Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Svære afslutninger får dig til at gå for meget på kompromis

6. December 2019 - Coaching
Af: Stine Gram
Svære afslutninger får dig til at gå for meget på kompromis. Artikel af Stine Gram

Vi vil som mennesker helst ikke give slip på det, vi har. Måske skyldes det vores urinstinkt? Men hvad når det, vi har, holder os fra at få det, vi ønsker? Ja, så bliver mange stadig ved det, de allerede har, ud fra mottoet ’en fugl i hånden er bedre end 10 på taget’.

At erkende, at noget er endegyldigt slut, er utrolig smertefuldt for mange. En afslutning er lig med usikkerhed og utryghed, og derfor er afslutninger ofte det sidste, de fleste af os vælger, og vi vælger det kun, når smerten, ved at blive i det trygge og velkendte, er blevet FOR stor. Afslutninger kan føles helt forkerte og nærmest naturstridige, fordi de tvinger os uden for vores komfortzone. Det kan derfor gøre det lidt lettere, hvis du ser en afslutning som en begyndelse på noget nyt og bedre, og at livet helt naturligt består af en lang række af begyndelser og afslutninger.

Gå ikke tilbage til en fuser

Netop derfor går mange også tilbage til deres ekskæreste, selvom forholdet måske ikke bidrog med særlig meget glæde, støtte eller forståelse. Du kender det måske fra dig selv, at du efter en periode som single prøver at overbevise dig selv om, at SÅ galt var det jo heller ikke, og du fremhæver ekspartneres positive træk og ignorerer de negative, som var årsagen til, at det ikke gik. Det er lidt ligesom at være på en skrap slankekur og så efter noget tid begynde at overbevise sig selv om, at en muffin faktisk ikke rigtig feder. Vi kan overbevise os selv om meget, når vi er virkelig pressede. Her er det selvfølgelig ikke fornuften, der taler, men instinkterne.

Der er naturligvis også succeshistorier omkring par, der har fundet sammen igen og er blevet klogere og lykkeligere end nogensinde før, men det skyldes bl.a., at de har udviklet sig, har fået talt om problemerne og lyttet til den anden, og at begge parter er BÅDE villige til at gøre en indsats for forholdet OG i stand til det. Er disse dele ikke på plads, er forholdet dødsdømt til at blive lige så ulykkeligt, som da man valgte at gå fra hinanden.

Timeout som en start

Har man valgt at gå fra hinanden, eller har den ene valgt at forlade forholdet, er der altid en grund til det. Og den grund må du ikke glemme, når du begynder at savne din eks – eller blot savne tosomheden! Her dur det ikke, at du udelukkende lytter til følelserne uden at have en god portion rationalitet og nøgternhed indover. Du skal tillade dig selv at få din eks på afstand i minimum en måneds tid uden nogen kontakt, hvis det kan lade sig gøre. Og når du mærker savnet, hvilket måske er konstant i starten, må du minde dig selv om, at savn er uundgåeligt og et livsvilkår – ikke et tegn i sig selv til, at du skal vende tilbage til forholdet.

Hvis du efter flere måneder stadig har lyst til at finde tilbage til din eks, og I har fået løst de ting, der forårsagede bruddet, kan I måske forsøge igen, men det kræver, at I begge har den samme lyst, villighed og evne.

Vigtigheden af et godt selvværd

Hvis du gerne vil blive bedre til at vurdere, om et forhold er godt for dig, eller om det er dømt til at mislykkes, skal du ind at arbejde med dit selvværd. Jo bedre dit selvværd er, jo lettere vil det være at give slip på en dårlig relation og vælge de gode og nærende relationer til, og jo mindre afhængig af et parforhold bliver du. Hvis dit selvværd er meget afhængigt af den anden, vil du naturligt nok have en følelse af at være mindre værd, og at ikke bare du, men dit liv er mindre værd, når den anden ikke længere er ved din side. Det vil føre til, at din partner kan tillade sig lidt mere i dit selskab, fordi han/hun ved, at du stadig bliver i forholdet, og du er villig til at blive behandlet dårligere end en med sunde grænser og høje standarder. Det lyder jo meget godt, alt sammen, men også lidt luftigt, så hvordan forbedrer du dit selvværd sådan mere konkret?

