Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Min vej – min forretning

5. May 2017 - Personlig udvikling
Af: Sine Parez
Min vej – min forretning. Artikel af Sine Parez

Set udefra har vejen, hen til hvor jeg er i dag som selvstændig, måske til tider virket udfordrende, men for mig har der altid været en rød tråd.

Jeg har haft mange forskellige jobs og er startet på flere forskellige uddannelser, og de har hver og én været skridt på vejen, som har ført hen til det sted, hvor jeg er i dag. Selv de mest jordnære jobs blev på en måde spirituelle for mig, fordi jeg intuitivt havde en spirituel måde at være i relationerne på, dog uden at jeg var helt bevidst om det dengang. Jeg var god til at passe ind på de arbejdspladser, hvor jeg var, fordi jeg ret hurtigt fandt en nærende måde at være i jobbet på, via den relation jeg havde til kunder og kollegaer.

På et tidspunkt for snart 19-20 år siden begyndte jeg at interessere mig for spiritualitet, og ret hurtigt kunne jeg mærke, at her lå der noget til mig. Jeg fik ofte at vide af andre healere og clairvoyante, at det var den spirituelle vej jeg skulle gå, selvom jeg på daværende tidspunkt ikke kunne se, hvad mit næste skridt skulle være. Jeg har altid været bevidst om, at jeg kunne noget med mennesker, at jeg var god til at mærke ind i, hvad der rørte sig i andre, og hvad andre havde brug for.

I et par år arbejdede jeg on/off som healer for venner og bekendte. Mest for at tjene penge, og uden at have hjertet og sjælen med i det. For hvad er en healer egentlig? Selv regnede jeg det ikke for noget, og jeg så faktisk ned på healere generelt. Der var tidspunkter i starten af min karriere som healer, hvor jeg håbede, at kunderne ville melde afbud. I bund og grund havde jeg modstand mod at have et arbejde, der gav mening for mig, og som jeg var sindsyg god til.

Clairvoyance og det intuitive har altid været en del af min måde at heale på – det at kunne mærke ind i andre, men jeg oplevede ikke mig selv som clairvoyant i den gængse forstand. Der var noget mere – noget jeg ikke helt kunne sætte ord på. Folk blev ved med at komme til mig igen og igen, uden at jeg gjorde noget for det, fordi de oplevede, at de virkelig blev hjulpet, men jeg kunne ikke tage ejerskab for det jeg kunne, nemlig det at heale.

Selvom jeg altid har kunnet se det lyse og positive i alting, havde jeg en periode, hvor jeg gik ned med flaget. Jeg faldt ned i det berømte sorte hul. Heldigvis havde jeg nogle rigtig gode veninder, som jeg kunne dele den spirituelle tankegang med, og som omsorgssvigtet barn har jeg lært at rejse mig igen og igen.

Vendepunktet

Vendepunktet kom da en af mine veninder ringede til mig og bad om hjælp. Hun stod i en situation, som var vildt udfordrende for hende. Hendes familierelationer var meget støjende, og hun havde brug for at mærke, hvordan hun skulle handle, og hvad der var det rigtige for hende.

Min veninde lagde sig på briksen, og under healingen mærkede jeg ind i følelserne på en helt anden måde. Det var, som om jeg pludselig åbnede op for en større bevidsthed, og jeg mærkede tydeligt, at jeg havde fat i noget, der var ud over det sædvanlige..noget unikt og powerfuldt.

Der var både billeder, følelser, tanker og visdom, og jeg fik billeder af min egen personlige udvikling mange år frem. Jeg havde helt klart en bevidsthedsudvidende oplevelse, hvor jeg mærkede ind i og oplevede tingene på en helt anden måde end før. Jeg mærkede, at her havde jeg fat i noget, som kunne vise sig at være et vendepunkt, både for mig og mine kunder. Her var noget jeg kunne arbejde mere i dybden med, og på et helt andet plan end hidtil.

Jeg bad min veninde om at melde tilbage til mig om, hvordan dagen med hendes relationer var forløbet. Det var gået over al forventning. Den situation, hun før oplevede som svær og udfordrende, føltes nu let. Min veninde havde ganske enkelt fået healet noget i sig selv, og det blev i den grad spejlet i hendes omverden.

Indtil da havde jeg ikke gjort mig helt klart, hvad en healer egentlig er, og jeg var slet ikke bevidst om mit unikke bidrag. Jeg begyndte ret hurtigt at eje følelsen af at kunne noget særligt. Og jeg begyndte at handle ud fra det. Det føltes ret vildt.

Jeg delte min nye oplevelse og erkendelse med nogle stykker fra mit netværk. De kom selv til en tur på min briks, og de begyndte at sende kunder hen til mig, når der var noget, de havde brug for at få healet.

Det gik stærkt

I løbet af meget kort tid var jeg helt booket. Kunderne væltede ind, og jeg knoklede derudaf. Alle ville pludselig have det jeg kunne, og jeg kunne se, at healingerne gjorde en kæmpe forskel i mine kunders liv og personlige udvikling.

