Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Svære afslutninger får dig til at gå for meget på kompromis

6. December 2019 - Coaching
Af: Stine Gram
Svære afslutninger får dig til at gå for meget på kompromis. Artikel af Stine Gram

Vi vil som mennesker helst ikke give slip på det, vi har. Måske skyldes det vores urinstinkt? Men hvad når det, vi har, holder os fra at få det, vi ønsker? Ja, så bliver mange stadig ved det, de allerede har, ud fra mottoet ’en fugl i hånden er bedre end 10 på taget’.

At erkende, at noget er endegyldigt slut, er utrolig smertefuldt for mange. En afslutning er lig med usikkerhed og utryghed, og derfor er afslutninger ofte det sidste, de fleste af os vælger, og vi vælger det kun, når smerten, ved at blive i det trygge og velkendte, er blevet FOR stor. Afslutninger kan føles helt forkerte og nærmest naturstridige, fordi de tvinger os uden for vores komfortzone. Det kan derfor gøre det lidt lettere, hvis du ser en afslutning som en begyndelse på noget nyt og bedre, og at livet helt naturligt består af en lang række af begyndelser og afslutninger.

Gå ikke tilbage til en fuser

Netop derfor går mange også tilbage til deres ekskæreste, selvom forholdet måske ikke bidrog med særlig meget glæde, støtte eller forståelse. Du kender det måske fra dig selv, at du efter en periode som single prøver at overbevise dig selv om, at SÅ galt var det jo heller ikke, og du fremhæver ekspartneres positive træk og ignorerer de negative, som var årsagen til, at det ikke gik. Det er lidt ligesom at være på en skrap slankekur og så efter noget tid begynde at overbevise sig selv om, at en muffin faktisk ikke rigtig feder. Vi kan overbevise os selv om meget, når vi er virkelig pressede. Her er det selvfølgelig ikke fornuften, der taler, men instinkterne.

Der er naturligvis også succeshistorier omkring par, der har fundet sammen igen og er blevet klogere og lykkeligere end nogensinde før, men det skyldes bl.a., at de har udviklet sig, har fået talt om problemerne og lyttet til den anden, og at begge parter er BÅDE villige til at gøre en indsats for forholdet OG i stand til det. Er disse dele ikke på plads, er forholdet dødsdømt til at blive lige så ulykkeligt, som da man valgte at gå fra hinanden.

Timeout som en start

Har man valgt at gå fra hinanden, eller har den ene valgt at forlade forholdet, er der altid en grund til det. Og den grund må du ikke glemme, når du begynder at savne din eks – eller blot savne tosomheden! Her dur det ikke, at du udelukkende lytter til følelserne uden at have en god portion rationalitet og nøgternhed indover. Du skal tillade dig selv at få din eks på afstand i minimum en måneds tid uden nogen kontakt, hvis det kan lade sig gøre. Og når du mærker savnet, hvilket måske er konstant i starten, må du minde dig selv om, at savn er uundgåeligt og et livsvilkår – ikke et tegn i sig selv til, at du skal vende tilbage til forholdet.

Hvis du efter flere måneder stadig har lyst til at finde tilbage til din eks, og I har fået løst de ting, der forårsagede bruddet, kan I måske forsøge igen, men det kræver, at I begge har den samme lyst, villighed og evne.

Vigtigheden af et godt selvværd

Hvis du gerne vil blive bedre til at vurdere, om et forhold er godt for dig, eller om det er dømt til at mislykkes, skal du ind at arbejde med dit selvværd. Jo bedre dit selvværd er, jo lettere vil det være at give slip på en dårlig relation og vælge de gode og nærende relationer til, og jo mindre afhængig af et parforhold bliver du. Hvis dit selvværd er meget afhængigt af den anden, vil du naturligt nok have en følelse af at være mindre værd, og at ikke bare du, men dit liv er mindre værd, når den anden ikke længere er ved din side. Det vil føre til, at din partner kan tillade sig lidt mere i dit selskab, fordi han/hun ved, at du stadig bliver i forholdet, og du er villig til at blive behandlet dårligere end en med sunde grænser og høje standarder. Det lyder jo meget godt, alt sammen, men også lidt luftigt, så hvordan forbedrer du dit selvværd sådan mere konkret?

3 trin til at styrke dit selvværd: Find mening, hav standarder og kommunikér dine behov

Find mening:

Det er utrolig vigtigt at have noget, du brænder for og er dedikeret til, som føles større end dig selv. Det vil give dig en følelse af mening og af værd. Måske er du stadig ulykkelig over at have mistet din partner, men du vil ikke føle dig mindre værd. Og det er en vigtig pointe. Forskellen på at miste en elsket, der dør, og miste en elsket, der går fra dig, er den indflydelse, tabet har på selvværdet. Du er blevet fravalgt som ikke ’god nok’ af den, der frivilligt går fra dig. Hvis du nu KUN skulle forholde dig til tabet uden historien om, at du ikke var god nok, ville det for manges tilfælde gøre sorgprocessen mere ’ren’.

Hav standarder:

Hvad er dine standarder til en kæreste og et parforhold? Bliv bevidst om dem og gå ikke på kompromis med de vigtigste af dem. Vi har alle dealbreakers, som vi ikke bør gå på kompromis med, selvom amorinerne fyger om ørerne på os. En dealbreaker kunne være, at du ikke kan trives i et forhold med et menneske, der ikke kan kommunikere om svære følelser, men i stedet trækker sig. Du ved, at du aldrig ville kunne blive lykkelig i sådan et forhold, selvom vedkommende havde alle de andre kvaliteter, du søger. Og den standard holder du fast i, selvom det følelsesmæssige bånd allerede er skabt, og et savn uundgåeligt vil opstå ved at sige farvel.

Kommunikér dine behov:

Du styrker også dit selvværd ved at udtrykke dine behov. Mange kvinder bliver i parforhold, der ikke dækker deres helt basale behov for fx tryghed, støtte og glæde, fordi de ikke vil ’miste’ partneren. De ved, at hvis de netop giver udtryk for deres behov, vil det måske blive enden på forholdet. Spørgsmålet ”hvad hvis jeg skræmmer ham væk ved at sige, hvad jeg ønsker?” er helt normalt i min praksis.

Du kan ikke miste det, du aldrig har haft

Og ja, det viser sig ofte, at manden netop bliver skræmt væk og ikke kan eller vil opfylde deres behov, men det viser også, at disse kvinder aldrig havde haft ham. Sådan rigtigt. De havde ham kun, så længe de ikke havde nogen behov, så de har reelt set ikke mistet noget. Der er ganske vist tale om en afslutning, men en afslutning, som vel at mærke hele tiden har ligget latent i forholdet, fordi kærligheden var betinget af, at de fulgte hans regler.

