Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Healing med bevidsthed

6. October 2017 - Healing
Af: Sine Parez
Healing med bevidsthed. Artikel af Sine Parez

Læs med og lær hvordan du igennem højere bevidsthed, kan skabe mere flow og overskud i dit liv.

Først et par erkendelser

At få bevidsthed handler først og fremmest om at komme frem til erkendelsen af, at du altid vil befinde dig i en form for proces. Der vil altid være udviklingsmuligheder for dig, så du kan vækste i dit liv. Dernæst er det vigtigt at få bevidsthed på, hvad det er, som støjer i lige netop dit liv, hvad er det som holder dig fast i usunde mønstre og kalder på din bevidsthed? Det er der, det hele ligesom starter, og jeg vil i det følgende uddybe, hvordan det rent praktisk lader sig gøre, så du med klokkeklar bevidsthed kan bringe dit liv til nye højder.

At være villig til at mærke alt

Når vi skal blive bevidste om, hvad det er, som støjer i vores liv, og som kræver en eller anden form for justering, så handler det først og fremmest om, at du skal ind og mærke “alt” for at opdage, hvad det er, som støjer. Det kan i sig selv være en udfordrende proces, og nogle gange så kan man have det sådan; ‘Åhh nej - det kan jeg ikke overskue’ og det kan føles som en omvej, men det er nødvendigvis ikke sådan, det forholder sig, for bare det at befinde sig i en “Åhh nej” tilstand kan være en del af erkendelsesprocessen.

Støj skaber klarhed

Dette feltarbejde i at mærke “alt” skulle gerne hjælpe os frem til hvilke overbevisninger, vi har liggende som leveregler, der styrer vores liv. Hvis ikke vi er bevidste om deres eksistens, så er det “sådan her vi gør”, og vi kan ikke erkende dem. Nogen gange er det nødt til at støje i noget tid, før du egentlig fatter, at der er noget i dit liv, som kræver bevidsthed, og du når til den erkendelse; ‘okay, nu har jeg blamet og skudt på alt og alle og spillet martyr. Nu er jeg her, hvor jeg kan erkende, at der er noget, jeg skal ændre i mit liv’. Nogle når dette erkendelsespunkt og er klar på at handle, andre gør ikke -det handler også om, hvad det er, som vi er signet op til i dette liv.

Hvad ligger der på din tidslinje?

For dem der er klar på at handle, så er næste skridt at turde gå ind og konfrontere sig selv -altså skue indad- og her kan det være en hjælp at kigge lidt på ens tidslinje. Vi har alle sammen en tidslinje, og her opmagasineres alle vores oplevelser, alt hvad der er sket i vores liv - på godt og ondt. Vi skal forstå, at vi kan ikke fjerne eller heale noget på vores tidslinje - det vil altid være der, som en del af dig. Men der, hvor vi til gengæld godt kan arbejde -og forløse usunde overbevisninger, er i vores cellehukommelse. Alt, hvad der ligger på vores tidslinje, ligger også indkodet i vores cellers hukommelse som erfaringer, der skaber overbevisninger, vi handler udfra.

Nu er vi her, hvor du er nået til nogle erkendelser, du har konfronteret dig selv og afklaret hvilke leveregler, der styrer dig. Nu er næste skridt, at du med din bevidsthed går ind i den næste proces -nemlig at omkode dine cellers hukommelse -altså justere ind, så du kan åbne op for mere flow og overskud i dit liv.

Hvad ligger der i din cellehukommelse

Forestil dig, at du står i en eller anden situation og oplever et eller andet for første gang i dit liv. Du vælger at takle situationen på en bestemt måde, der afføder nogle bestemte følelser, og denne reaktion lagres i dine celler som en slags guide til at håndtere lign. hændelser fremover. Her er altså tale om ubevidste mekanismer -det sker helt automatisk, især hvis vi handler med det samme, og det gør vi jo oftest. Se på det sådan her, at hvis vi bliver tricket af et eller andet, så handler vi altid med det samme -også selvom vi føler, vi ikke handler, for uanset hvad, så vil vi altid gå tilbage i vores cellekartotek, og her kan det være, at hvis vi har indkodet en reaktion, at vi klapper i som en østers og er handlingslammede, så er det det, som er vores leveregel, vi blot er igang med at gentage, og sådan fortsætter det, indtil vi beslutter os for at gøre noget andet.

