Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Med taknemmelighed starter et godt helbred

4. November 2016 - Træning * Livsstil
Af: Maysoun
Med taknemmelighed starter et godt helbred. Artikel af Maysoun

Taknemmelighed er et begreb, der bliver anvendt i forbindelse med, at vi glædes over noget, eller at vi værdsætter noget. Rigtig tit bliver kroppen glemt. Men det er lige netop taknemmeligheden, der sætter gang i en hel masse i vores hjerner, så vi begynder at stole på vores evner til: at tabe de kilo, der skal tabes, at skabe den livsstil som vi drømmer om, og at opnå et godt helbred. Det starter så simpelt som at vise taknemmelighed for at have en krop, for funktionaliteten af din krop, for at du kan bevæge dig.

Kropsidealer

Vi er i en tid, hvor der er rigtig meget fokus på kroppen og på idealet. På catwalks ser vi meget slanke kvinder. I modemagasiner ser vi også slanke kvinder og i ny og næ nogle kvinder med former. Eksempelvis Ashley Graham, som blev verdenskendt for sin forside hos Sports Illustrated Swinsuit Issue 2016.

2016 var året, hvor Sports Illustrated viste over for verdenen, at ja, vi er rent faktisk forskellige. Der udkom magasiner med 3 vidt forskellige forsider og tre vidt forskellige modeller. Hailey Clauson som hende den slanke, Ashley Graham som hende med former og Ronda Rousey som hende den atletiske. Alle tre blev fremstillet som smukke, sexede og stærke kvinder.

Dette er nogle magasinforsider lige efter mit hoved. Der blev hejst et flag for forskellighed, for individualitet og for alle kvinders selvværd. For hvilken kedelig verden, hvis vi alle sammen gik og lignede hinanden?

Kroppe på de sociale medier

Kvindekroppe, fitness og sundhed fylder også rigtig meget på de sociale medier i dag.

Fat shaming er et ord, vi ikke kendte til for blot 5 år siden. I dag kender stort set alle det. Det er et ord, du gerne må bruge, men det er bestemt ikke en handling, der må udføres. De fleste af os er enige i, at fat shaming er no go. Vi er SÅ meget imod fat shaming, at vi lige pludselig er faldet i den modsatte grøft. Vi er begyndt på skinny shaming!

Og er dette ok?

Nej, det kan du sikkert give mig ret i, at det ikke er.

Hverken tykke eller tynde skal have grimme og respektløse bemærkninger fra andre. Ingen kender til deres liv eller situation. Og vigtigst af alt, der findes ingen ”rigtige” måder at se ud på!

Det eneste, vi alle skal gå op i, er os selv og vores egen styrke, både mentale og fysiske, sundhed, vitalitet og et godt og stærkt helbred. Og først derefter hjælpe andre hvis eller når, de beder om det.

Læs også Vores intelligente krop : Biodynamisk kranio sakral

Taknemmelighed for dig!

Frem for at gøre dig selv forkert, så bliv inspireret af de personer, som har skabt et godt helbred, fysisk styrke og selvværd for dem selv. Vær taknemmelig for den sunde og raske krop du har fået og for adgang til alle de gode og naturlige fødevarer, frem for på forhånd at have afsagt en dom, inden du overhovedet har givet dig selv en chance. Stol på dine egne evner til at du kan skabe en sund livsstil og et godt helbred. Hav tillid til at du er præcis der, hvor du skal være, og at du kan komme i mål.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+