Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Månedens kærlige tips til dig leveret oppefra

7. April 2017 - Intuition * Personlig udvikling
Af: Marie Cristina
Månedens kærlige tips til dig leveret oppefra. Artikel af Marie Cristina

Den smukke feminine energi, som er blevet dominerende i universet, prøver hele tiden at få jer tættere og tættere på den, I oprigtig er. Ikke hvem, I tror andre gerne vil have, I skal være. Men den, som I er.

I blev født som ren kærlighed, men gennem livet har I lært, at I skal tage større hensyn til andre og prøve at passe ind i jeres omgivelser. Dette har resulteret i, at I er gledet længere og længere væk fra jer selv, og derfor er kærligheden med tiden blevet mindre og mindre både til jer selv og andre.

April måned er ikke så meget anderledes end de 3 første måneder her i 2017. Det handler om tillid og accept/kærlighed til dig selv.

I denne måned vil det være meget fordelagtigt for dig at kigge på din hensyntagen til andre – nogle kalder det hensynsbetændelse. Det er en fordel for dig at prioritere dig selv, fordi hver gang du vælger andres velbefindende over dit eget, så koster det mere på energi-kontoen end det har gjort før.

Så hvis du deler ud af dig selv til højre og venstre, prioriterer de andre før dig selv - uden at tænke på at fylde dig selv op igen, så bliver der skruet lige så stille op for udfordringerne i dit liv. Det er møg-irriterende, men ofte det der skal til, før du begynder at gøre noget nyt.

Det samme sker, hvis du er fokuseret på, at andre SKAL tage mere hensyn til dig. Der er kun ÉN der kan og skal tage hensyn til dig, og det er DIG.

Vi beder dig om, at registrere hver gang du prioriterer hensynet til andre over dig selv. For mange af jer er det virkelig svært, fordi I som sagt har lært at hensynet til andre skal være større end til jer selv. Så derfor beder vi dig inderligt om ikke at blive vred på dig selv, når du enten glemmer eller ikke tør prioritere dig selv. Ved blot at have opmærksomhed på din udfordring UDEN at dømme den, så begynder du stille at prioritere dig selv. Jo mere blid du er ved dig selv, jo lettere kan du prioritere dig selv.

April måned byder, lige som starten af året, på rigtig mange følelser. Det er SÅ vigtigt, at du tør mærke dem og være sammen med dem.

Det er aldrig sjovt at føle sig vred, ked, handlingslammet etc., men det er faktisk rigtig vigtigt, at du ikke prøver at få følelserne til at forsvinde. Prøv at accepter, at lige nu er du så mega monster sur eller virkelig trist. Eller lige nu hader du bare dig selv eller dit liv. Lad være med at prøve at vende det til noget positivt eller fremtvinge en mere behagelig følelse.

Du skal ikke dvæle ved følelsen. Ved det mener vi – tænke over hvorfor du har det sådan eller, om du har gjort noget forkert siden, du har det sådan. Bare mærk, at sådan har du det LIGE NU.

LIGE NU er nemlig kodeordet – fordi jo mindre du prøver at slippe af med følelsen eller analysere den, jo hurtigere forsvinder den.

Alle følelser er sunde og brugbare og vigtigst af alt, tilstede indeni dig. Du får ikke et liv, hvor du ikke mærker svære følelser, så lær dem af kende i stedet for at prøve at få dem til at forsvinde.

I april beder vi dig om at registrere/acceptere, hvordan du har det UDEN at dømme, analysere eller prøve at få det til at forsvinde. Når du accepterer i stedet for at dømme og analysere, så vil du finde mere ro og stå stærkere i dig selv, fordi du siger JA til hele dig og ikke kun de ”gode/rigtige” sider af dig.

Det er i ALLE de følelser, at din super power ligger – din indre styrke. Mærk hvordan du har det – det gør dig stærkere og du vil finde mere ro i at være dig.

Så læg mærke til, hvornår du prioriterer andre over dig selv og lad alle dine følelser være lige vigtige.

Og husk at du ALTID er fuldstændig fantastisk, lige som du er.

Vi ønsker dig den kærligste og ærligste april.

Marie Cristina & Co.  

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+