3 trin til at styrke dit selvværd: Find mening, hav standarder og kommunikér dine behov

Find mening:

Det er utrolig vigtigt at have noget, du brænder for og er dedikeret til, som føles større end dig selv. Det vil give dig en følelse af mening og af værd. Måske er du stadig ulykkelig over at have mistet din partner, men du vil ikke føle dig mindre værd. Og det er en vigtig pointe. Forskellen på at miste en elsket, der dør, og miste en elsket, der går fra dig, er den indflydelse, tabet har på selvværdet. Du er blevet fravalgt som ikke ’god nok’ af den, der frivilligt går fra dig. Hvis du nu KUN skulle forholde dig til tabet uden historien om, at du ikke var god nok, ville det for manges tilfælde gøre sorgprocessen mere ’ren’.

Hav standarder:

Hvad er dine standarder til en kæreste og et parforhold? Bliv bevidst om dem og gå ikke på kompromis med de vigtigste af dem. Vi har alle dealbreakers, som vi ikke bør gå på kompromis med, selvom amorinerne fyger om ørerne på os. En dealbreaker kunne være, at du ikke kan trives i et forhold med et menneske, der ikke kan kommunikere om svære følelser, men i stedet trækker sig. Du ved, at du aldrig ville kunne blive lykkelig i sådan et forhold, selvom vedkommende havde alle de andre kvaliteter, du søger. Og den standard holder du fast i, selvom det følelsesmæssige bånd allerede er skabt, og et savn uundgåeligt vil opstå ved at sige farvel.

Kommunikér dine behov:

Du styrker også dit selvværd ved at udtrykke dine behov. Mange kvinder bliver i parforhold, der ikke dækker deres helt basale behov for fx tryghed, støtte og glæde, fordi de ikke vil ’miste’ partneren. De ved, at hvis de netop giver udtryk for deres behov, vil det måske blive enden på forholdet. Spørgsmålet ”hvad hvis jeg skræmmer ham væk ved at sige, hvad jeg ønsker?” er helt normalt i min praksis.

Du kan ikke miste det, du aldrig har haft

Og ja, det viser sig ofte, at manden netop bliver skræmt væk og ikke kan eller vil opfylde deres behov, men det viser også, at disse kvinder aldrig havde haft ham. Sådan rigtigt. De havde ham kun, så længe de ikke havde nogen behov, så de har reelt set ikke mistet noget. Der er ganske vist tale om en afslutning, men en afslutning, som vel at mærke hele tiden har ligget latent i forholdet, fordi kærligheden var betinget af, at de fulgte hans regler.

Så du kan på den måde komme til at leve i et parforhold, som faktisk er et pseudo-parforhold, og det tror jeg, at rigtig mange gør, for hvis de gav udtryk for deres behov, ville det være afslutningen på forholdet. Og så er det tilbageværende spørgsmål: Vil du blive i et forhold, der ikke lever op til dine standarder, og hvor dine behov ikke bliver dækket, eller vil du stille krav, med fare for at det bliver afslutningen på forholdet?

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.7 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (12)