Udover de personlige healings-sessioner lavede jeg også små forløb på 4-5 uger, og kort tid efter begyndte jeg at lave moduler til uddannelsen som frekvenshealer. Jeg spurgte andre til råds og fik at vide, at måden, jeg ønskede at præsentere uddannelsen på, var alt for intuitiv, og ikke det folk gerne ville have. Med det i baghovedet fik jeg lavet 8 moduler, hvor alt var skrevet ned i detaljer, og jeg havde en køreplan. Udgangspunktet var – som det så ofte før havde været i mit liv – hvad kunderne gerne ville have. Men i mit arbejde med modulerne til uddannelsen havde jeg glemt det vigtigste fokus. Nemlig kontakten til mig selv og min intuitive måde at arbejde og dele ud af mig selv på. Jeg havde mere fokus på, hvad andre troede, at kunderne gerne ville have, fremfor det jeg gerne ville give.

Dette blev en meget lærerig periode for mig. Selvom uddannelsen blev en succes, og de fleste var glade, var der nogle stykker, som gik midt i det hele, fordi de ikke blev undervist på en måde, som de havde forventet, og jeg oplevede også at få nogle hadefulde mails. Jeg blev spejlet på, at jeg havde glemt at mærke efter i mig selv, hvad uddannelsen skulle indeholde, og hvad der var den rigtige måde at præsentere den på for mig. Jeg erfarede, hvor vigtigt det er at eje det, man gerne vil tilbyde.

Den røde tråd

Efter sådan en oplevelse er det nemt at miste modet, at give op. Men for mig virkede det omvendt.

I årenes løb har jeg oparbejdet en evne til at mærke, hvor væksten er henne i det, jeg oplever og står i, i stedet for at gå ned. At mærke hvor støjen er, og hvor den kommer fra. Jeg tog ejerskab på min egen støj og vækstpotentiale. Jeg har lært at rejse mig igen, noget jeg også gjorde som barn, og dermed er min største smerte blevet en af mine største styrker.

Da jeg startede hold 2 på frekvenshealer-uddannelsen, havde jeg et helt andet udgangspunkt. Jeg startede helt forfra. Egentlig kan man sige, at jeg gjorde, hvad jeg i første omgang havde mærket og bestemt til hold 1, inden jeg lod andre føre mig på ”afveje” væk fra mig selv. Jeg havde brug for en omvej for at turde stå stærkt i mig selv.

Det at være autentisk er nu altafgørende for mig. At mærke ind i hvad der er mest nærende og føles rigtigt. På den måde kan jeg i større grad dele ud af mig selv på en autentisk måde, og få de resultater jeg drømmer om. Da jeg besluttede, at gå med det jeg mærkede, begyndte de rigtige ledetråde at vise sig. I dag uddanner jeg ikke en bestemt type healere, men helt unikke healere der arbejder på hver deres måde ud fra deres unikke bidrag. Lige som jeg selv gør.

Den røde tråd, i alt hvad jeg har lavet, har altid været at kunne mærke, hvad der rører sig i andre. Min unikke evne er, at jeg er rigtig god til at se det unikke i andre og – ikke mindst – at få andre til at se det unikke i sig selv.

Hvad har jeg lært undervejs

Undervejs er jeg også blevet meget bevidst om, hvor vigtigt det er at kunne slippe de ting, der ikke nærer mig, i tillid til at noget nyt og mere nærende kan lande. At jeg kan frigøre plads til det nye uden frygt. Og nogle gange er der noget, man må sortere fra. Der kan være ting som oprindeligt føltes rigtigt og nærende, men som siden hen viser sig at være larmende og drænende. Og så er det vigtigt, at man kan justere, at man bruger sin egen GPS.

Det, at arbejde og være i verden på en intuitiv måde, kræver en vis portion mod. Og jeg er efterhånden blevet temmelig frygtløs. Lige nu er jeg et sted, hvor jeg mærker og erkender, hvor meget følelser og krop hænger sammen. Og hvor vigtigt det er at turde mærke efter. Og det indebærer også at turde mærke de svære følelser. I dag tør jeg stå ved mig selv 100%, og jeg ejer mine evner som healer. Jeg kan se mig selv i spejlet og sige højt: ”Sine, du er verdens bedste healer”. Og jeg deler gerne pladsen med 1000-vis af andre, som også er verdens bedste healere. Og det er et fedt sted at være. Både arbejdsmæssigt og som menneske.

Både mit liv og min forretning har taget mange drejninger, og jo mere jeg følger med og vælger til og fra bevidst, jo mere flow mærker jeg. Nærmest som en knap hvor jeg selv kan skrue op og ned.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.2 af 5. 5 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

  1. Sophia
    Sophia på 06.05.2017
    Super inspirerende artikel Sine

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+