Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Tillid er lig med (kvinde)Power

3. February 2017 - Feminin power
Af: Marie-Louise Bregendahl
Tillid er lig med (kvinde)Power. Artikel af Marie-Louise Bregendahl

I min verden hænger ægte kraft sammen med graden af tillid, du tør stå i – især når du ikke kan se beviserne på den. Ikke den slags tillid der foregår i hovedet, men den slags der fylder hver en celle i din krop op med en følelse af dyb dyb tro på, at universet har din ryg.

Og ja jeg indrømmer gerne, at den slags tillid heller ikke altid bare er en selvfølge for mig, at det stadig er noget, jeg til tider skal huske mig på. Livet går jo op og ned. Men jeg husker præcis den dag, hvor tilliden på dette dybe plan, fyldte mig op i hver en krog – og aldrig har forladt mig igen siden.

Da jeg startede min virksomhed RecreateYou i april 2016 – noget jeg havde ønsket længe – så jeg for mig, hvordan kunderne ville stå i kø og min økonomi blomstre i løbet af den første mdr. Det skete sjovt nok ikke, og jeg måtte nærmest tigge veninders veninder, svigerinde og hendes veninder om at være med på mit første udviklingsforløb for singlekvinder. Jeg havde dog tilliden til, at det nok skulle komme – men det var mest en tanke i mit hoved. Det gik ret hurtigt op for mig, at jeg havde brug for en mentor af en slags – og kort tid derefter stødte jeg på en mand, som ledte efter en prøvekanin til en ny slags business mentor sessions, han overvejede at tilbyde. Han kostede normalt 4500kr for en session, men jeg kunne få det for 200 kr pr session, hvis jeg ville give feedback. (Og da jeg jo overhovedet ingen penge tjente, sagde jeg ja tak til universet for den gave).

Ham arbejdede jeg med intenst i 3 mdr., og også han sagde: hav tillid – alt imens jeg sagde ”Jamen det har jeg jo også”. Men når jeg kigger tilbage på det nu, så havde jeg det faktisk ikke, jeg kunne ikke mærke tilliden i min krop, det var kun en fin tanke, som jeg havde hørt var god at have.

Indtil den dag i august hvor jeg havde 200 kr tilbage på min konto – og hvor jeg kunne vælge mellem at give dem til min Mentor eller købe mad. (Det skal for fairhedens skyld siges, at jeg jo har en mand, der tjener penge, så det var aldrig et spørgsmål om at skulle sulte. Men at leve af min mands penge er bare enormt nedværdigende, og det sled på selvværdet at skulle gøre det endnu en mdr).

LÆS OGSÅ KVINDEN i al sin kraft

Jeg valgte til slut at give dem til min Mentor. Og faktisk lige da jeg sendte ham pengene på mobilpay, blev jeg opfyldt af tillid. Ikke den mentale tillid, men den dybe transformerende tillid ti,l at selvom jeg gav mine sidste penge til ham, så var der intet at bekymre sig om, for jeg skulle nok få dem tilbage igen. Damn, det føltes så fantastisk befriende at vide – ikke bare håbe på eller tro på – men virkelig vide, at universet nok skal sørge for mig uanset hvad. Det var en følelse af, at først da jeg turde stå helt sårbar uden noget tilbage, da var der ingen anden vej end fuld tillid. Og bare lige for at gøre historien lidt for fantastisk, så fik jeg min første betalende kunde 2 timer senere, til en værdi af 20.000 kr. (syntes selv det var lidt sjovt, at jeg fik de 200 kr. tilbage, med et par ekstra nuller på)

Men det er jo svært at sige præcis, hvad det er, der gør, om man har tillid – til en anden person, til sig selv eller til universet. For mig var det at turde overgive mig til at stå uden noget tilbage.

Og for hver gang man udfordrer en grænse i sig selv og siger ja til det, livet bringer, vil man også føle en smule mere tillid, at alting forløber præcis, som det skal, og til at man godt kan klare de udfordringer, livet stiller op. Tillid er således noget, man kan opøve, hvis man ikke føler den naturligt.

For at leve vores liv i overensstemmelse med vores sjæls længsel, må vi derfor nødvendigvis have tillid til, at alt sker af en grund – også det du ikke er enig med universet i.

Når vi forsøger at forcere ting/forhold, bliver alting forkrampet, energien stopper, udvikling stopper – alting føles forkert og tomt. Vi må i stedet overgive os til, at der en mening med alt. Vi må overgive os til at vælge livet, præcist som det er, uden men, burde og hvis bare…

Tør du tro det, før du ser det?

Vi bliver også nødt til at forstå, at hvis vi vil skabe den kraft i os selv, som åbner for muligheder (som vi slet ikke havde set komme!), så må vi tro på det, før vi ser det. Vi må mærke tilliden.

Rigtig mange kvinder, jeg møder i mit arbejde og privat, har lært, at det er omvendt: Du kan først tillade dig selv at have tillid og tro på, at det lykkes…. NÅR det rent faktisk er lykkes!

Men det er den forkerte vej rundt.

LÆS OGSÅ Sårbarhed...

Og selv om jeg nu har den der dybe tillid i mig, falder jeg også til tider tilbage i fælden, der hedder: Jeg vil se det, før jeg tror det. For det er vores hjernes automatiske besked, den har lært os gennem årtier.

Så vil du træne din tillid og skabe det liv og de resultater, du længes efter, må du starte med at ændre dit mindset – i alle livets aspekter; Kærlighed, job, bolig, penge, venner, familie

Træn din tillid, ved at stille dig selv følgende spørgsmål:

1.Hvad må jeg nødvendigvis give slip på, for at jeg kan gå ind i min fremtid med tillid?

2.Hvad må jeg nødvendigvis overgive mig til, for at jeg kan gå ind i min fremtid med tillid?

3. Hvad må jeg nødvendigvis tro på – som styrker mig – for at jeg kan gå ind i min fremtid med tillid?

You will see it, when you believe it.

 

 

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+