Så du kan på den måde komme til at leve i et parforhold, som faktisk er et pseudo-parforhold, og det tror jeg, at rigtig mange gør, for hvis de gav udtryk for deres behov, ville det være afslutningen på forholdet. Og så er det tilbageværende spørgsmål: Vil du blive i et forhold, der ikke lever op til dine standarder, og hvor dine behov ikke bliver dækket, eller vil du stille krav, med fare for at det bliver afslutningen på forholdet?

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.7 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (37)

 1. Ema Paljevic
  Ema Paljevic 2 dag(e)s siden
  Jeg vil takke en veldig snill og mektig synsk som brakte tilbake min ekskone som forlot meg hun fortalte meg at hun ville være alene og forlot meg og barna jeg var knust hver dag jeg fortsetter å tenke hvordan jeg ville leve uten henne en dag jeg var på nett da jeg fant gode vitnesbyrd om Dr. WALE, så kontaktet jeg ham. Han ba meg ikke bekymre meg, hun vil være tilbake innen noen uker etter at han hadde trollbundet kjærligheten. Jeg hadde denne vakre følelsen inni meg at alt vil bli bra igjen når Dr. WALE svarer på meg og ga meg instruksjonen hans, Til min største overraskelse neste uke var hun tilbake til meg og familien hun fortalte meg at hun var trist fordi hun ikke kunne bli gravid siden vi har prøvd, men Dr WALE har også løst at nå er hun gravid i fire uker. Jeg er så spent at jeg anbefaler ham at han er kraftig og kan hjelpe deg også med forskjellige problemer. kontakt via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
 2. Michelle Rojas
  Michelle Rojas 3 dag(e)s siden
  Hei alle sammen, jeg vil dele min fantastiske opplevelse med den største tryllekunstneren Dr WALE. Mannen min var utro mot meg, og da jeg fant ut at vi hadde en kamp som førte til at han fylte for en skilsmisse, gråt jeg og ble syk fordi jeg virkelig elsket ham. da jeg søkte etter kjærlighetssitater på nettet, så jeg folk snakke om ham og hans flotte arbeid hvis sak lignet mitt, de la igjen kontaktinformasjonen hans, jeg kontaktet ham og han fortalte meg at jeg ikke skulle bekymre meg for at han etter en uke vil avbryte skilsmissen og at mannen min kommer tilbake til meg etter at jeg gjorde alt han ba meg gjøre, til min største overraskelse neste dag kveld var det mannen min, han knelte ned og ba meg om å akseptere ham tilbake, takk nok en gang Dr. WALE du er virkelig en velsignelse til meg. Han kan også hjelpe deg. kontakt via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
 3. Helen Thompson
  Helen Thompson på 12.05.2023
  MIT ÆGTESKAB ARBEJDEDE IGEN MED HJÆLP FRA DR ISIKOLO, SOM ER DEN MEST ÆRLIGE STAVELSESTYPER, DU KAN FINDE
  Jeg er Helen Thompson Mit hjem har været fyldt med uendelige problemer og elendighed, som førte til den skilsmisse, jeg aldrig ønskede med min mand. Alt styrtede ned, og vi gik hver til sit. Jeg prøvede at komme videre, men det var så svært for mig, fordi jeg stadig elskede min mand, og min datter har altid grædt, fordi hun ville have sin far tilbage. Jeg havde ikke noget valg i stedet for at søge hjælp, hvilket fik mig til at kontakte DR ISIKOLO efter at have set så mange gode bemærkninger om hans arbejde. Han forsikrede mig om at forsone mig og min mand med hans forsoningsbesværgelse, hvilket han gjorde. Jeg er glad for at fortælle jer alle, at kærligheden og lykken er blevet genindsat, og vi fandt sammen igen, og jeg tror på, at det er for evigt for os og alt takket være DR ISIKOLO for at gøre så meget for at redde min familie. Han har aldrig for travlt til at hjælpe nogen. Så kontakt ham nu, hvis du også har brug for hjælp. e-mail ham nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms via WhatsApp: +23481333261196
 4. Martina Bonucci
  Martina Bonucci på 26.04.2023
  God dag! Jeg er Martina Bonucci, og dette er min historie.. Efter 3 års brudt ægteskab efterlod min mand mig med tre børn, og mit liv blev ødelagt. Jeg ville afslutte det hele, jeg begik næsten selvmord, fordi jeg var så deprimeret. Jeg var så følelsesmæssigt deprimeret hele denne tid, og livet virkede meningsløst. På en skæbnesvanger dag, mens jeg surfede på internettet, stødte jeg på adskillige vidnesbyrd om Dr. Udama. Nogle mennesker vidnede om, at det bragte deres eks tilbage, nogle vidnede om, at det genopretter livmoderen og helbreder sygdomme med hans urter. Jeg var mere interesseret i forsoning med min mand, hvilket Dr. Udama muliggjorde på 3 dage. Nu er min mand tilbage, og vi har levet lykkeligt lige siden. Tak skal du have. Her efterlader jeg din kontakt til alle. E-mail: udamaada@gmail.com Ring / Whatsapp: +27 65 897 8226
 5. Susana Thuesen
  Susana Thuesen på 07.03.2023
  Mit navn er Susana Thuesen. Da min mand forlod mig, var jeg traumatiseret og knust og kunne ikke få mig selv i flere måneder. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få ham tilbage, men uden held. Jeg rejste til en anden by i håb om, at jeg kunne starte forfra. Jeg kom i kontakt med en anden mand, som jeg gjorde mit bedste for at være sammen med, men det lykkedes ikke, fordi jeg ikke kunne elske ham. Jeg vidste, at jeg stadig elskede og ville have min mand tilbage til mig. Så jeg begyndte at søge efter hjælp, og det var, da jeg fandt DR ISIKOLO fra forskellige synspunkter, jeg læste om ham. Vi talte sammen, og jeg fik ham til at forstå alt, hvad jeg havde brug for at vide, og jeg troede på ham og overholdt procedurerne. Han arbejdede for mig og genoprettede kærligheden og forbindelsen mellem mig og min mand, og lige efter 48 timer, som han lovede, søgte min mand efter mig, og vi snakkede, og han kom ned for at se mig, hvor jeg er, og vi fandt på tingene og blev glade sammen igen. DR ISIKOLO er til at stole på, og han kan også hjælpe dig, hvis du kontakter ham for noget. Bare skriv til ham via WhatsApp +2348133261196 eller e-mail ham via: isikolosolutionhome@gmail.com
 6. Carmen Menayo
  Carmen Menayo på 21.02.2023
