Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Mind Your Mind, 27-18 oktober, Langelinie Pavillonen

7. September 2018 - Personlig udvikling
Af: Marie-Louise Bregendahl
Mind Your Mind, 27-18 oktober, Langelinie Pavillonen

Danskere bruger masser af energi, utallige timer og mange penge på at finde kærligheden, få det rigtige job, spise sundere og dyrke motion - i det hele taget få det liv, vi drømmer om. Et liv med mere frihed, mere overskud, fornyet energi og nye muligheder. Men lige meget hjælper det, hvis ikke vi har hjernen med. Det er mellem ørerne gamle mønstre skal brydes og nye vaner skabes. 

Målet med ”Mind Your Mind" er at inspirere og empower så mange mennesker som muligt til at vågne op. Og vise hvordan det er muligt aktivt at påvirke vores liv, og at leve et liv i frihed, i stedet for at være fastlåst i et mentalt fængsel af konstruerede overbevisninger", siger Marie Louise Bregendahl èn af arrangørerne bag "Mind Your Mind", der er Danmarks hidtil største event for personlig udvikling.

Eventet byder på 16 inspirerende danske speakere. De vil på hver deres unikke måde, bevidstgøre uhensigtsmæssige tankemønstre, handlemønstre og overbevisninger, og derved hjælpe eventets deltagerne til at finde nye mønstre og overbevisninger, som skaber større personlig frihed. 

Deltagerne vil ligeledes opleve hvordan krop og sind hænger uadskilleligt sammen. For at udnytte hjernens ubrugte potentiale, skal kroppen også involveres, for det er her at vanerne er gemt i vores celler.

"Vi er stolte af at kunne præsentere så mange indsigtsfulde og dygtige speakere, der er eksperter på hver deres felt. Det særlige ved eventet er, at vi samler dem alle på samme sted over to dage. Vores håb og ønske er, at deltagerne går derfra med lysten til få mere ud af livet".

De mange oplægsholdere præsenterer i løbet af de to dage talks eller workshop fokus på deres særlige speciale, der tager afsæt i veldokumenterede metoder og/eller praksis. Emnerne er: Personligt lederskab, empowerment, kropsforståelse, mindre stress, livsprincipper, mental sundhed, kærlighed, forældreskab, manifestation & tanker, identitet & frihed, åndedræt & meditation, sexualitet.

Oplægsholderne er alle med på non-profit basis. Og det sker af en helt særlig grund, fortæller

Arrangørerne bag ”Mind your Mind”:

"Eventet er også målrettet dem, som er nysgerrige efter at opleve potentialet i personlig udvikling, men måske på grund af udfordrende livsomstændigheder ikke tidligere har haft muligheden for private behandlinger eller deltage i workshops af denne slags.

For at så mange som muligt kan deltage, og bliver inspireret til at skabe deres egen virkelighed i fremtiden, sætter vi billetprisen så lavt at alle kan være med. Vi ønsker at tiltrække både den målgruppe, som allerede er interesserede og åbne overfor nyeste forskning, personlig udvikling og sundhed, samt de som endnu ikke har haft mulighed for at stifte bekendtskab med dette område.

"Mind Your mind" løber af stablen den 27. & 28. Oktober i Langelinie Pavillonen.

En del af overskuddet går til velgørenhed.

Blandt speakerne er: 

 • Pernille W. Lauritsen - hjertekriger, forfatter, radiovært og coach med speciale i frygt. Stifter af Mindjuice Academy og senere UngeAkademiet.

 • Mette Carendi - cand.mag. i psykologi & filosofi med speciale i følelser, tilknytning og bevidsthedsudvikling og er iværksætter, debattør, rådgiver, underviser, forfatter og foredragsholder. 

 • Anja Vintov - forfatter til bestselleren "Flyt dig lidt - små skridt til store forandringer", ophavskvinde til FLOW Specialist Uddannelsen.

 • Lars Borgmann - ekspert i selv-ledelse som vejen til større frihed, både mentalt, fysisk og spirituelt.

 • Eliane Rose - NLP-uddannet, Systemisk Ledelse/AI (Appreciative Inquiery), META Medicin.

