Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Månedens kærlige tips oppefra

5. May 2017 - Intuition * Personlig udvikling
Af: Marie Cristina
Månedens kærlige tips oppefra af Marie Cristina

Du har sået en masse frø og fjernet en masse ukrudt, så nu begynder der at komme små spirer op. Du vil begynde at få et sneakpeak af, hvad du har plantet og nusset om de sidste par år.   Der er nyt på vej, og det, som vi gerne vil understrege denne her gang, er – husk at tage dine nye briller på.

Du har ændret dig de sidste par år. Alt den emotionelle ustabilitet har bestemt ikke være spildt. Den har hjulpet dig til at kunne navigere på nye måder, der gør det nemmere at være dig. Du er blevet i stand til at mærke dig selv bedre – du kender dine grænser, og du er blevet bedre til at holde dem, selvom du stadig kan føle, at du ofte falder i.  

Prøv engang lige at stoppe op og kigge tilbage på, hvor du var for 2 år siden, og hvor du er nu på din indre udviklingsrejse. Det er et godt tip til, når du føler dig helt forkert, så træk lige vejret og husk tilbage på, hvor du var engang. Der ER helt sikkert sket en masse.  

Så tilbage til brillerne og alt det nye.   

Du vil muligvis opleve en lyst til nye ting og en manglende lyst til at gøre det, du plejer. Du vil muligvis opleve at reagere anderledes overfor dine relationer eller omkring oplevelser i dit liv. Og her er det så vigtigt, at du husker dig selv på, at den reaktion, som du har nu, er den, du skal gå efter - også selvom den kan føles forkert eller meget anderledes. Det er dine ”nye briller”, der er i spil, og det er så vigtigt, at du beholder dem på og ikke tager de gamle på igen. Dine gamle briller slører nemlig dine følelser og oplevelser, selvom de føles mere trygge at have på.  

Så vis dig selv, os og dine omgivelser, hvem du er. Sig højt hvordan du har det med det, der sker omkring dig. Gør det i kærlighed til dig selv og dine omgivelser. Når du får lyst til at gøre noget nyt – SÅ GØR DET. Det er så vigtigt, at du handler på det, DU har lyst til. Hvis ikke du gør det, så dræber du langsomt alt det, som du har brugt de sidste år på at så.  

Så denne her måned vil føles meget lettere end de sidste par måneder, hvis du tør handle ud fra dine følelser, hvis du lader dig guide ud fra DINE behov.  

Tiden er inde til det individuelle – at I alle træder ud og opfylder jeres egne behov. Fylder jer selv op. Når I gør det, så bliver overskuddet og kærligheden så meget større og alting vil føles meget sjovere og nemmere.  

En ting, som også vil gavne dig at have meget større fokus på, er at have det sjovt. Prøv ikke at tage alting så seriøst. Pjat, leg og skab dig tosset gerne flere gange om dagen, men hvis det føles for meget, så bare en gang om ugen. Du vil opleve at få meget mere lethed og flow ind i dit liv, når du kan grine og tage lidt pis på det hele. Når du slipper alvoren og lukker letheden og humoren ind i stedet for, så lever du i sync med den, du oprindelig er. Du er ikke skabt til at leve et alvorligt og stringent liv – du er skabt til at tage 1 time af gangen og altid se det sjove og lette i det hele.  

Skabelses-frekvensen ligger i det lette og sjove. Den ligger der, hvor du ikke tænker så meget, men bare er til stede og har fokus på tillid kærlighed og sjov. Og vi ved godt, at det, i jeres verden, kan virke useriøst, hvis du griner lidt af det hele, men det er det stik modsatte. Når du slipper alvoren og

begynder at lege mere med energien og har tillid til, at det hele ordner sig, så lever du det mest seriøse liv, du kan leve, fordi det er sådan, du er skabt.  

Så gør dig selv den tjeneste og læg mærke til, når du bliver for seriøst og alvorlig. Øv dig i at kigge på, hvad du kan slippe lige nu, så det hele kan blive lidt lettere at være i. Hvad kan jeg gøre for at vise tillid til mig selv, mine omgivelser og universet? Husk hele tiden på, at du ALDRIG kan kontrollere tingene – livet går sin gang, dit job er bare at gå med det og være spændt på, hvad der mon kommer til at ske.  

Så øv dig i at slippe alvoren og kontrollen. Husk at beholde dine nye briller på, altså gå med de følelser og behov du har, og specielt dem, der er anderledes, end de plejer. Så vil du opleve en måned fyldt med lækkerier, og det, der måske ikke er så godt, kan du bare rumme og måske endda sende et lille smil til i ny og næ.  

Masser af kærlighed til dig og dine nye briller.  

Marie Cristina & Co.  

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.7 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

  1. Sophia
    Sophia på 06.05.2017
    Jeg elsker den her artikel ❤️ Tak Marie Christina

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+