  Jeg er så glad for at mitt ødelagte ekteskap har blitt gjenopprettet. Vi har nylig gjort opp, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten fem år før vi slo opp, er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt. Vi har begge lagt fortiden bak oss og prøver å gå videre, og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er DR WALE! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk, DR WALE, for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og brakte mannen min tilbake til meg. Jeg og mannen min bor lykkelig sammen igjen. Alt takket være DR WALE Hvis du har problemer, kontakt DR WALE nå og jeg garanterer deg at han vil hjelpe deg. kontakt ham gjennom: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com
 7. Inma Gabarro
  Inma Gabarro på 20.02.2023
  De er mange trollformlere på nettet, men DR WALE er forskjellig fra dem. DR WALE vil være ditt siste busssted. DR WALE er den rette personen for å hjelpe deg med å løse alle problemene dine. Med hjelp av ham vil all din tristhet forsvinne og han vil bringe din lykke tilbake. Da jeg møtte DR WALE, forklarer jeg ham alle problemene jeg hadde med mannen min som dro for å bli hos en annen kvinne. Han lot meg og barna stå uten noe. Etter all forklaringen min fortalte DR WALE meg at jeg måtte betale for ARTIKLER som jeg gjorde. Han fortalte meg at trolldommen vil ta dager før jeg virker, som jeg venter. FOR min overraskelse etter noen dager fikk jeg et anrop, stemmen var mannen min som gråt på telefonen og fortalte meg at han ikke visste hva som kom over ham. ba meg om tilgivelse og fortalte meg at han er på vei hjem igjen. Akkurat nå lever vi alle lykkelige sammen igjen. Alt takket være DR WALE for er flott arbeid. Du kan også kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com
 8. LUCA MATTEO
  LUCA MATTEO på 13.02.2023
  Mit navn er Luca Matteo, dette har været en af de bedste ferier i mit liv, fordi jeg fik min kone tilbage inden for få timer. Jeg læste nogle gode vidnesbyrd om Dr. Udama, før jeg ringede til ham, men jeg vidste ikke, om alle de historier var sande, før jeg vandt min kone tilbage. Efter at jeg havde vundet min kone tilbage, har jeg med hjælp fra Dr. Udama lært at dele mit vidnesbyrd med alle på denne hjemmeside om, at Dr. Udama er en virkelig kraftfuld trylleformular, der genopbygger ethvert ødelagt forhold eller ægteskab med en kærlighedsformular på få timer. Du er velkommen til at kontakte Dr. Udama på WhatsApp: ( +27 65 897 8226 ) eller e-maile ham på ( udamaada@gmail.com ) og takke mig senere.
 9. Monika Jacob
  Monika Jacob på 12.02.2023
  Min mand tog hjemmefra for at bo sammen med en anden kvinde, han havde mødt på arbejdet, og sendte mig skilsmissepapirer. Jeg ønskede ikke en skilsmisse, fordi jeg elsker min mand meget højt, og jeg vil ikke have, at min familie falder fra hinanden. Jeg havde en mistanke om, at kvinden havde bundet min mand med en trylleformular, så han ikke kunne vende tilbage til sin familie. Jeg ledte efter tips til, hvordan jeg får min mand tilbage, og jeg fandt en kommentar, der sagde, at Dr. Ige Ajayi hjalp hende med at få sin mand tilbage efter måneders skilsmisse, så jeg fik mailen fra Dr. Ige Ajayi fra kommentaren. Jeg sendte brevet og e-mailede ham om mit problem, og han svarede mig og forsikrede mig om, at han vil få min mand tilbage inden for to dage, og til min største overraskelse kom min mand tilbage inden for to dage som lovet af Dr. Ige Ajayi og nu min mand. mand er tilbage hos mig og er endnu mere kærlig end før. Du kan også søge hjælp hos Dr. Ige Ajayi via e-mail: drigeajayi@gmail.com eller WhatsApp på +2348130035939.
 10. Arina Marcan
  Arina Marcan på 23.01.2023
  Jeg er meget glad for at dele dette fantastiske vidnesbyrd, jeg var såret og knust, da min mand efterlod mig med vores barn, jeg var forvirret og vidste ikke hvad jeg skulle gøre, jeg elskede ham så højt, jeg prøvede alt hvad jeg kunne bringe ham tilbage, men alle mine anstrengelser var forgæves, på en trofast dag forklarede jeg mit problem til min veninde, og hun fortalte mig om en stor kærlighedsformular kaldet DR WALE, som også gjorde hende gravid, da hun ledte efter et barn, efter hun fortalte mig, at jeg også gik online for at se alle de gode nyheder om DR WALE, jeg kontaktede DR WALE gennem kontaktoplysningerne, som min ven gav mig, efter nogle timer svarede trylleformularen mig og bad mig blive og gav mig nogle instruktioner hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde præcis, som jeg fik besked på, til min største overraskelse, at min mand, som ikke har ringet til mig i tre år, ringede til mig og begyndte at undskylde for alle de fejl, han gjorde mod mig og tryglede mig om, at han ville Vend hjem med mig og børnene, nu elskede han mig mere end nogensinde før, mine respektable seere brødre a nd søstre, hvis du går igennem nogen form for problem, kontakt DR WALE, jeg giver dig 100 % garanti for, at han vil løse dine problemer. kontakt ham VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com
 11. Diana Diagne
  Diana Diagne på 22.01.2023
  DR WALE HJÆLPER MENNESKER I ENHVER TYPE FORELATIONSSPØRGSMÅL OG LOTTERINUMRE
  Det er en meget svær situation, når man spiller i lotteriet og aldrig har vundet, eller bliver ved med at vinde lav fond ikke op til 100 bukke, jeg har været et offer for et så hårdt liv, den største fond jeg nogensinde har vundet var 100 bukke, og jeg har har spillet lotteri i næsten 12 år nu, tingene ændrer sig pludselig i det øjeblik, jeg stødte på en hemmelighed på nettet, et vidnesbyrd om en trylleformular kaldet DR WALE, som hjælper folk i enhver form for lotteri-numre, når de gik online, så mange gode vidner om DR WALE. nu er jeg en stolt lotterivinder ved hjælp af DR WALE, jeg vandt $1.000.0000.00, og jeg gør dette bekendt for alle derude, som har prøvet alle dage at vinde i lotteriet, tro mig, dette er den eneste måde at vinde på lotteriet. En anden god nyhed her er, at DR WALE også hjælper en af mine venner med at bringe sin mand tilbage, som forlod hende for en anden dame. nu hvor min veninde lever lykkeligt med sin mand. Du kan kontakte DR WALE Via: WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