Barndom og opdragelse sætter også sine spor

Det er heldigvis ikke kun de negative handlinger og adfærdsmønstre, der ligger på både vores tidslinje og i vores cellehukommelse. Heldigvis ligger der også alle de gode og positive. Men som mennesker, er vi oftest skabt med en eller anden form for usikkerhed, og vi mangler noget værdi. Det stammer fra vores opdragelse - der har været situationer, der har gjort, at vi skulle vente på et eller andet, vi er blevet parkeret på en eller anden måde, eller vi har fået at vide, at vi var forkerte, hvilket har skabt en forkerthedsfølelse. Vi er altså også præget af vores omgivelser -selv da vi lå inde i vores mors mave, er vi blevet præget. Måske endda tidligere liv også spiller en rolle. Men uanset om det er os selv, der har skabt vores leveregler, eller om vi er blevet påvirket udefra, så er det stadig op til os, at ændre på disse vilkår, og det kræver tit øvelse.

Sæt dig selv i en time out

Så, hvordan kan du arbejde med at ændre dine leveregler i dine cellers hukommelse? Her skal vi lidt på et detektivarbejde - altså opdage hvornår du bliver tricket negativt i nogle af dine følelser. Når det sker, skal du lære at give dig selv en time out - for at hæve din vibration, så du kan håndtere situationen på en mere nærende måde. Det gør du ved at kigge på, hvordan du tidligere har reageret i lign. situation og så opdage; Hvad var egentligt dit behov? Hvordan havde jeg behov for at handle? Hvad havde jeg behov for at sige? Og hvad havde jeg behov for ikke at sige? Man kan sige, at man i denne proces laver en form for minianalyse, og du bliver klar på, hvordan du fremover bør handle for netop at finde samme vibe som dine faktiske behov.

Gentag det til det sidder fast

Det kan godt være, at de første mange gange, hvor du øver det her, at du “kun” formår at give dig selv en pause men ikke kan løfte din vibe, men blot det at du giver dig selv den pause, er i sig selv et lille bitte vibrationsløft, og det hele skrider sikkert hen imod et “Hov! det fungerer lige pludselig”. Det, der før trickede så hårdt ind i dit system, rammer ikke på samme måde mere, og nu har du skabt mulighed for at handle anderledes. Vær opmærksom på, at vores celler arbejder langsomt. Så for at lave varige - og reelle forandringer i vores cellehukommelse - så skal vi gentage de nye leveregler mange gange. Det er ligesom at lære at cykle eller lære at læse - her skal du også øve dig rigtig mange gange, før du egentlig er rigtig dygtig til det.

Vi kan godt have brug for hjælpere

Nogle gange kan man godt tro, at man ved, hvordan man har det. Det kan man mærke, og det tror man på, men så snart at du sidder overfor én og skal åbne munden og sætte ord på, så kan man nogen gange godt mærke, at så var det slet ikke så nemt og overskueligt, som man gik og troede. Og det skyldes jo dybest set, at bevidstheden var der alligevel ikke. Eller også kan man være i en tilstand, hvor man føler, man skal forklare den anden sin problematik på tusinder måder, for at vedkommende forstår, men i virkeligheden så afspejler det jo dybest set bare ens egen manglende overblik og bevidsthed på ens problematik. Befinder mig sig her - i denne her uklare situation, så kan det oftest være en fordel at søge hjælp til sin proces.

Når vi mestrer processen så…

Jeg kan se igen og igen hos mine kunder i forbindelse med mine mange sessioner, forløb og kurser, at jo mere bevidsthed jeg kan skabe for dem, jo hurtigere kan de connecte med følelsen af flow, og jo hurtigere er de videre. Men faktisk så forholder det jo sig sådan, at når vi er videre, så kommer der noget nyt støj, der kan hjælpe os til at vækste i vores liv. Men efterhånden som vi lærer - dels at acceptere og kunne rumme at være i en form for evig proces, men også at bevidstgøre vores udfordringer, så de kan transformeres, jo mindre tid bruger vi, og så frigives der jo mere tid til alt det andet, vi går og drømmer om at udleve og realisere. Og dette er i virkeligheden meget essensen af det, som jeg hjælper andre med.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.4 af 5. 7 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+