Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Træk vejret! Livet er nu

2. February 2018 - Personlig udvikling
Af: Interview med Ingebjørg Rangøy Sjåland
Træk vejret! Livet er nu. Interview med Ingebjørg Rangøy Sjåland

Ingebjørg Rangøy Sjåland er illustratoren bag Lykketegning.

Hun er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet med døve børn både i Danmark og Norge.

Ingebjørg er 39 år, mor til to og gift med verdens bedste mand (ifølge hende selv), forhenværende håndboldspiller og engageret kordirigent.

”Jeg havde drømmen om at blive fotograf en gang, måske endda skrive en bog. Men at skulle sidde og tegne, det havde aldrig slået mig! Lykketegning startede helt tilfældigt og er nu blevet så stort, at jeg laver det på fuld tid”.

Ingebjørgs tegnekarriere startede, da hun tegnede en krusedulle af sin familie på et kursus. Hendes kollegaer blev så begejstrede over hendes tegning, at hun bare måtte dele den. Ingebjørg lagde den ud på Instagram (find hendes profil her). Her fik hun 10 likes, 3 kommentarer og en bestilling. Det var nok til at tænde tegnegnisten. ”Mere skulle der ikke til” griner Ingebjørg.

”Jeg vidste ikke om mine fb-venner ville være interesserede i mine tegninger, derfor lavede jeg en side, som jeg har kaldt ”Lykketegning”. Der viste sig hurtigt en stor interesse, og jeg fik flere og flere følgere og flere og flere bestillinger. Der er følgere fra bl.a. Norge, Sverige, Danmark og ja, der er følgere fra mange lande rundt om i verden, der følger Lykketegning”.

Lykketegning har lige rundet 50.000 følgere på Fb og Instagram. Ingebjørg har følgere fra mere end 28 lande og får bestillinger fra store dele af verden. Hun har været i God Morgen Norge, samt flere aviser og magasiner har skrevet om Lykketegning og delt hendes illustrationer.

De fleste af hendes bestillinger kommer fra folk, der ønsker en tegning af familien, enten til gave til barnedåb, konfirmation, bryllup eller fødselsdage. Ind i mellem ønsker familien at få tegnet et familiemedlem ind, som ikke længere er i blandt dem.

Tegningerne er enkle, med store smil og mange hjerter. Ingen af hendes tegninger er de samme. Når hun begynder at tegne, bliver hun altid færdig med tegningen og ændrer meget sjældent på den efterfølgende, ”det første jeg tegner, er det, det bliver, det er sjældent, jeg ændrer eller visker ud”.

”Det er nok ikke perfekte tegninger, men det synes jeg også er en del af charmen. Livet er ikke perfekt, og det er de heller ikke. Måske er det det, der rammer folk”.

I hendes webshop sælger hun de populære ”Lykkekrus” med gode citater, som hun selv laver. Skønne strandtasker ”Træk vejret! Livet er nu”, T-shirts, kalendere og hovedsageligt illustrationer.

Hos Lykketegning er det først og fremmest tegningerne, som folk er begejstret for, og som kommer ud til flere tusinde. Alle er originaltegninger, og du kan bestille ud fra dit eget ønske.

Alle illustrationer er lavet med hjertevarme og omtanke – med de stærke farver, klare linjer og gode citater, ønsker Ingebjørg at få dig til at stoppe lidt op, trække vejret og forsætte med god energi.

”Hjerterne og smilene, er fra mig til dig, og skal minde dig om at du gør det godt”

Du kan finde rigtig mange illustrationer ved at besøge Lykketegning på Instagram og Facebook.

Alle illustrationer er til salg. 750 kr. for A4 og 999 kr. for A3. Du kan også bestille din egen flotte gave til fx bryllup o.a. Kontakt via mail for dette. Priserne er 999 kr. for A4 og A5 (op til 5 personer/dyr),tillæg ved flere. 1500 kr. for A3 (optil 5 personer/dyr). Fortæl om hårfarve/hårtype, højde, interesser og antal personer på illustrationen. Evt. hvis du ønsker et bestemt citat. Skriv endelig hvis du har spørgsmål. Jeg ser frem til at høre fra dig og håber du får en fantastisk dag.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.8 af 5. 4 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+