerne Michell Léon og Sophia Carolina Carena. Formålet med klubben er at gøre folk klar til at gå ud og være fakkelbærere og at støtte fakkelbærere så længe, de har brug for det.

Michell har været selvstændig, siden han som 21-årig etablerede sin første virksomhed, Petfood Catering Service, hvor han kørte med hunde- og kattefoder til fortrinsvis gamle damer, der ikke kunne slæbe det selv. Siden skabte han bl.a. en Kung Fu skole, Danmarks første Internet Magasin (mens han læste på Journalisthøjskolen), og senest har han været med til at udvikle app’en Story Friend, der bl.a. har en af de mest succesfulde amerikanske investorer i ryggen, Joi Ito, som tillige har investeret i startups som Flickr, Twitter og Slack. Samtidig og sideløbende praktiserer Michell som seer, oplært af den internationalt anerkendte naturlæge Calle Montsegur. 

Michell Léon: Jeg ser iværksætteri som vejen mod indre oplysning med et cvr-nr. som løftestang. Som spirituel iværksætter er den bærende værdi og drivkraft bag alt, hvad jeg foretager mig den samme: Konstant skabelse af produkter og omstændigheder, der understøtter den ny tids præmis om forbundethed. Min egen skæbne er at være den, der bryder løgnen. Jeg er fakkelbærer for en ny version af den tidløse sandhed. Min mission er at se og investere i genialitet og nye opfindelser.

Sophia har været selvstændig siden 2011, hvor hun opsagde sin stilling som specialkonsulent i Forsvarskommandoen. Hun har arbejdet som coach og mentor indenfor personlig og spirituel udvikling, karriererådgvning, generel livsoptimering og energiarbejde med Makkerskabsmetoden, BuddyMovement, Powermentor, Karriereskolen og konceptet Happy Inside Out. Senest er Sophia sprunget ud som numerolog i eget navn. Se mere om Sophia Carolina Carena her

Sophia Carolina Carena: For mig handler iværksætteri og spiritualitet om det samme: Ønsket om selvrealisering uden at skulle spørge nogen om lov. Hvorfor skal det åndelige søges gennem andre og andet, når alle svar og løsninger findes inden i dit eget hjerte? Min skæbne er at være den, der spreder lyset, så det stråler ud til alle sider. Jeg er fakkelbærer for hjertets sandhed og overflod. Min mission er at vise, at alle har deres eget scepter og tryllestav i hånden.

Er du fakkelbærer?
Kender du din skæbne?

Har du en opgave - en mission - der skal løses til gavn for helheden?

Er du blandt de mennesker, der bringer menneskeheden ind i den nye tid?

Måske er vores fællesskab af fakkelbærere – Destinator-Klubben - noget for dig?

Fakkelbærernes oplevelser

LUISA: JEG ER KOMMET TIL ET STED UDEN EN AGENDA ELLER EN BESTEMT MÅDE, JEG SKAL TÆNKE OG VÆRE PÅ. REDSKABERNE I DESTINATOR-KLUBBEN HAR ALLEREDE ROKKET VED MIN VERDEN.

Straks jeg havde tilmeldt mig Destinator-Klubben og var blevet lukket ind i den hemmelige FB-gruppe, blev jeg modtaget virkelig hjerteligt. Der er en særlig energi i vores forum, sådan en ”her er du velkommen med de tanker, følelser og fornemmelser som til tider kan virke lidt overvældende”.

Jeg skriver “vores” forum, fordi fornemmelsen er, at vi er et fællesskab uden højtsvævende guruer, og det synes jeg virkelig godt om. Jeg er kommet til et sted uden en agenda eller en bestemt måde, jeg skal tænke og være på. Det var også min fornemmelse, da jeg læste på Destinator-Klubbens hjemmeside. Jeg finder redskaberne ret spændende. Nogle af dem er helt nye for mig, eller med en ny vinkel, og selv om jeg endnu kun har haft fat i et par stykker, så har de allerede rokket ved min verden.