 1. Donna Burkley
  Donna Burkley på 19.06.2021
  Min endeløse ros går til denne dype sjarmøren som er verdt å etterligne. Takk doktor. Hei gutter jeg heter Donna 38. Jeg bor i San Francisco Bay-området i California. Mitt følelsesliv tok en stor vending og har blitt velsignet siden jeg ble henvist til ham av en familievenn som ble søster, smertene var så uutholdelige, det traumatiserte meg fordi jeg hadde vondt, hadde vanskelige netter som nesten gjorde meg elendig for omtrent et år før møtet med Dr. Egwali som hjalp til med å gjenopplive det jeg trodde var borte. Tro på det første at jeg også var vantro på grunn av mine forskjellige møter med en rekke spellcasters og nettsteder, alt på randen av å bringe min søte ektemann tilbake til meg, jeg har alltid vært sterk og visste at det måtte være et pålitelig sted å hjelpe mitt eget ekteskapsskader for det ga virkelig så mye kaos. Kathy fant doktor Egwali og ga den til meg, jeg kontaktet ham og forklarte hva jeg gikk gjennom, han sa at han måtte utføre visse ritualer som alle nødvendige prosedyrer ble fulgt av, helt siden disse ritualene ble gjort, har livet vårt vært så fargerik, han har siden vært min ideelle mann og kjærlighet mot meg og barna våre. Takk igjen, doktor, du kan bli med ham på et av disse mediumene og være en lykkelig sjel som jeg håper å finne flaks!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-post: dregwalispellbinder@gmail.com
 2. WOOD JUDITH
  WOOD JUDITH på 09.06.2021
  Mit navn er Edith Wood, jeg vil fortælle alle om Dr. ALASHIRI, den store mand, der returnerede min mand til mig inden for 24 timer med sine kræfter, som en stærk stavekaster, hvis du har brug for hjælp på nogen måde. Jeg råder dig til at kontakte ham via WhatsApp eller Viber Chat: +2348115720823. Mail: dralahalah@gmail.com. Hun har magten til at løse ethvert problem, forhold, kærlighed eller enhver sygdom. Så fantastisk og ægte, at det bragte min mand tilbage, som forlod mig for 9 år siden ... tak fordi du delte mit vidnesbyrd med mig.
 3. JULI NIILAI
  JULI NIILAI på 09.06.2021
  Du er nødt til at tage ansvar for din egen lykke,
  Du skal vide, at en del af at være stærk og hård er at have modet til at bede om hjælp, når du har brug for det. Du må ikke lydløst lide. I er alle sammen i dette. Og hvis jeg må tale personligt, er vi alle sammen i det, fordi det at bede om hjælp var en af ​​de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. Du vil mig løbende forbløffet over, hvordan livet ændrer sig til det bedre ... mit navn (HENK WILILI) er for et par år siden livet var ikke venligt med mig..jeg arbejder hele dagen for at tjene til livets ophold, men intet skete..min tidligere kone forlod mig med børnene, fordi jeg ikke kan give nok til hende og familien ... jeg tænkte på at give op med livet, fordi det var for meget at håndtere .. det var mach- 19-2019..Jeg kan stadig huske det var en trofast eftermiddag..jeg ringede til en gammel ven af ​​mig, der nu bor stort og velhavende, og jeg forklarer alt for ham..og han introducerede mig til DR ALASHIRA om succes og rigdom ... ALASHIRA giv mig rigdom på bare et par uger Jeg blev succes og berømt..Jeg har nu mere end 5.000.000 USD værd ... min tidligere kone tigger om at komme tilbage til mig igen ..
  En af de bedste ting, der hjælper depression, er arbejde og socialt samvær med andre mennesker og forbindelse. For når du arbejder, finder du et formål ... ven ven, du kan tilslutte dig broderskabet i dag ... og slippe af med depression og være glad for at blive medlem af broderskabs-e-mail ::: dralahalah@gmail.com ...... whatsapp +2348115720823. ............ whatsapp +2348141787897 tak, fordi du delte mit vidnesbyrd med mig .....
 4. hanna cruz
  hanna cruz på 09.06.2021
  Jeg har lovet, at jeg vil dele mit vidnesbyrd, hvis jeg endelig bliver gravid. Jeg har forsøgt at blive gravid i 12 år og har brug for hjælp! Jeg har været hos lægerne, men stadig intet. Lægen sagde, at det er fint med mig og min mand, og jeg ved ikke, hvor jeg ellers skal henvende mig. Indtil min ven en dag introducerede mig til denne store trylleformular dr ALASHIRA, som hjalp hende med at få sin mistede mand tilbage med kærlighedsformulering og også gjorde hende gravid, så jeg besluttede at kontakte denne stavejern, efter interaktion med ham sagde han mit problem er. en han instruerede mig om, hvad jeg skulle gøre, efter at jeg skulle have sex med min mand eller enhver mand, jeg elsker i denne verden, og det gjorde jeg, inden for de næste måneder gik jeg til en kontrol, og min læge bekræftede, at jeg er 2 uger gravid. Jeg er så glad!! Jeg ved, at der er nogle mennesker, der også har brug for hjælp til at blive gravid, du kan ringe eller whatsApp ham på (+2348115720823 dr} eller e-mail: dralahalah@gmail.com
 5. Hennebert kie
  Hennebert kie på 03.06.2021
  Takket være et kraftigt stavehjul kaldet Dr. ALLAH efter 3 års adskillelse lykkedes det mig at forene mig med min mand, jeg tror aldrig, hvornår vi nogensinde kommer sammen igen, men da jeg mødte Dr. pastor ALLAH, indså han, at intet er muligt, jeg besluttede at prøve det, jeg fortalte pastor ALLAH om min mand og andre nødvendige ting, han har brug for at vide, så min mand kan komme tilbage, han fortæller mig, hvad jeg skal gøre, og jeg -Jeg fulgte instruktionerne, efter en uges kærlighedsformuleringer, manden kaldte manden og bad ham om at komme hjem. siden da er vores ægteskab blomstret. Hvis du har brug for hjælp fra problemeksperten, skal du kontakte Dr. pastor ALLAH ham. E-mail: dralahalah@gmail.com eller Whatsapp / +2348141787897 og du vil være den Den lykkeligste person på jorden som mig. er virkelig Guds mand.