  DR WALE kan også hjælpe dig med at løse dette problem

  (1)Bringer den tidligere kæreste tilbage.
  (2) Urtekur og spirituel healing.
  (3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
  (4) Graviditetsbesvær.
  (5)Vind en retssag.
 12. Doris Vaan
  Doris Vaan på 18.11.2022
  I dag er jeg meget glad for min familie. Mit navn er Doris Vaan, jeg bor i USA, min mand forlod mig i et år, og jeg elsker ham meget højt, siden da har jeg ledt efter en måde at få ham tilbage på. Jeg prøvede mange muligheder, men det lykkedes ikke, indtil jeg mødte en ven, der introducerede mig for Dr. Ige Ajayi, en trylleformular, der hjalp mig med at få min mand tilbage efter 2 dage. Min mand og jeg bor lykkeligt sammen i dag, fordi jeg fulgte instruktionerne fra den fremragende Dr. Ige Ajayi.. Den mand er fantastisk, du kan kontakte ham via e-mail. på mail: drigeajayi@gmail.com. og hans direkte kontaktnummer og whatsapp er (+2348130035939) Nu vil jeg råde seriøse mennesker, der stod over for dette problem, til at kontakte ham nu og få en hurtig løsning uden stress.
 13. Deborah Shaarawy
  Deborah Shaarawy på 03.11.2022
  jeg vil dele min fantastiske oplevelse med den bedste trylleformular DR WALE, min mand var mig utro, og da jeg fandt ud af, at vi havde en kamp, ​​som førte til, at han udfyldte en skilsmisse, græd jeg og blev syg, da jeg søgte efter kærlighedscitater online jeg så folk snakke om ham og hans store arbejde, hvis sag lignede mit, de efterlod hans kontaktoplysninger, jeg kontaktede ham, og han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig om, at han efter uger vil annullere skilsmissen og vende tilbage til mig, efter at jeg gjorde alt, hvad han bad om mig at gøre til min største overraskelse næste dag aften det var min mand han knælede ned og tryglede mig om at acceptere ham tilbage, tak endnu en gang DR WALE du er virkelig en velsignelse for mig han kan også hjælpe dig med at kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber : +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com
 14. Mya
  Mya på 27.07.2022
  Sikke et tidspunkt at være lykkelig i live, jeg vil gerne dele et hurtigt vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min kæreste tilbage med hjælp fra Dr. Okpa, som kom mig til hjælp og genoprettede min glæde inden for 24 timer uden forsinkelse efter 1 år og 6 måneders at miste mit livs kærlighed. Jeg troede, at jeg aldrig kunne få ham tilbage igen i mit liv, før Dr. Okpa gjorde det med sine kræfter, som jeg for evigt vil være taknemmelig for. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr. Okpa for at hjælpe mig, og du kan også kontakte ham for at takke ham på mine vegne, eller hvis du også har brug for hjælp. Her er hans kontaktmail: okpatempleofsolution@gmail.com eller ring på +27653527813.

  Navn: Mya
 15. ANGELA HOLDEN
  ANGELA HOLDEN på 05.07.2022
  Jeg er meget glad i dag med min familie. Mit navn er Angela, bor i USA, min mand forlod mig i et år, og jeg elsker ham så højt, at jeg har ledt efter en måde at få ham tilbage på siden da. Jeg har prøvet mange muligheder, men det lykkedes ikke, før jeg mødte en ven, der introducerede mig til Dr. UDAMA, en trylleformular, som hjalp mig med at bringe min mand tilbage efter 2 dage. Min mand og jeg lever lykkeligt sammen i dag, fordi jeg fulgte instruktionerne fra den store Dr UDAMA. Den mand er fantastisk, du kan kontakte ham via e-mail: (udamaada@gmail.com). og hans direkte kontaktnummer og whatsapp er (+27658978226) Nu vil jeg råde alle seriøse personer, der befandt sig i denne form for problemer, til at kontakte ham nu en hurtig løsning uden stress..
 16. Sheryl Weiss
  Sheryl Weiss på 02.07.2022
  Jeg er Sheryl Weiss, og dette er min historie:
  Jeg deler dette vidnesbyrd med partnere, der lider af forholdsproblemer. Min mand forlod mig for 3 år siden. Jeg var såret og havde brug for hjælp, så jeg søgte på internettet og stødte på en side, hvor jeg så, at Dr. Ola hjalp andre mennesker med lignende problemer. Jeg kontaktede ham, og han lavede en speciel trylleformular til mig. Til min overraskelse vendte min mand hjem efter 24 timer. Sådan mødtes vi igen, og der er en masse kærlighed, glæde og fred i min familie. Du kan også kontakte Dr. Ola på WhatsApp: +27 63 597 0874 eller via e-mail: drola.banjo@gmail.com. Jeg er et levende vidnesbyrd om hans arbejde, denne mand er fantastisk.
 17. Kristen
  Kristen på 25.05.2022
  Hej jeg er så glad for at dele dette, jeg kan stadig ikke takke dig nok kraftfulde præst Ola,
  Min mand tog afsted til en yngre dame, fordi jeg ikke var i stand til at føde på grund af PCOS. Jeg var så knust. Jeg var ensom, jeg græd meget, jeg prøvede endda at tage mit liv.
  Så for omkring 3 måneder siden fortalte min ven mig om denne store mand, præst Ade, som hjalp hende med at gøre hendes ægteskab perfekt.
  Jeg gik på nettet og forskede mere om ham. Jeg var ikke så sikker, men jeg besluttede at give ham en chance, han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig, alt ville være i orden.
  Han fortalte mig alt, hvad jeg skulle betale, hvilket var et bekvemt gebyr, og det gjorde jeg, og han gjorde sit arbejde og sendte mig videobevis og fortalte mig, at jeg skulle vente 24 timer på, at han ville være tilbage.
  Jeg ventede 24 timer og ingen opkald og heller ikke dukkede Shawn (min mand) op. Jeg følte mig bedraget, da det var forbi 24 timer.
  To dage senere hørte jeg ringeklokken tidligt om morgenen, og til min største overraskelse var det Shawn, min mand ved døren, der undskyldte over for mig for at have svigtet mig.
  Jeg er så glad, for vi har et lykkeligere liv, end vi havde før. Det stoppede ikke der, jeg er stolt over at sige, at jeg er gravid i 3. uge, tak så meget præst Ade, jeg er evigt taknemmelig.