SARAH: JEG HAR BRUG FOR AT DELE MINE OPLEVELSER MED LIGESINDEDE FOR AT KUNNE FORANKRE DET SPIRITUELLE; GØRE DET FYSISKE OG ÅNDELIGE TIL ET. DESTINATOR-KLUBBEN ER ET FÆLLESSKAB, JEG ER DYBT TAKNEMMELIG FOR AT VÆRE EN DEL AF.

At vi skal være forankrede i den fysiske virkelighed er alfa og omega. Det ved de fleste, der har begivet sig ud på den spirituelle vej. Men at vi også skal forankre det spirituelle – gøre det fysiske og åndelige til ét; at det måske netop er det, vi er her for - kan stadig overraske nogen.

Det er min erfaring, at denne forankring først for alvor finder sted, når jeg deler mine oplevelser med ligesindede. Derfor er et fællesskab som Destinator-Klubben så vigtigt. Her kan jeg dele alle mine skøre oplevelser. Her kan jeg søge hjælp og forståelse, når der er ting i min proces, jeg ikke selv kan gennemskue. Her kan jeg møde ligesindede, der lige som jeg selv tager opgaven som fakkelbærer for en Ny Tid alvorligt. Når jeg dertil lægger al den varme og kærlighed, gruppen emmer af, må jeg blankt konstatere, at Destinator-Klubben er et fællesskab, jeg er dybt taknemmelig for at være en del af. Kom og vær med!

HENRIK: JEG HAR FUNDET FÆLLESSKAB, TRYGHED OG KRAFTFULDE ØVELSER I DESTINATOR-KLUBBEN. JEG HAR FÅET OPLØST MIN LIVSLANGE SKRIVEBLOKERING PÅ FÅ DAGE.

Da jeg meldte mig ind i Destinator-Klubben, vidste jeg ikke helt, hvad jeg forventede mig af medlemsskabet, men noget havde fanget min interesse, måske Sophia og Michell, der står bag.I klubben oplevede jeg med det samme et fællesskab og en tryghed til at kunne dele tanker fra min fakkelbærer vej, som jeg ellers har fundet svære at dele med andre. Ud over fællesskabet i gruppen, ligger der en række helt basale kraftfulde øvelser som en hjælp til at finde ind til ens kerne, ens kald og gå ud i verden med det.

Som eksempel øvelsen “PENNENS RYTME”, der er en skriveøvelse og handler om at kunne udtrykke sig i tekst. Jeg har brugt 10 år i folkeskolen og hele mit voksne liv på, hvad jeg vil kalde en skriveblokering. Jeg kunne sidde og kigge på et stykke papir i timevis uden at komme nogen vegne. Men med denne egentlig ret simple øvelse vendte det fulstændig om, som nat og dag, hvor jeg nu kan skrive og udtrykke mig frit. Er du fakkelbærer, vil jeg klart anbefale dig Destinator-Klubben. Kom og vær med og lad os hjælpe og bakke hinanden op.

KAREN: JEG FØLER MIG OMFAVNET I ET POSITIVT FÆLLESSKAB, SÅ REJSEN IKKE FØLES ENSOM ELLER JEG PLUDSELIG FARER VILD. ØVELSERNE HJÆLPER MED BALANCEN MELLEM SJÆL, SIND OG KROP.

Efter et intensivt forløb og coaching i starten af året hos både Sophia og Michell, der har sat mange nye ting igang hos mig både som privatperson og iværksætter, var det en naturlig forlængelse at blive en del af Destinator-Klubben. Her føler jeg mig omfavnet i et positivt fællesskab, så rejsen ikke føles ensom eller jeg pludselig farer vild på den til tider snørklede rute.

De arbejdsmetoder, Michell og Sophia deler ud af i gruppen, hjælper mig med at få en balance mellem sjælen, sindet og kroppen, så mine følelser kan formes til tanker og til sidst foldes ud i den fysiske verden til glæde for helheden. Det kræver øvelse og vejledning på samme måde som at skulle lære et helt nyt sprog, og her er det dejligt med et trygt læringsrum til at dele erfaringer, frustrationer og sejre! De sidste måneders rejse har været min vildeste og forunderligste til dato. Det går op for mig, at jeg de sidste mange år har samlet viden og erfaringer til at kunne tænde min fakkel og sprede et lys af kreativitet ud i verdenen.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+