 6. flowrer
  flowrer på 09.05.2021
  Jeg har været gift i 19 år, og min mand sagde pludselig, at han ikke elsker mig mere. Han flyttede ud og indgav en skilsmisse 3 uger efter adskillelse
  At se års ægteskab ender med at skade mere end selve helvede. Jeg har været gift i årevis med håb om, at min mand og jeg aldrig forlader efter at have boet så meget sammen. På trods af alt fortalte han mig, at han ikke længere var interesseret i ægteskab, jeg kunne ikke sige, hvad der førte til denne sag, vi havde aldrig rigtig en seriøs kamp, ​​der kunne føre til en sådan beslutning. Jeg var så meget værre, end jeg ikke kunne fortsætte. En eftermiddag var jeg hjemme og talte online med en nær ven og læste en artikel og så, hvordan en kvinde blev gift. Det slog mig virkelig, fordi jeg aldrig troede, det var muligt, jeg tænkte og prøvede. Jeg kontaktede assistenten, der gjorde alle disse mirakler. Da jeg gjorde det, fortalte jeg ham om alt, hvad jeg gik igennem under mit ægteskab, så forsikrede han mig om at holde op med at græde og skulle tro på, at min mand vil ændre mening om syv dage. Jeg gjorde mit bedste for at tro det, så jeg gjorde alt, hvad han bad mig, og efter de sidste syv dage kom min mand for at bede mig om at tilgive ham, at han ville møde os sammen, og det er nu over fem år gammel. nu er vi en lykkelig familie. Er jeg virkelig taknemmelig for denne hjælp for det, han har gjort for mig, mener jeg hans venlighed. Kontakt denne store mand via e-mail drpellar@gmail.com
 7. hanna
  hanna på 03.02.2021
  hej alle..mit navn er HENNERTH fra slovakiet, jeg er her for at dele en lille historie om mit liv..Jeg ved aldrig gode mennesker er gode mennesker i Afrika først da jeg mødte en stor mand kaldet dr ALASHIRA en mand med fred og kærlighed han er en sandfærdig mand .. Jeg vidste aldrig, at alle mine lidelser en dag vil komme til ende..Jeg var i depression i mange år, min mand forlod mig og mine to børn i mange år ... en anden dame tog min mand fra mig, jeg har forsøgte alt hvad jeg kunne for at få min mand tilbage, men kender vejen .. først den 15. april 2020 så jeg et indlæg af en dame, der delte et vidnesbyrd om DR ALASHIRA .. jeg troede, det var en vittighed, fordi jeg aldrig tror på frica ..men presset var for meget for mig..jeg besluttede at prøve det..jeg forklarede alt for ham, og han gav mig ord om, at alt vil være i orden..Se efter alt lige i mit hjem omkring kl. 20.45 17. april 2020 min telefonen ringede med et mærkeligt nummer..Jeg valgte telefonopkaldet se, det var min mand, der spurgte om sine børn..Jeg troede, jeg drømte om 3 år, jeg har har ikke hørt fra ham eller ved, hvor han var, sagde han, at han bad om tilgivelse..Jeg deler dette vidnesbyrd med glæde i mit hjerte ... dr Alashira er virkelig en stor mand..en Gud sendt til mit liv .. jeg og min husand og børnene lever helt okay..alt tak til ham ... hvis du har problemer med dit hjem, ægteskab, at have syg eller depression, kontakt ham i dag, han vil hjælpe dig og bringe glæde i dit liv igen .. e-mail dralahalah @ gmail.com whatsap ham med denne numbe +2348115720823 tak ..
 8. harrieta
  harrieta på 03.02.2021
  Det er et meget overraskende vidnesbyrd, jeg vil have jer alle sammen til at takke ALAHIRA for magiens kærlighed, fordi hun virkelig er en mand med hans ord. I mange år havde jeg et hjerte, hver mand der henvendte sig til mig, tænkte aldrig på mig. Efter min sidste oplevelse med en mand, der skuffede mig som sædvanligt, begyndte jeg at lede efter en løsning til at fuldføre mit problem, introducerede derefter min kollega på arbejdspladsen for den store kærlighed aALASHIRA og kontaktede ham derefter via hans e-mail. Postadresse; dralahalah@gmail.com, det tog mig et par dage at svare mig, og da han svarede, blev jeg instrueret om, hvad jeg skulle gøre for at frigøre mig, jeg gjorde alt, hvad han sagde, og i dag er jeg tilfreds med min mand. Manden, der forlod mig uden grund, kom tilbage til mig om 3 dage. Han hjalp også min kollega med at bringe sin mand tilbage, da de blev skilt. Dette er hans kontaktoplysninger; dralahalah@gmail.com eller du kan kontakte ham ved hjælp af WhatsApp-nummeret: +2348115720823.
 9. David Bescht
  David Bescht på 31.10.2020
  Mit navn er Clara Andrew, jeg vil dele mit vidnesbyrd med offentligheden om, hvad denne mand kaldte chubygreat lige har gjort for mig, denne mand har netop bragt min mistede eksmand tilbage til mig med sin store trylleformular inden for 48 timer.
  Jeg var gift med min mand William Bob, vi var sammen i lang tid, og vi elsker os selv, men da jeg ikke kunne give ham et barn i 2 år, forlod han mig til en anden kvinde og fortalte mig, at han ikke kunne fortsætte længere. Jeg sagde omg, jeg var frustreret og håbløs, og begyndte derefter at lede efter en måde at få ham tilbage, indtil en af ​​mine venner fortalte mig om denne mand, og hvordan han har hjulpet mennesker rundt omkring i verden med forskellige problemer, først troede jeg ikke hende, jeg tænkte på det i to dage, indtil jeg besluttede at prøve det.
  Jeg kontaktede denne mand, og jeg fortalte ham alle mine problemer, og hvad jeg vil have ham til at gøre for mig, han fortalte mig, at mine problemer ville blive løst inden for 48 timer, og at alt mit ønske skal imødekommes, jeg var skeptisk, men se inden for de 48 timer kom min mand tilbage på knæ og bad mig om at tilgive ham. Denne mand bragte ikke kun min mistede mand tilbage inden for 48 timer, men jeg savnede også min menstruation efter en måned, og jeg gik til en test, og resultatet viste at jeg var gravid. Jeg er glad i dag som mor til en baby pige, endnu en gang tak kæreste for hvad du har gjort for mig.