  kontakt ham via e-mail: drola.banjo@gmail.com
  WhatsApp +234 814 095 0088
 18. lucas
  lucas på 15.05.2022
  Jeg er her for at vidne om DR UDUEBOR, der hjalp mig .. Jeg vil gerne informere offentligheden om, hvordan jeg blev helbredt (HERPES SIMPLEX VIRUS) Jeg besøgte et andet hospital, men de gav mig en liste over lægemidler som Famvir, Zovirax og Valtrex, som er meget dyrt at behandle Symptomerne jeg købte tog dem, men de helbredte mig aldrig. Jeg surfede på internettet og ledte efter en kur mod HERPES og så kommentarer fra folk, der talte om, hvordan DR UDUEBOR havde helbredt dem. da jeg kontaktede ham, gav mig håb og sendte mig et naturlægemiddel, som jeg kun havde taget i to uger, og det virkede virkelig for mig, viste mit HERPES-resultat sig at være negativt. Jeg er så glad for at dele dette vidnesbyrd. Mit råd til alle jer, der mener, at der ikke findes nogen kur mod forkølelsessår, der ikke er sand, så kontakt ham bare og få en kureret urtekur mod DR UDUEBOR mod alle slags sygdomme, som du måske kunne lide(1) KRÆFT,(2) DIABETES,(3) HIV og AIDS,(4) URINVEJSINFEKTIONER,(5) KRÆFT,(6) IMPOTENS,(7) BARNESS(8) DIARHE(9) ASTHMA(10) ) SIMPLEX HERPES OG GENITAL(11) FORKOLDE MERE(12) FOD / HÅNDOPAR. helbredte også min ven for livmoderhalskræft E-mail: dr.uduebor@gmail.com ELLER WhatsApp +2349044159370
 19. lucas
  lucas på 15.05.2022
  Jeg er her for at vidne om DR UDUEBOR, der hjalp mig .. Jeg vil gerne informere offentligheden om, hvordan jeg blev helbredt (HERPES SIMPLEX VIRUS) Jeg besøgte et andet hospital, men de gav mig en liste over lægemidler som Famvir, Zovirax og Valtrex, som er meget dyrt at behandle Symptomerne jeg købte tog dem, men de helbredte mig aldrig. Jeg surfede på internettet og ledte efter en kur mod HERPES og så kommentarer fra folk, der talte om, hvordan DR UDUEBOR havde helbredt dem. da jeg kontaktede ham, gav mig håb og sendte mig et naturlægemiddel, som jeg kun havde taget i to uger, og det virkede virkelig for mig, viste mit HERPES-resultat sig at være negativt. Jeg er så glad for at dele dette vidnesbyrd. Mit råd til alle jer, der mener, at der ikke findes nogen kur mod forkølelsessår, der ikke er sand, så kontakt ham bare og få en kureret urtekur mod DR UDUEBOR mod alle slags sygdomme, som du måske kunne lide(1) KRÆFT,(2) DIABETES,(3) HIV og AIDS,(4) URINVEJSINFEKTIONER,(5) KRÆFT,(6) IMPOTENS,(7) BARNESS(8) DIARHE(9) ASTHMA(10) ) SIMPLEX HERPES OG GENITAL(11) FORKOLDE MERE(12) FOD / HÅNDOPAR. helbredte også min ven for livmoderhalskræft E-mail: dr.uduebor@gmail.com ELLER WhatsApp +2349044159370
 20. lucas
  lucas på 15.05.2022
  Jeg er her for at vidne om DR UDUEBOR, der hjalp mig .. Jeg vil gerne informere offentligheden om, hvordan jeg blev helbredt (HERPES SIMPLEX VIRUS) Jeg besøgte et andet hospital, men de gav mig en liste over lægemidler som Famvir, Zovirax og Valtrex, som er meget dyrt at behandle Symptomerne jeg købte tog dem, men de helbredte mig aldrig. Jeg surfede på internettet og ledte efter en kur mod HERPES og så kommentarer fra folk, der talte om, hvordan DR UDUEBOR havde helbredt dem. da jeg kontaktede ham, gav mig håb og sendte mig et naturlægemiddel, som jeg kun havde taget i to uger, og det virkede virkelig for mig, viste mit HERPES-resultat sig at være negativt. Jeg er så glad for at dele dette vidnesbyrd. Mit råd til alle jer, der mener, at der ikke findes nogen kur mod forkølelsessår, der ikke er sand, så kontakt ham bare og få en kureret urtekur mod DR UDUEBOR mod alle slags sygdomme, som du måske kunne lide(1) KRÆFT,(2) DIABETES,(3) HIV og AIDS,(4) URINVEJSINFEKTIONER,(5) KRÆFT,(6) IMPOTENS,(7) BARNESS(8) DIARHE(9) ASTHMA(10) ) SIMPLEX HERPES OG GENITAL(11) FORKOLDE MERE(12) FOD / HÅNDOPAR. helbredte også min ven for livmoderhalskræft E-mail: dr.uduebor@gmail.com ELLER WhatsApp +2349044159370
 21. lucas
  lucas på 15.05.2022
  Jeg er her for at vidne om DR UDUEBOR, der hjalp mig .. Jeg vil gerne informere offentligheden om, hvordan jeg blev helbredt (HERPES SIMPLEX VIRUS) Jeg besøgte et andet hospital, men de gav mig en liste over lægemidler som Famvir, Zovirax og Valtrex, som er meget dyrt at behandle Symptomerne jeg købte tog dem, men de helbredte mig aldrig. Jeg surfede på internettet og ledte efter en kur mod HERPES og så kommentarer fra folk, der talte om, hvordan DR UDUEBOR havde helbredt dem. da jeg kontaktede ham, gav mig håb og sendte mig et naturlægemiddel, som jeg kun havde taget i to uger, og det virkede virkelig for mig, viste mit HERPES-resultat sig at være negativt. Jeg er så glad for at dele dette vidnesbyrd. Mit råd til alle jer, der mener, at der ikke findes nogen kur mod forkølelsessår, der ikke er sand, så kontakt ham bare og få en kureret urtekur mod DR UDUEBOR mod alle slags sygdomme, som du måske kunne lide(1) KRÆFT,(2) DIABETES,(3) HIV og AIDS,(4) URINVEJSINFEKTIONER,(5) KRÆFT,(6) IMPOTENS,(7) BARNESS(8) DIARHE(9) ASTHMA(10) ) SIMPLEX HERPES OG GENITAL(11) FORKOLDE MERE(12) FOD / HÅNDOPAR. helbredte også min ven for livmoderhalskræft E-mail: dr.uduebor@gmail.com ELLER WhatsApp +2349044159370
 22. lucas
  lucas på 15.05.2022
  Jeg er her for at vidne om DR UDUEBOR, der hjalp mig .. Jeg vil gerne informere offentligheden om, hvordan jeg blev helbredt (HERPES SIMPLEX VIRUS) Jeg besøgte et andet hospital, men de gav mig en liste over lægemidler som Famvir, Zovirax og Valtrex, som er meget dyrt at behandle Symptomerne jeg købte tog dem, men de helbredte mig aldrig. Jeg surfede på internettet og ledte efter en kur mod HERPES og så kommentarer fra folk, der talte om, hvordan DR UDUEBOR havde helbredt dem. da jeg kontaktede ham, gav mig håb og sendte mig et naturlægemiddel, som jeg kun havde taget i to uger, og det virkede virkelig for mig, viste mit HERPES-resultat sig at være negativt. Jeg er så glad for at dele dette vidnesbyrd. Mit råd til alle jer, der mener, at der ikke findes nogen kur mod forkølelsessår, der ikke er sand, så kontakt ham bare og få en kureret urtekur mod DR UDUEBOR mod alle slags sygdomme, som du måske kunne lide(1) KRÆFT,(2) DIABETES,(3) HIV og AIDS,(4) URINVEJSINFEKTIONER,(5) KRÆFT,(6) IMPOTENS,(7) BARNESS(8) DIARHE(9) ASTHMA(10) ) SIMPLEX HERPES OG GENITAL(11) FORKOLDE MERE(12) FOD / HÅNDOPAR. helbredte også min ven for livmoderhalskræft E-mail: dr.uduebor@gmail.com ELLER WhatsApp +2349044159370
 23. lucas
  lucas på 15.05.2022
  Jeg er her for at vidne om DR UDUEBOR, der hjalp mig .. Jeg vil gerne informere offentligheden om, hvordan jeg blev helbredt (HERPES SIMPLEX VIRUS) Jeg besøgte et andet hospital, men de gav mig en liste over lægemidler som Famvir, Zovirax og Valtrex, som er meget dyrt at behandle Symptomerne jeg købte tog dem, men de helbredte mig aldrig. Jeg surfede på internettet og ledte efter en kur mod HERPES og så kommentarer fra folk, der talte om, hvordan DR UDUEBOR havde helbredt dem. da jeg kontaktede ham, gav mig håb og sendte mig et naturlægemiddel, som jeg kun havde taget i to uger, og det virkede virkelig for mig, viste mit HERPES-resultat sig at være negativt. Jeg er så glad for at dele dette vidnesbyrd. Mit råd til alle jer, der mener, at der ikke findes nogen kur mod forkølelsessår, der ikke er sand, så kontakt ham bare og få en kureret urtekur mod DR UDUEBOR mod alle slags sygdomme, som du måske kunne lide(1) KRÆFT,(2) DIABETES,(3) HIV og AIDS,(4) URINVEJSINFEKTIONER,(5) KRÆFT,(6) IMPOTENS,(7) BARNESS(8) DIARHE(9) ASTHMA(10) ) SIMPLEX HERPES OG GENITAL(11) FORKOLDE MERE(12) FOD / HÅNDOPAR. helbredte også min ven for livmoderhalskræft E-mail: dr.uduebor@gmail.com ELLER WhatsApp +2349044159370
 24. JOEL
  JOEL på 14.05.2022
  BEDSTE EFFEKTIVE KÆRLIGHEDSSTAVELSE FOR AT FÅ DIN EKS/MAN/KONE HURTIGT TILBAGE OG FOR AT REDDE DIT Ægteskab KONTAKT NU LORD ZULU PÅ WHATSAPP DIREKTE +2347011196745