 • Helene Phillipsen - ekspert i mentale misbrugsmønstre, er uddannet indenfor psykologi, mentoring, misbrug og spiseforstyrrelser.

 • Mille Sjøgren – har de sidste 6 år boet i udlandet og rejst verden rundt som digital nomade med sin mand og to børn på hhv. 8 og 10 år. Mille arbejder i sin forretning som speaker, journalist og podcaster.

 • Kirk Rønler - Arbejder med feminin energi og styrken der ligger der, kan give mere frihed og glæde i hverdagen.

 • Nadia holmgren - kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i familietrivsel og er desuden uddannet pædagog og familiecoach. Hendes ekspertise ligger indenfor moderne familieliv, børneopdragelse, skilsmisseforebyggelse, udvikling, læring, motivation og personlig ledelse.

 • Ranka skak - psykolog(cand.psych) fra Københavns universitet og uddannet Source Proces and Breathwork terapeut af Binnie A. Dansby.

 • Tina Dombernowsky - ekspert i den nye banebrydende form for terapeutisk anvendelse af yoga “Yogaterapi". Hun er sygeplejerske, mindfulness based stress reduction træner, workshop facilitator og medvirkende i national og international forskning og undervisning.

 • Marie-Louise Bregendahl - ekspert i uhensigtmæssige og fra barndommen indkodede kærlighedsmønstre, og hvordan vi overskriver dem, med mere frihed og kærlighed til følge.

 • Nikolaj Juul Jakobsen – Inderhaver af Newmind og ekspert i ledelsesudvikling, forfatter, executive coach samt keynote speaker med speciale i stærke relationer, kollektiv robusthed og business performance. Tidligere træner af specialstyrkerne i Politiets Efterretningstjeneste. 

Bag Mind Your Mind Festival står tre ildsjæle indenfor hver deres felt:

-Phillip Guhle, tidl. professionel sejler, nu bl.a. kommentator i sejladsbranchen og foredragsholder om sejlads og vejen til succes. Indehaver af virksomheden paavandet.dk

-Tina Kai, tidl. elitedanser, sygeplejerske og certificeret yogaterapeut, iværksætter og udvikler yogaterapi som en integreret del af den etablerede sundhedspraksis. Indehaver af terapeutisk.yoga

-Marie-Louise Bregendahl, Master- og familiecoach, underviser, forfatter og klumme skribent for Alt for damerne og iværksætter. Har stiftet og driver firmaet RecreateYou.

LINK TIL FACEBOOK SIDE

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Den unge generation – er de møgforkælede, dovne og skrøbelige ? eller er de på en (ubevidst) mission? Artikel af Louise Schønnemann
Familie - 5. April 2019
Af: Louise Schønnemann

– er de møgforkælede, dovne og skrøbelige ? eller er de på en (ubevidst) mission? Vi lever i et samfund, hvor vi dagligt kan...

Det blev aldrig min karrierevej at gå i kloster! Artikel af Barbara Scheel
Coaching - 5. April 2019
Af: Barbara Scheel

Jeg oplever det ikke så tit mere – at folk genkender mig. Alt andet ville også være mærkeligt! Det er 38 år siden, at jeg første...

Ioniseret vand giver dig varige sundhedsmæssige forbedringer. Artikel af Tyent Danmark
Kostvejledning - 5. April 2019
Af: Tyent Danmark

De fleste er klar over, at en stor del af kroppen består af vand. Men det er de færreste, der er klar over, at dette ændrer sig,...

Hvordan har du det? Artikel af Lorena
Personlig udvikling - 5. April 2019
Af: Lorena

Hvad sker der i dig, når du læser eller hører ordet “penge”? Læn dig lige tilbage og reflektér lidt over det. Hvordan føles det...

Naturen er er en gave for krop og sjæl. Artikel af Herba Nordic
Personlig udvikling - 5. April 2019
Af: Herba Nordic

ET GODT LIV: Tag familien eller kolleger i hånden og gå ud i naturen. Der ligger hemmeligheden bag det gode liv. Hos virksomheden...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+