  Hvis du er derude, der gennemgår nogle af disse problemer eller har HIV-problemer i dit liv eller nogen form for sygdom, skal du kontakte ham for hjælp, hans private e-mail:
  chubygreat@gmail.com / WhatsApp-telefonnummer: 2348165965904
 10. Vivian
  Vivian på 05.08.2020
  Min mand opgav mig og børnene, da han begyndte at knytte sig til en anden kvinde, han netop mødte. Han anmodede om en skilt, og min verden blev smuldrende, fordi du aldrig kan forstå de smerter, der følger med skilsmisse, før du står overfor den. min mand var ikke længere interesseret i at have noget at gøre med mig og børnene. Da min mand forlovede sin kæreste, blev frygt for at miste lykken i mit hjem med en anden underlig kvinde et bedre sted i mit hjerte. Mit liv blev fyldt med smerter og Truman, indtil jeg så en god kommentar til Dr. Goko om, hvordan han har reddet så mange livsudfordringer, forhold og ægteskaber. Jeg kontaktede ham og forklarede mit problem for ham. Han lover at hjælpe mig med at løse mit ægteskabsproblem, og han gjorde som han lovede. I dag er min mand hjemme og hans opførsel er vendt tilbage til den mand, jeg blev gift med. Jeg kan ikke takke Dr. Goko nok for det, han gjorde for mig, jeg er så taknemmelig og er virkelig velsignet over at have muligheden for at støde på en mægtig mand ved navn Doctor Goko. kontakt ham via e-mail: Dr.gokosspiritualcaster@gmail. com og WhatsApp-telefonnummer +2348056398964
 11. Birgit
  Birgit på 17.01.2020
  Det er lige netop der, jeg er. Følelsen af at sidder fast og have opgivet håbet,om at kunne få opfyldt min behov og standarder for et godt parforhold, presser sig mere og mere på.. Men hvordan får jeg taget det skridt, der skal til for at handle ? Jeg kan ikke mærke det, men er tæt på ulykkelig..
 12. Elisabet
  Elisabet på 11.12.2019
  Tak for din ualmindelig velskrevne artikel. Og spot on... ift. mit netop afsluttede forhold. Jeg gik ikke på kompromis med mine ønsker og det blev enden. Men jeg holdt til gengæld i alt for mange år med et mønster, som ikke helt ændrede sig.
  Til dybe frustrationer, vrede, tårer, glæde, kærlighed... lovninger. Og så blev det det samme mønster igen og igen. Hårdt "arbejde" og det ramte mit selvværd. Er nu ved at lovprise mit liv alene og finde frem til et fornyet håb for fremtiden - at jeg ikke ender i samme spor en gang til ;-).

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+