  Hej alle sammen, jeg er her for at vidne om en fantastisk og kraftfuld trylleformular kaldet Dr ogugu. Jeg var så forvirret og knust, da min mand forlod mig uden et ord, jeg havde desperat brug for ham tilbage, fordi jeg elskede ham så højt. Så en af mine venner introducerede mig for denne magtfulde trylleformular, som havde hjulpet hende med at få sin elsker tilbage, så jeg kontaktede ham, og han lovede, at han ville komme tilbage til mig om mindre end 72 timer. Efter jeg havde gjort alt, hvad han bad om, kom min mand, der havde nægtet at tale med mig, til mit hus og bad om tilgivelse for alt det, han havde fået mig til at gå igennem, og nu lever vi lykkeligt sammen, hvis du har et parforholdsproblem Jeg vil råde dig til at kontakte ham for dine vidnesbyrd. Nedenfor er hans kontaktoplysninger. Kontakt ham på WhatsApp @ +2347011196745 eller e-mail solutiontempledrogugu@gmail.com
 25. Celia Kingston
  Celia Kingston på 03.03.2022
  Livet er altid smukt, når du har en, du elsker, til at dele livets skønhed. Jeg opførte mig dårligt, og min mand forlod mig i seks måneder, jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få ham tilbage, men han kom ikke tilbage, og jeg var ensom, knust og ked af det. Heldigvis blev jeg henvist til en meget venlig og kraftfuld mand Dr. Ilekhojie, som udførte en forsoningsformidling og bragte min mand tilbage, og nu elsker han mig langt mere end nogensinde og er så glad for livet nu. Mange tak Dr Ilekhojie. Hvis du har problemer som mit, kontakt Dr Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com Whatsapp / ring +2348147400259
 26. Donna Burkley
  Donna Burkley på 19.06.2021
  Min endeløse ros går til denne dype sjarmøren som er verdt å etterligne. Takk doktor. Hei gutter jeg heter Donna 38. Jeg bor i San Francisco Bay-området i California. Mitt følelsesliv tok en stor vending og har blitt velsignet siden jeg ble henvist til ham av en familievenn som ble søster, smertene var så uutholdelige, det traumatiserte meg fordi jeg hadde vondt, hadde vanskelige netter som nesten gjorde meg elendig for omtrent et år før møtet med Dr. Egwali som hjalp til med å gjenopplive det jeg trodde var borte. Tro på det første at jeg også var vantro på grunn av mine forskjellige møter med en rekke spellcasters og nettsteder, alt på randen av å bringe min søte ektemann tilbake til meg, jeg har alltid vært sterk og visste at det måtte være et pålitelig sted å hjelpe mitt eget ekteskapsskader for det ga virkelig så mye kaos. Kathy fant doktor Egwali og ga den til meg, jeg kontaktet ham og forklarte hva jeg gikk gjennom, han sa at han måtte utføre visse ritualer som alle nødvendige prosedyrer ble fulgt av, helt siden disse ritualene ble gjort, har livet vårt vært så fargerik, han har siden vært min ideelle mann og kjærlighet mot meg og barna våre. Takk igjen, doktor, du kan bli med ham på et av disse mediumene og være en lykkelig sjel som jeg håper å finne flaks!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-post: dregwalispellbinder@gmail.com
 27. WOOD JUDITH
  WOOD JUDITH på 09.06.2021
  Mit navn er Edith Wood, jeg vil fortælle alle om Dr. ALASHIRI, den store mand, der returnerede min mand til mig inden for 24 timer med sine kræfter, som en stærk stavekaster, hvis du har brug for hjælp på nogen måde. Jeg råder dig til at kontakte ham via WhatsApp eller Viber Chat: +2348115720823. Mail: dralahalah@gmail.com. Hun har magten til at løse ethvert problem, forhold, kærlighed eller enhver sygdom. Så fantastisk og ægte, at det bragte min mand tilbage, som forlod mig for 9 år siden ... tak fordi du delte mit vidnesbyrd med mig.
 28. JULI NIILAI
  JULI NIILAI på 09.06.2021
  Du er nødt til at tage ansvar for din egen lykke,
  Du skal vide, at en del af at være stærk og hård er at have modet til at bede om hjælp, når du har brug for det. Du må ikke lydløst lide. I er alle sammen i dette. Og hvis jeg må tale personligt, er vi alle sammen i det, fordi det at bede om hjælp var en af ​​de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. Du vil mig løbende forbløffet over, hvordan livet ændrer sig til det bedre ... mit navn (HENK WILILI) er for et par år siden livet var ikke venligt med mig..jeg arbejder hele dagen for at tjene til livets ophold, men intet skete..min tidligere kone forlod mig med børnene, fordi jeg ikke kan give nok til hende og familien ... jeg tænkte på at give op med livet, fordi det var for meget at håndtere .. det var mach- 19-2019..Jeg kan stadig huske det var en trofast eftermiddag..jeg ringede til en gammel ven af ​​mig, der nu bor stort og velhavende, og jeg forklarer alt for ham..og han introducerede mig til DR ALASHIRA om succes og rigdom ... ALASHIRA giv mig rigdom på bare et par uger Jeg blev succes og berømt..Jeg har nu mere end 5.000.000 USD værd ... min tidligere kone tigger om at komme tilbage til mig igen ..
  En af de bedste ting, der hjælper depression, er arbejde og socialt samvær med andre mennesker og forbindelse. For når du arbejder, finder du et formål ... ven ven, du kan tilslutte dig broderskabet i dag ... og slippe af med depression og være glad for at blive medlem af broderskabs-e-mail ::: dralahalah@gmail.com ...... whatsapp +2348115720823. ............ whatsapp +2348141787897 tak, fordi du delte mit vidnesbyrd med mig .....
 29. hanna cruz
  hanna cruz på 09.06.2021
  Jeg har lovet, at jeg vil dele mit vidnesbyrd, hvis jeg endelig bliver gravid. Jeg har forsøgt at blive gravid i 12 år og har brug for hjælp! Jeg har været hos lægerne, men stadig intet. Lægen sagde, at det er fint med mig og min mand, og jeg ved ikke, hvor jeg ellers skal henvende mig. Indtil min ven en dag introducerede mig til denne store trylleformular dr ALASHIRA, som hjalp hende med at få sin mistede mand tilbage med kærlighedsformulering og også gjorde hende gravid, så jeg besluttede at kontakte denne stavejern, efter interaktion med ham sagde han mit problem er. en han instruerede mig om, hvad jeg skulle gøre, efter at jeg skulle have sex med min mand eller enhver mand, jeg elsker i denne verden, og det gjorde jeg, inden for de næste måneder gik jeg til en kontrol, og min læge bekræftede, at jeg er 2 uger gravid. Jeg er så glad!! Jeg ved, at der er nogle mennesker, der også har brug for hjælp til at blive gravid, du kan ringe eller whatsApp ham på (+2348115720823 dr} eller e-mail: dralahalah@gmail.com
 30. Hennebert kie
  Hennebert kie på 03.06.2021
  Takket være et kraftigt stavehjul kaldet Dr. ALLAH efter 3 års adskillelse lykkedes det mig at forene mig med min mand, jeg tror aldrig, hvornår vi nogensinde kommer sammen igen, men da jeg mødte Dr. pastor ALLAH, indså han, at intet er muligt, jeg besluttede at prøve det, jeg fortalte pastor ALLAH om min mand og andre nødvendige ting, han har brug for at vide, så min mand kan komme tilbage, han fortæller mig, hvad jeg skal gøre, og jeg -Jeg fulgte instruktionerne, efter en uges kærlighedsformuleringer, manden kaldte manden og bad ham om at komme hjem. siden da er vores ægteskab blomstret. Hvis du har brug for hjælp fra problemeksperten, skal du kontakte Dr. pastor ALLAH ham. E-mail: dralahalah@gmail.com eller Whatsapp / +2348141787897 og du vil være den Den lykkeligste person på jorden som mig. er virkelig Guds mand.
 31. flowrer
  flowrer på 09.05.2021
  Jeg har været gift i 19 år, og min mand sagde pludselig, at han ikke elsker mig mere. Han flyttede ud og indgav en skilsmisse 3 uger efter adskillelse
  At se års ægteskab ender med at skade mere end selve helvede. Jeg har været gift i årevis med håb om, at min mand og jeg aldrig forlader efter at have boet så meget sammen. På trods af alt fortalte han mig, at han ikke længere var interesseret i ægteskab, jeg kunne ikke sige, hvad der førte til denne sag, vi havde aldrig rigtig en seriøs kamp, ​​der kunne føre til en sådan beslutning. Jeg var så meget værre, end jeg ikke kunne fortsætte. En eftermiddag var jeg hjemme og talte online med en nær ven og læste en artikel og så, hvordan en kvinde blev gift. Det slog mig virkelig, fordi jeg aldrig troede, det var muligt, jeg tænkte og prøvede. Jeg kontaktede assistenten, der gjorde alle disse mirakler. Da jeg gjorde det, fortalte jeg ham om alt, hvad jeg gik igennem under mit ægteskab, så forsikrede han mig om at holde op med at græde og skulle tro på, at min mand vil ændre mening om syv dage. Jeg gjorde mit bedste for at tro det, så jeg gjorde alt, hvad han bad mig, og efter de sidste syv dage kom min mand for at bede mig om at tilgive ham, at han ville møde os sammen, og det er nu over fem år gammel. nu er vi en lykkelig familie. Er jeg virkelig taknemmelig for denne hjælp for det, han har gjort for mig, mener jeg hans venlighed. Kontakt denne store mand via e-mail drpellar@gmail.com
 32. hanna
  hanna på 03.02.2021
  hej alle..mit navn er HENNERTH fra slovakiet, jeg er her for at dele en lille historie om mit liv..Jeg ved aldrig gode mennesker er gode mennesker i Afrika først da jeg mødte en stor mand kaldet dr ALASHIRA en mand med fred og kærlighed han er en sandfærdig mand .. Jeg vidste aldrig, at alle mine lidelser en dag vil komme til ende..Jeg var i depression i mange år, min mand forlod mig og mine to børn i mange år ... en anden dame tog min mand fra mig, jeg har forsøgte alt hvad jeg kunne for at få min mand tilbage, men kender vejen .. først den 15. april 2020 så jeg et indlæg af en dame, der delte et vidnesbyrd om DR ALASHIRA .. jeg troede, det var en vittighed, fordi jeg aldrig tror på frica ..men presset var for meget for mig..jeg besluttede at prøve det..jeg forklarede alt for ham, og han gav mig ord om, at alt vil være i orden..Se efter alt lige i mit hjem omkring kl. 20.45 17. april 2020 min telefonen ringede med et mærkeligt nummer..Jeg valgte telefonopkaldet se, det var min mand, der spurgte om sine børn..Jeg troede, jeg drømte om 3 år, jeg har har ikke hørt fra ham eller ved, hvor han var, sagde han, at han bad om tilgivelse..Jeg deler dette vidnesbyrd med glæde i mit hjerte ... dr Alashira er virkelig en stor mand..en Gud sendt til mit liv .. jeg og min husand og børnene lever helt okay..alt tak til ham ... hvis du har problemer med dit hjem, ægteskab, at have syg eller depression, kontakt ham i dag, han vil hjælpe dig og bringe glæde i dit liv igen .. e-mail dralahalah @ gmail.com whatsap ham med denne numbe +2348115720823 tak ..
 33. harrieta
  harrieta på 03.02.2021
  Det er et meget overraskende vidnesbyrd, jeg vil have jer alle sammen til at takke ALAHIRA for magiens kærlighed, fordi hun virkelig er en mand med hans ord. I mange år havde jeg et hjerte, hver mand der henvendte sig til mig, tænkte aldrig på mig. Efter min sidste oplevelse med en mand, der skuffede mig som sædvanligt, begyndte jeg at lede efter en løsning til at fuldføre mit problem, introducerede derefter min kollega på arbejdspladsen for den store kærlighed aALASHIRA og kontaktede ham derefter via hans e-mail. Postadresse; dralahalah@gmail.com, det tog mig et par dage at svare mig, og da han svarede, blev jeg instrueret om, hvad jeg skulle gøre for at frigøre mig, jeg gjorde alt, hvad han sagde, og i dag er jeg tilfreds med min mand. Manden, der forlod mig uden grund, kom tilbage til mig om 3 dage. Han hjalp også min kollega med at bringe sin mand tilbage, da de blev skilt. Dette er hans kontaktoplysninger; dralahalah@gmail.com eller du kan kontakte ham ved hjælp af WhatsApp-nummeret: +2348115720823.
 34. David Bescht
  David Bescht på 31.10.2020
  Mit navn er Clara Andrew, jeg vil dele mit vidnesbyrd med offentligheden om, hvad denne mand kaldte chubygreat lige har gjort for mig, denne mand har netop bragt min mistede eksmand tilbage til mig med sin store trylleformular inden for 48 timer.
  Jeg var gift med min mand William Bob, vi var sammen i lang tid, og vi elsker os selv, men da jeg ikke kunne give ham et barn i 2 år, forlod han mig til en anden kvinde og fortalte mig, at han ikke kunne fortsætte længere. Jeg sagde omg, jeg var frustreret og håbløs, og begyndte derefter at lede efter en måde at få ham tilbage, indtil en af ​​mine venner fortalte mig om denne mand, og hvordan han har hjulpet mennesker rundt omkring i verden med forskellige problemer, først troede jeg ikke hende, jeg tænkte på det i to dage, indtil jeg besluttede at prøve det.
  Jeg kontaktede denne mand, og jeg fortalte ham alle mine problemer, og hvad jeg vil have ham til at gøre for mig, han fortalte mig, at mine problemer ville blive løst inden for 48 timer, og at alt mit ønske skal imødekommes, jeg var skeptisk, men se inden for de 48 timer kom min mand tilbage på knæ og bad mig om at tilgive ham. Denne mand bragte ikke kun min mistede mand tilbage inden for 48 timer, men jeg savnede også min menstruation efter en måned, og jeg gik til en test, og resultatet viste at jeg var gravid. Jeg er glad i dag som mor til en baby pige, endnu en gang tak kæreste for hvad du har gjort for mig.

  Hvis du er derude, der gennemgår nogle af disse problemer eller har HIV-problemer i dit liv eller nogen form for sygdom, skal du kontakte ham for hjælp, hans private e-mail:
  chubygreat@gmail.com / WhatsApp-telefonnummer: 2348165965904
 35. Vivian
  Vivian på 05.08.2020
  Min mand opgav mig og børnene, da han begyndte at knytte sig til en anden kvinde, han netop mødte. Han anmodede om en skilt, og min verden blev smuldrende, fordi du aldrig kan forstå de smerter, der følger med skilsmisse, før du står overfor den. min mand var ikke længere interesseret i at have noget at gøre med mig og børnene. Da min mand forlovede sin kæreste, blev frygt for at miste lykken i mit hjem med en anden underlig kvinde et bedre sted i mit hjerte. Mit liv blev fyldt med smerter og Truman, indtil jeg så en god kommentar til Dr. Goko om, hvordan han har reddet så mange livsudfordringer, forhold og ægteskaber. Jeg kontaktede ham og forklarede mit problem for ham. Han lover at hjælpe mig med at løse mit ægteskabsproblem, og han gjorde som han lovede. I dag er min mand hjemme og hans opførsel er vendt tilbage til den mand, jeg blev gift med. Jeg kan ikke takke Dr. Goko nok for det, han gjorde for mig, jeg er så taknemmelig og er virkelig velsignet over at have muligheden for at støde på en mægtig mand ved navn Doctor Goko. kontakt ham via e-mail: Dr.gokosspiritualcaster@gmail. com og WhatsApp-telefonnummer +2348056398964
 36. Birgit
  Birgit på 17.01.2020
  Det er lige netop der, jeg er. Følelsen af at sidder fast og have opgivet håbet,om at kunne få opfyldt min behov og standarder for et godt parforhold, presser sig mere og mere på.. Men hvordan får jeg taget det skridt, der skal til for at handle ? Jeg kan ikke mærke det, men er tæt på ulykkelig..
 37. Elisabet
  Elisabet på 11.12.2019
  Tak for din ualmindelig velskrevne artikel. Og spot on... ift. mit netop afsluttede forhold. Jeg gik ikke på kompromis med mine ønsker og det blev enden. Men jeg holdt til gengæld i alt for mange år med et mønster, som ikke helt ændrede sig.
  Til dybe frustrationer, vrede, tårer, glæde, kærlighed... lovninger. Og så blev det det samme mønster igen og igen. Hårdt "arbejde" og det ramte mit selvværd. Er nu ved at lovprise mit liv alene og finde frem til et fornyet håb for fremtiden - at jeg ikke ender i samme spor en gang til ;-).

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+